• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi hüsran... ne demeliyim.

Siz ayrılmaya kesin kararlısınız yani? Ben biraz daha zaman verip gözlemlemenizi tavsiye ederdim, belki size konuyu hiç açmayacak bile. Tek kafama takılan nokta net bir şekilde konuyu kapatamaması hatta eylulcmre de istemez demesi oldu. Yüzsüz aileler böyle durumlarda oğullarının ne dediğini gözardı edip gelin istemiyor olarak algılıyor. Keske sizi hic dahil etmeseydi. Yine de kesin yargıda bulunmak için beklenebilir.

Sözde arkadaşa da en güzel cevabı vermişsiniz zaten.

Not: Erkek arkadasinizin annesi de insallah sağlığına kavusur.
Sağlığına kavuşması çok zor yani mucize lazım. Hem kanser hem de çok çeşitli hastalıkları var. O yğzden tutuşmuş ablası. Vicdansız kesin gözüyle bakıyor ce ölünce ne olacak diye korkuyor.

Arkadaş konusu ortada bir daha görüşme. Belli sadece seni kullanabildiği zaman arkadaş olacaksınız. Sevgili kısmına gelince sevgilin zaten diyeceğini demiş ama susturmak için tamam demiş gibi geldi bence biraz ağzını ara ablasının ettiği laf cok ayıp ve kanser annesi varken neler düşünüyor. Ama ablasının ayıbı sevgilinin ayıbı değil
Bazı görümceler::: kaynana. Tam kaynana hatta. Nerdesin, nereye gittin, ne yedin.. bunları bile sormuş. Çoğuna cevap alamamış hatta. Yazmamış erkek arkadaşım. Ama durmadan beraber oturun demiş. Adamı deli edecek bu.
Arkadaşımın ağzının payını verdim ama engelledi beni.

Bide o kadar salaklar ki hem haltları yiyorlar hem de telefonda saklıyorlar. Ben önce kendi telefonuna bakınca bir şey bulamıyordum. Sonra evde ikinci telefonu buldum. Ben onu bulunca Yusuf Yusuf oldu. Kendi telefonundan ağlayarak hesaplarını kapatmaya çalışıyordu. Korkudan ağlıyordu. Sonra aldım o telefonu da. Kitledim bunu odaya. Ne var ne yoksa ekran resmi aldım. Bir yandan sinir krizi geçiriyorum bir yandan ağlıyorum. Daha 3 aylık evliydim birde.
Kiz sen gerilla gibisin helalll😊 Valla ben de 7 yıllık eşimin ikinci tlfnunu bulmuştum. Bir de bir kadınla sarmas dolaş resimleri...

Komşuya gelincekusura bakma çocuk büyük sorumluluk alamam diceksiniz. Bu kadar

Konuya gelince abla bir rezil kardeş onun madem baksın. Öte yandan sizin adam bence düzgün bir insan ablasını başından savmak için bakarız peki demiş sonra da kabul etmez yani kibarca git başımdandemiş. Abla fesat. Ama sizin adam kötü değil bence ayrılmayın
Bence de adamdan bunun için ayrılmayın geçiştiriyor sanki ablayı. Bir şey bilmiyor gibi devam edin. Belki evlenelim bile demeyecek size hemen. Derse şartlarınızı sunarsınız yaşayamam ailenle dersiniz o zamanki tepkiye göre ayrılıp ayrılmamaya karar verin bence. Diğer arkadşaınız da çok ayıp etmiş, bence de bakmayın çocuğuna

