Yine mi hüsran... ne demeliyim.

Sevgiliden ayrilman sart mi emin degilim. Direkt bu konuyu ac bence. Telefon karıştirdigini soyleme. Ileride annesine veya babasina bisey olursa bir plani olup olmayacagini sor. Ona gore yol ciz.

Arkadasin icin agir bisey yazmana gerek yok. Sorumlulugu cok falza bakamam yaz kafi. Gayet anlayacaktir durumu. Fazlasina gerek yok.

Gunahini almayayim ama o kadin sizin hakkinizda zaten evlenmis bosanmis o yuzden kayinpederine kaynina da bakmali, herseye gogus germeli diye dusunuyorsa cok buyuk hata ediyor. Erkek bosaninca birsey olmuyor, kadin bosaninca neden herseyi alttan alacak, herseye riza gosterecek? Yorumlarinizdan anladigim kadariyla cok akilli bir kadinsiniz, sizin gibi gelini asil onlar mumla arasalar bulamazlar. Bayiliyorum boyle ezilmeyen buzulmeyen guclu kadinlara. Siz de bosandim, kusurluyum(!) zihniyetinde olsaniz kedinin fareyle oynadigi gibi oynayacaklar belki..

Tam olarak düşündüğü bu. Boşanmış olmam onun ailesine bakıcı olmamı gerektiriyor bence ona göre. Ben bir kere boşandım zaten aynı şeyi yaşamamak için Elimden geleni yaparım. İşim var evim arabam var. Evlenip de hayatı zehir etmek istemiyorum o yüzden ama görümce adayı bunu düşünmüyor bence. Boşanmış da bunu kimse almaz bize muhtaç diyor

Bir kadinin baska bir kadina karsi zihniyeti buysa erkeklere hicbir sey demeyelim artik..

Bir kadinin baska bir kadina karsi zihniyeti buysa erkeklere hicbir sey demeyelim artik..
Ben boşanırken akrabalarım neler dediler. Hepsi de kadındı. Erkek olanlar bu kadar fikir belirtmedi. Çoğu da biz çektik sen de Çek dedi mesela. Zihniyet belli

Çoğunlukla Mesajlarına cevap vermemiş. VerMedikçe de yazdıkça yazmış. Aramalara baktım çoğuna geri dönmemiş.
Cunku ablasini taniyor biliyor ve konu senin kv kayna bakacagin bir evlilik degil,biran once evlenmenizde degil
Dun ben ustu kapali yazdim ama benim senin bu gorumce adayi davranisina iliskin dusuncem farkli acikcasi hissiyatim diyelim daha dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…