Bu aralar buraya üye olduktan sonra okadar sık kavgalarımız oldu ki sanki konu açayım diye malzeme çıkarıyor adam bana
( neyse hemen konuya geleyim;
ALt komşumdan pek hazetmiyor eşim biraz dedikoducu bi tip ayarı olmayan bi tip gece 11 de de bişey sormak için arar falan eşimde hiç sevmez böyle şeyleri görüşme diyip duruyor ama ben seviyorum kızı yani kimsesi yok buralarda 2 çocuğu var biri yeni doğdu evden çıkamıyor .. neyseeeeeee ben geçen bi kaç gün önce ona indim. saat 9 gibi indim halılarımı indirdim yıkamaya vercekti kendi halılarıyla birlikte. eşim geç geliyor yani 10 bçuuk gibi geliyor işten , saat 10 a geliyordu dedim ben çıkıyım çayımı demliyim
eve çıktım ki eşim merdivenlerde oturmuş aprtmanda beni bekliyor ! elimde de kek tabağı kız kek yapmış ondan verdi banada içeri girmemizle avazı çıktığı kadar bağırması bir oldu adamın ! bağırma noldu ki alttan geldiğimi gördün duydun sokaktan mı geliyorum ki bu tepkin ney dedim birbirimize girdik çok kavga ettik defol git dedim bu eve bidaha gelme attım kapıya
kapıyıda kilitledim çaldı çaldı kapıyı açmadım . o gece işyerinde yatmış .
ertesi gün hiiiç konuşmadık eve yine gelmedi
annesine gitmiş .
dün anensi çağırdı beni dışarı çıktık ; dedim anne benim nerden geldiğim belli değilmide bukadar tepki veriyor napmışım ya dedim , işte kızım o kadını sevmiyor eşin neden gidiyorsun eve gelmiş evde yoksun sinirlenmiş . dedim evde yokum ama nerdeyim yani sokaktan gelmedim ki görüyor nerden geldiğimi . . onu evden kovduğuma çok üzülmüş bilmem ne . birde şey
ben onun kolunu falan yrttım tırnakladım
((((
diyoki kızım yakıştıramadım saana insan eşinin kolunu öyle yapar mı o sana vurdumu hayır nasıl yaptın bunu , dedim nerdeyse iftira atıyor bana nerden geldiğim belli değil miş gibi neden bağrıp rezil ediyor bizi dedim
ikinizde eşşeksiniz dedi
(( haklısın dedim. konuşmuyorz eşimle çok üzülüyorum . dün sahuru bile ayrı ayrı yaptık . benle konuşmuyor konuş benle dedim ne düşünyorsun ayrılalım ozaman ddim , benim bişey düşündüğüm yok ayrılmak isteyen gider davasını açar dedi . daha bana bişey deeme dedi
(
ben napcam bilmiyorum ben miyim hatalı napcam adam yüzüme bakmıyor ama bence o suçlu yani...