Bir süredir görüştüğüm biri var. Korona nedeni ile birkaç seferdir evde buluşup vakit geçiriyoruz. 1-2 saat kadar kahve içip sohbet edip ayrılıyoruz. Birkaç gün önce de ben onun evine gittim. Şimdi bana kızanlar olacak ama ben bunu yaptığım için eski eşimden kurtuldum. Erkek arkadaşım tuvalete gidince telefonunu elime aldım ve başladım karıştırmaya. Whatsapp ta ablası ile konuşmasına denk geldim. Görüştüğüm kişinin annesi kanser. Bir ablası ve bir erkek kardeşi var. Ablası evli. Erkek kardeşi lisede öğrenci. Benim hemen evlenmek gibi niyetim yok. En az 2 yıl evlilik olmaz diye düşünüyorum. Ablası demiş ki; annemin durumu da ağırlaşıyor. Acaba hemen evlenseniz annem görse, sonra da size duble ev tutsak anneme babamla kalsanız son zamanlarını evlatları ile geçirse. Eylül de senden iyisini bulamayacağı için kabul eder bence.... ara ara bunlaeı söylemiş. Sanki evlenmese annesi çocukları ile vakit geçirmeyecek. Ben anladım ki annem ölünce babamla kardeşim de eylüle kalır diye plan yaptı. Erkek arkadaşım yok olmaz ben aynı evde oturmam demiş ama abla olacak hanım ısrarla bunu vurgulamış. Başta yok yok diyen erkek arkadaşım da ara ara tamam söylerim ama kabul etmez de demiş hani. Bence annesinin durumu ağır olduğu için annem ölürse babamla liseye giden kardeşime kim bakacak, bana kalırlar diye korktu ve bana yamamaya çalışıyor. İnanılmaz ürktüm ablasından. Bu konuyu mesajla sık sık açması da onun tutuştuğunu gösterdi bana. Hem senden iyisini mi bulacak derken ne demek istediğini az çok tahmin ettiğim için üzüldüm. Hem de erkek arkadaşımın yok mok demesine rağmen arada da olur ya sanki mesajını vermesi beni sinir etti. Tuvaletten gelince benim de telefonum çaldı küçük bir işim çıktı Kalkayım dedim ve gittim.

Hala sinirliyim ve iyi ki kurcalamışım diyorum. Ordan sinirle çıkıp eve geçerken annem aradı ve birkaç günlük işim var benimle kalır mısın deyince evcil hayvanlarıma bakması için bir arkadaşıma uğradım. Aramızda iki apartman var. Ben onun kızına daha önceden izin günlerimde 4-5 kere baktım ve yakın arkadaşım diye omdan böyle bir iyilik isteyim dedim. Yapacağı şey bir iki gün gidip mama koymak, suyu değiştirmek. Pencerelere tel taktırdım atlamasınlar dşye. O pencereleri kontrol etmek. Bu kadar. Bana Yapamayacağını , sorumluluk almak istemediğini, evde çok işinin olduğunu söyledi. Hayvan sevmezmiş. Evime gelince bile ürküyormuş. (Hayvanlardan Korkmaz, tiksinir ama korkusu yok). Başka birini bulmalıymışım. Ama ben onun kızı söz konusu olunca sorumluluk alıyorum.
Sağlı sollu hayal kırıklığı yaşayıp arabama minik dostlarımı da atıp anneme geldim dün ve düşünüyorum sürekli.

Şimdi gelelim soruma. ben bu adamdan nasıl ayrılayım? Telefonunu kurcaladım diyemem. Ama ben bu zihniyetle de Baş edemem. Çok hoş, kibar biri. Seviyorum ama öyle aşık değilim. Fakat bir kere boşandım bir daha aynı şeyleri yaşamak da istemiyorum. Diğer sorum bu yüzsüz arkadaşım bana mesaj atmış kızımı haftaya salı sana bıraksam 2-3 saat diye. Buna ne deyim. Sorumluluk alamam diyeceğim ama daha ağır bşr şey yazmak istiyorum.
Ben artik kizinizin sorumluluğunu alamam sonucta benim emanetlerimden daha büyük sorumluluk istiyor sizin kızınız diyebilirsiniz. Erkek arkadasiniza da evlilik konusu actiginda 2 yildan daha erken dusunmediginizi ama evlenince nasil yapariz nerede yasarizi bir konusun. Size ailesiyle yasamayi teklif ederse boyle birseyin zinhar olamayacagindan bahsedersiniz kabul ettirmeye calisirsa da birakir yolunuza devam edersiniz.

Arkadasa;
Gayet sakin canim sen hayvan isi sorumluluk alamam diyince ben aslinda ne kadar gozu kara haraket ettigimi anladim,neyime guvenipte cocuk sorumlulugu aldim diye vallahi o gece gozume uyku girmedi ya kizin/oglanin basina bir kaza gelseydi ben ne yapardim diye
Artik kimsenin Kiymetlisini emanet almiycam kesin karar aldim cok kizdim kendime bunu dusunemedigim icin Sen napiosun normallesmede hayat nasil diye aninda gundelige gecis yapardim.

Yani aslinda ugrasmam isim var yogunum diye diye sallarim oda artik bir noktada teklif etmezde.sen azcik dokundurmak istiosun.

