Yine mi hüsran... ne demeliyim.

Sağlığına kavuşması çok zor yani mucize lazım. Hem kanser hem de çok çeşitli hastalıkları var. O yğzden tutuşmuş ablası. Vicdansız kesin gözüyle bakıyor ce ölünce ne olacak diye korkuyor.

Bazı görümceler::: kaynana. Tam kaynana hatta. Nerdesin, nereye gittin, ne yedin.. bunları bile sormuş. Çoğuna cevap alamamış hatta. Yazmamış erkek arkadaşım. Ama durmadan beraber oturun demiş. Adamı deli edecek bu.
Arkadaşımın ağzının payını verdim ama engelledi beni.

Kiz sen gerilla gibisin helalll Valla ben de 7 yıllık eşimin ikinci tlfnunu bulmuştum. Bir de bir kadınla sarmas dolaş resimleri...

Bence de adamdan bunun için ayrılmayın geçiştiriyor sanki ablayı. Bir şey bilmiyor gibi devam edin. Belki evlenelim bile demeyecek size hemen. Derse şartlarınızı sunarsınız yaşayamam ailenle dersiniz o zamanki tepkiye göre ayrılıp ayrılmamaya karar verin bence. Diğer arkadşaınız da çok ayıp etmiş, bence de bakmayın çocuğuna

Ben artik kizinizin sorumluluğunu alamam sonucta benim emanetlerimden daha büyük sorumluluk istiyor sizin kızınız diyebilirsiniz. Erkek arkadasiniza da evlilik konusu actiginda 2 yildan daha erken dusunmediginizi ama evlenince nasil yapariz nerede yasarizi bir konusun. Size ailesiyle yasamayi teklif ederse boyle birseyin zinhar olamayacagindan bahsedersiniz kabul ettirmeye calisirsa da birakir yolunuza devam edersiniz.

Aynen daha ortada bir şey yok ama hemen bizim geleceğimizi planlamış. Kafada 40 tilki

Ya o desin önemli olan sevgilin ne yapacağı sana söylememiş bile demek ki öyle düşünmüyor. Ama haklı olarak 2. Evlilikte ince eleyip sık dokuyaxağınız için en ufak sorun istemiyorum diyorsanız bence bitirin ama sıfır sorunsuz ilişki de hayatta yok

Kiz sen gerilla gibisin helalll Valla ben de 7 yıllık eşimin ikinci tlfnunu bulmuştum. Bir de bir kadınla sarmas dolaş resimleri...
O an oldum Seyit onbaşı. Ama öyle olmasam her şeyi silecekti. Valla ben telefonda sadece sarmaş dolaş resim görsem iyi. Öküz beni sanal yolla aldatmış. Bir sürü kadının vücudu vardı. Koleksiyon yapmış. Silmemiş. Taaaa 1 sene önce poposunu yollayan kadının o iğrenç yüzünü ve poposınu saklamış. Çok ilginç vücutlar gördüm. Hiç bu kadar çıplaklığı bir arada görmemiştim. Bana bir ilki yaşattı burda sanaldan nude atanlara da diyprım o erkekler silmiyor. Hatta bunlar o telefonu iki üç arkadaş kullanmış. Yani bir kadının poposu 3 erkeğin elinde gezmiş. Neyse midem bulandı

Ya bir linç yemiştiniz şimdi tekrar yiyeceksiniz. Lafa bak gerilla yani Avrupa’nın kullandığı özgürlük savaşçısı ülkemizdeyse kimler kullanıyor ortada. Neyse banlanmayacağım. Eksi

Adamdan ayrilma. Yani bu sebep ayrilma sebebi olmamali. Ama evlenme de. Evet kardes, abla tarafindan size itelenecek o belli. Dolayisiyla kardes liseyi bitirene dek evlenmezsin olur biter.

Arkadasina gelince. "Musait degilim chanim yhaj" yaz gecti gitti. Bencil insanla dost olunmaz.