Erkek arkadasa bise diyemiyorum adami sen tanirsin durusunu sen bilirsin, hoslantin ne kadar.Abla sikintili dogmamis cocuga don bicmeye basladigina gore fazla kontrolcu zor profil.
Aynen daha ortada bir şey yok ama hemen bizim geleceğimizi planlamış. Kafada 40 tilki

Bazı görümceler::: kaynana. Tam kaynana hatta. Nerdesin, nereye gittin, ne yedin.. bunları bile sormuş. Çoğuna cevap alamamış hatta. Yazmamış erkek arkadaşım. Ama durmadan beraber oturun demiş. Adamı deli edecek bu.
Arkadaşımın ağzının payını verdim ama engelledi beni.
Ya o desin önemli olan sevgilin ne yapacağı sana söylememiş bile demek ki öyle düşünmüyor. Ama haklı olarak 2. Evlilikte ince eleyip sık dokuyaxağınız için en ufak sorun istemiyorum diyorsanız bence bitirin ama sıfır sorunsuz ilişki de hayatta yok

Kiz sen gerilla gibisin helalll😊 Valla ben de 7 yıllık eşimin ikinci tlfnunu bulmuştum. Bir de bir kadınla sarmas dolaş resimleri...
O an oldum Seyit onbaşı. Ama öyle olmasam her şeyi silecekti. Valla ben telefonda sadece sarmaş dolaş resim görsem iyi. Öküz beni sanal yolla aldatmış. Bir sürü kadının vücudu vardı. Koleksiyon yapmış. Silmemiş. Taaaa 1 sene önce poposunu yollayan kadının o iğrenç yüzünü ve poposınu saklamış. Çok ilginç vücutlar gördüm. Hiç bu kadar çıplaklığı bir arada görmemiştim. Bana bir ilki yaşattı 😋 burda sanaldan nude atanlara da diyprım o erkekler silmiyor. Hatta bunlar o telefonu iki üç arkadaş kullanmış. Yani bir kadının poposu 3 erkeğin elinde gezmiş. Neyse midem bulandı 😅

Ya bir linç yemiştiniz şimdi tekrar yiyeceksiniz. Lafa bak gerilla yani Avrupa’nın kullandığı özgürlük savaşçısı ülkemizdeyse kimler kullanıyor ortada. Neyse banlanmayacağım. Eksi

Bir süredir görüştüğüm biri var. Korona nedeni ile birkaç seferdir evde buluşup vakit geçiriyoruz. 1-2 saat kadar kahve içip sohbet edip ayrılıyoruz. Birkaç gün önce de ben onun evine gittim. Şimdi bana kızanlar olacak ama ben bunu yaptığım için eski eşimden kurtuldum. Erkek arkadaşım tuvalete gidince telefonunu elime aldım ve başladım karıştırmaya. Whatsapp ta ablası ile konuşmasına denk geldim. Görüştüğüm kişinin annesi kanser. Bir ablası ve bir erkek kardeşi var. Ablası evli. Erkek kardeşi lisede öğrenci. Benim hemen evlenmek gibi niyetim yok. En az 2 yıl evlilik olmaz diye düşünüyorum. Ablası demiş ki; annemin durumu da ağırlaşıyor. Acaba hemen evlenseniz annem görse, sonra da size duble ev tutsak anneme babamla kalsanız son zamanlarını evlatları ile geçirse. Eylül de senden iyisini bulamayacağı için kabul eder bence.... ara ara bunlaeı söylemiş. Sanki evlenmese annesi çocukları ile vakit geçirmeyecek. Ben anladım ki annem ölünce babamla kardeşim de eylüle kalır diye plan yaptı. Erkek arkadaşım yok olmaz ben aynı evde oturmam demiş ama abla olacak hanım ısrarla bunu vurgulamış. Başta yok yok diyen erkek arkadaşım da ara ara tamam söylerim ama kabul etmez de demiş hani. Bence annesinin durumu ağır olduğu için annem ölürse babamla liseye giden kardeşime kim bakacak, bana kalırlar diye korktu ve bana yamamaya çalışıyor. İnanılmaz ürktüm ablasından. Bu konuyu mesajla sık sık açması da onun tutuştuğunu gösterdi bana. Hem senden iyisini mi bulacak derken ne demek istediğini az çok tahmin ettiğim için üzüldüm. Hem de erkek arkadaşımın yok mok demesine rağmen arada da olur ya sanki mesajını vermesi beni sinir etti. Tuvaletten gelince benim de telefonum çaldı küçük bir işim çıktı Kalkayım dedim ve gittim.

Hala sinirliyim ve iyi ki kurcalamışım diyorum. Ordan sinirle çıkıp eve geçerken annem aradı ve birkaç günlük işim var benimle kalır mısın deyince evcil hayvanlarıma bakması için bir arkadaşıma uğradım. Aramızda iki apartman var. Ben onun kızına daha önceden izin günlerimde 4-5 kere baktım ve yakın arkadaşım diye omdan böyle bir iyilik isteyim dedim. Yapacağı şey bir iki gün gidip mama koymak, suyu değiştirmek. Pencerelere tel taktırdım atlamasınlar dşye. O pencereleri kontrol etmek. Bu kadar. Bana Yapamayacağını , sorumluluk almak istemediğini, evde çok işinin olduğunu söyledi. Hayvan sevmezmiş. Evime gelince bile ürküyormuş. (Hayvanlardan Korkmaz, tiksinir ama korkusu yok). Başka birini bulmalıymışım. Ama ben onun kızı söz konusu olunca sorumluluk alıyorum.
Sağlı sollu hayal kırıklığı yaşayıp arabama minik dostlarımı da atıp anneme geldim dün ve düşünüyorum sürekli.

Şimdi gelelim soruma. ben bu adamdan nasıl ayrılayım? Telefonunu kurcaladım diyemem. Ama ben bu zihniyetle de Baş edemem. Çok hoş, kibar biri. Seviyorum ama öyle aşık değilim. Fakat bir kere boşandım bir daha aynı şeyleri yaşamak da istemiyorum. Diğer sorum bu yüzsüz arkadaşım bana mesaj atmış kızımı haftaya salı sana bıraksam 2-3 saat diye. Buna ne deyim. Sorumluluk alamam diyeceğim ama daha ağır bşr şey yazmak istiyorum.

Adamdan ayrilma. Yani bu sebep ayrilma sebebi olmamali. Ama evlenme de. Evet kardes, abla tarafindan size itelenecek o belli. Dolayisiyla kardes liseyi bitirene dek evlenmezsin olur biter.

Arkadasina gelince. "Musait degilim chanim yhaj" yaz gecti gitti. Bencil insanla dost olunmaz.

Son olarak; hic bir bahane, hic bir bahane, sizin hayatinizdaki herhangi bir kisinin telefonunu musade almadan kurcalama hakki vermez size. Bu iliskide erkek tarafi sizi biraksa daha hakli olur su an.

O an oldum Seyit onbaşı. Ama öyle olmasam her şeyi silecekti. Valla ben telefonda sadece sarmaş dolaş resim görsem iyi. Öküz beni sanal yolla aldatmış. Bir sürü kadının vücudu vardı. Koleksiyon yapmış. Silmemiş. Taaaa 1 sene önce poposunu yollayan kadının o iğrenç yüzünü ve poposınu saklamış. Çok ilginç vücutlar gördüm. Hiç bu kadar çıplaklığı bir arada görmemiştim. Bana bir ilki yaşattı 😋 burda sanaldan nude atanlara da diyprım o erkekler silmiyor. Hatta bunlar o telefonu iki üç arkadaş kullanmış. Yani bir kadının poposu 3 erkeğin elinde gezmiş. Neyse midem bulandı 😅
İğrenç pislikler. Benim eşime de kadın özel bölgesinin fotosunu yollamış traş yapmış kalp gibi😨 iğrenç kadın oraya bira sisesinin ucunu sokmuş bira sever misin yazmis😨 memelerinin arasına muz koymuş bir parçası agzinda isordim acıdı mi yazmis😨 ay bi de şerefsiz bunları saklam is arkadaşlarına yollamis biri de yazmış sen üstünden geçince bana yolla diye😨Ayyy kusasim geldi

En azından dobra dobra telefonunu karıştırdığınızı söylediğiniz için tebrik ederim sizi.
İlk evliliğiniz çok sıkıntılı olduğu için çok çabuk gemileri yakıyorsun. İçin istemiyorsa ayrıl.

Arkadaşınıza (arkadaş olduğundan şüpheliyim) durumu açıklayın ve kızına bakamayacağını söyleyip araya mesafe koyun.