Son olarak; hic bir bahane, hic bir bahane, sizin hayatinizdaki herhangi bir kisinin telefonunu musade almadan kurcalama hakki vermez size. Bu iliskide erkek tarafi sizi biraksa daha hakli olur su an.

İğrenç pislikler. Benim eşime de kadın özel bölgesinin fotosunu yollamış traş yapmış kalp gibi iğrenç kadın oraya bira sisesinin ucunu sokmuş bira sever misin yazmis memelerinin arasına muz koymuş bir parçası agzinda isordim acıdı mi yazmis ay bi de şerefsiz bunları saklam is arkadaşlarına yollamis biri de yazmış sen üstünden geçince bana yolla diyeAyyy kusasim geldi

En azından dobra dobra telefonunu karıştırdığınızı söylediğiniz için tebrik ederim sizi.
İlk evliliğiniz çok sıkıntılı olduğu için çok çabuk gemileri yakıyorsun. İçin istemiyorsa ayrıl.

Arkadaşınıza (arkadaş olduğundan şüpheliyim) durumu açıklayın ve kızına bakamayacağını söyleyip araya mesafe koyun.

Erkek arkadaşınız da kabul etmemiş,direk atlayıp mantıklı fikir de diyebilirdi.Bence ayrılma sebebi değil

İşte orası da var ama sorunsuz ilişki yok dşye de şu an sorunsuz olan hayatıma sorun dahil etmek istemiyorum. Benim eski eşimi sevmeyen bşr insan yoktu. Herkes hayrandı. Kibardır, asla bağırmazdı. Ne desem yapardı. Asla itiraz etmezdi. Kaynanam ve bir görümcem aşırı iyilerdi ama aldattı çok fena. Şimdi bu sevgilim de çok iyi ama bu sefer de ablası kaynana olacak bana. Huzurum kaçar diye korkuyorum sadece.

Ben ne okudum???

Allah’ım ne ateşli hatta cehennem ateşli kadınlar varmış.

İşte hepsi aynı yolun yolcusu. Bunların aynılarını ben de gördüm. Bira şişesi değil de başka şey sokanı allah ın belaları. Dedim ki madem böyle pisliklerin var niye evlendin. Beni seviyormuş. O kadınların ne mal olduğu belliymiş. Ben öyle değilim dşye evlenmiş. Benimle çoluk çocuk hayali varmış ama evlenince de bırakamamış. Tedavi olacakmış. Ben yakalamasam da bırakacakmış. He he dedim boşadım. Ama mide hastası oldu. Tansiyon hastası oldu. İlaçlarla yemek yiyecek hale geldi çünkü rezil ettşm bide onu. Ne mal olduğu belli dediği kadınları da aşağılarken kendine bir şey demiyor. Sen onlardan da ........ bir adamsın deidm de ettiğim hakarete epey içerlemiş. onlara şey diyeceğiz. Yaaa siz harika insanlarsınız ama kadınlar sizi baştan çıkarıyor. Yoksa sizin aklınıza gelir mi? Hadi affettik sizi... tam da bunu bekliyorlar

Direk olmaz dediği de olmuş, bakarız yaaa moduna girdiği de. Bu forumda çok gördüm evlenmeden aileci olmayıp evlenince anasına babasına hatta ablasına bile yapışan insanları. Beni de bu korkutuyor.

bezip kadını geçiştirmek için öyle demiş olabilir.
bence bekle sana konuyu açacak mı?

Babam annemi aldatıyordu. Annem ağlıyordu çünkü elinde delil yoktu. Onu da ben karıştırıp buldum ve annem tazminatla boşandı. Babama bile güvenmem bu konularda. Karşı taraf o güveni verse belkş yapmazdım ama güven veren de olmuyor işte. Yaşlı başlı adamlar bile neler yapıyor

Öyle bir konuşma olacak ki konu ordan oraya gitmiş gibi olacak aslında babanı üzgün görüyorum zor tabi eşi hasta erkek kardeşinin sorumluluğu felan korkuları var felan derken konuya dalsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…