Erkek arkadaşınız da kabul etmemiş,direk atlayıp mantıklı fikir de diyebilirdi.Bence ayrılma sebebi değil

Ya o desin önemli olan sevgilin ne yapacağı sana söylememiş bile demek ki öyle düşünmüyor. Ama haklı olarak 2. Evlilikte ince eleyip sık dokuyaxağınız için en ufak sorun istemiyorum diyorsanız bence bitirin ama sıfır sorunsuz ilişki de hayatta yok
İşte orası da var ama sorunsuz ilişki yok dşye de şu an sorunsuz olan hayatıma sorun dahil etmek istemiyorum. Benim eski eşimi sevmeyen bşr insan yoktu. Herkes hayrandı. Kibardır, asla bağırmazdı. Ne desem yapardı. Asla itiraz etmezdi. Kaynanam ve bir görümcem aşırı iyilerdi ama aldattı çok fena. Şimdi bu sevgilim de çok iyi ama bu sefer de ablası kaynana olacak bana. Huzurum kaçar diye korkuyorum sadece.

İğrenç pislikler. Benim eşime de kadın özel bölgesinin fotosunu yollamış traş yapmış kalp gibi😨 iğrenç kadın oraya bira sisesinin ucunu sokmuş bira sever misin yazmis😨 memelerinin arasına muz koymuş bir parçası agzinda isordim acıdı mi yazmis😨 ay bi de şerefsiz bunları saklam is arkadaşlarına yollamis biri de yazmış sen üstünden geçince bana yolla diye😨Ayyy kusasim geldi

:KK57::KK57:
Ben ne okudum???:silah:

Allah’ım ne ateşli hatta cehennem ateşli kadınlar varmış.😲

İşte hepsi aynı yolun yolcusu. Bunların aynılarını ben de gördüm. Bira şişesi değil de başka şey sokanı 😂 allah ın belaları. Dedim ki madem böyle pisliklerin var niye evlendin. Beni seviyormuş. O kadınların ne mal olduğu belliymiş. Ben öyle değilim dşye evlenmiş. Benimle çoluk çocuk hayali varmış ama evlenince de bırakamamış. Tedavi olacakmış. Ben yakalamasam da bırakacakmış. He he dedim boşadım. Ama mide hastası oldu. Tansiyon hastası oldu. İlaçlarla yemek yiyecek hale geldi çünkü rezil ettşm bide onu. Ne mal olduğu belli dediği kadınları da aşağılarken kendine bir şey demiyor. Sen onlardan da ........ bir adamsın deidm de ettiğim hakarete epey içerlemiş. 😅 onlara şey diyeceğiz. Yaaa siz harika insanlarsınız ama kadınlar sizi baştan çıkarıyor. Yoksa sizin aklınıza gelir mi? Hadi affettik sizi... tam da bunu bekliyorlar 😁

Direk olmaz dediği de olmuş, bakarız yaaa moduna girdiği de. Bu forumda çok gördüm evlenmeden aileci olmayıp evlenince anasına babasına hatta ablasına bile yapışan insanları. Beni de bu korkutuyor.

bezip kadını geçiştirmek için öyle demiş olabilir.
bence bekle sana konuyu açacak mı?

En azından dobra dobra telefonunu karıştırdığınızı söylediğiniz için tebrik ederim sizi.
İlk evliliğiniz çok sıkıntılı olduğu için çok çabuk gemileri yakıyorsun. İçin istemiyorsa ayrıl.
Babam annemi aldatıyordu. Annem ağlıyordu çünkü elinde delil yoktu. Onu da ben karıştırıp buldum ve annem tazminatla boşandı. Babama bile güvenmem bu konularda. Karşı taraf o güveni verse belkş yapmazdım ama güven veren de olmuyor işte. Yaşlı başlı adamlar bile neler yapıyor

O da kötü olur ya annen ölürse ne olacak dersem sen bunu mu düşünüyorsun der. Açıkçası ben bu mesajları okuyana kadar hiç düşünmemiştim ne olacağını. Yani kim kiminle kalacak dert etmemiştim
Öyle bir konuşma olacak ki konu ordan oraya gitmiş gibi olacak aslında babanı üzgün görüyorum zor tabi eşi hasta erkek kardeşinin sorumluluğu felan korkuları var felan derken konuya dalsan

Back