• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Çok şukur cnm kızım buyuyor, dün 9 ay bitti🌷 bn 12 yıl once oğluma yogunlasamadıgım için gelen gıdenden bunda zıyaretcı yasagı koydum, hastanede 2 gce kaldım kımseyi sokmadım, sadece eşim ve bn vardık, evede sokmadım zaten akrabalar burda degıl ama yınede komşularım bıle gelmedi dedım kızıma odaklanacagım ki öylede yaptım, kimseyi karıştırmadım, 2,600 kg ile hastaneden çıktık çok zayıftı ama şimdi 10 kg oldu🤭 oyuzden kilo alır merak etme ama kesınlıkle bebişine odaklan, yardım edenın yokmu
En güzelini yapmışsın, ben aynı anda goturebilirim sandım, yani hem bebeğime bakarım hem misafir agirlayabilirim sandım kimseyi geri ceviremedim, inan her gün misafirim geldi ve doğumdan önce kek börek falan hazırlamıştım her gelene cay kek börek sarma mantı vs hazırladık, ilk gunler annem vardı sonra geçti evine, biri gelecek olunca ev temiz olmazsa da olmuyor, ameliyatlı halimle yer sildim falan, e tabi bebegimle ne kadar ilgilenmeye çalışsam da yetersiz kaldı, yeri geldi emzik verip susturmak yoluna gittim mecburen ama bundan sonra arayana söylüyorum artık 40 ina kadar bebeğin toparlamasi lazım diye, insanların da bunu düşünmesi lazım ben ilk oglumda ne kadar zor olduğunu gördüm ve kimseye gitmiyorum 40 i çıkmadan. Bundan sonra evi de saldım sadece bebeğimle ilgileneceğim bir süre iyice toparlayana kadar. Bizim ufaklık da 2650 ile çıktı hastaneden ama 20. günde doğum kilosuna ancak gelebildi 😔 Senin kızına maşallah ne güzel büyümüş, tam sevmeliktir o şimdi, tadını çıkar 😍

Son düzenleme:
o anki psikolojıyle resim istemedim dr vermedi heralde unuttu bilmiyorum ekranda banada görünüyordu ama ben tam olarak yolk secemedim görmedim bişey sadece keseyi gördüm dr soldum yolk varmı oda var dedi
Boş gebelikte yolk kesesi olmaz diye biliyorum canım bende yaşadım biliyorsun bomboşdu içi doktor bebege dair hiç bişe yok dedi yolk keseside yok boş gebelik dedi kürtaj dedi ben biraz daha bekledim istemedim 7 haftalıktı benimki sonra kanamam başladı kendiliginden düştü sebebini sordum kalitesiz sperm olabilir dedi kromozom bozuklugu oluyor zaten eşimde varikosel çıktı. Umarım aynı şeyi tekrar yaşamazsın çok yıpratıcı bir
Süreç 7. Haftada bebek oluşumu olan gerçekten çok seninkide öyle olacak inşallah

Cnm emiyormu, mama takvıyesi yap, sarılık varmı
Sadece anne sütü alıyordu dünden itibaren geceleri falan emzirdikten sonra biraz mama takviyesine başladım, 30 CC kadar vermeye çalışıyorum emzirdikten sonra. Heralde sütüm yetersiz kalıyor 😔 Hiç sarılık olmadı hatta dün Dr sarılık degeri tamamen sıfırlanmış dedi.

Boş gebelikte yolk kesesi olmaz diye biliyorum canım bende yaşadım biliyorsun bomboşdu içi doktor bebege dair hiç bişe yok dedi yolk keseside yok boş gebelik dedi kürtaj dedi ben biraz daha bekledim istemedim 7 haftalıktı benimki sonra kanamam başladı kendiliginden düştü sebebini sordum kalitesiz sperm olabilir dedi kromozom bozuklugu oluyor zaten eşimde varikosel çıktı. Umarım aynı şeyi tekrar yaşamazsın çok yıpratıcı bir
Süreç 7. Haftada bebek oluşumu olan gerçekten çok seninkide öyle olacak inşallah
inşallah öyle olur canım 🙏

kızlar mrb en son hamilelik haberi vermiştim ama sanırım yıne boş gebelik durumu yaşıyorum 6+4 doktora gittim malesef bebegi ve kalp atışını yıne göremedim resmen boş gebelik üzerime yapıştı gibi bi haftaya tekrar cağırdı doktor lütfen bana da dua edermisiniz artık ne yapacagımı şaşırmış durumdayım zaten zor hamile kalıyorum onda da her seferinde kese boş haberi alıyorum 😢😢
Kuzum çok üzüldüm ya inşallah bebişin seninledir dualarımda olucaksın şu analık ne zor iş cidden Allah yardımcımız olsun 🙏

Amin Allah.Hic korkma Yunus 3300 doğdu hastaneden çıkarken 2700 ben çıkarken hayal etmiştim şunu bunu giyinirim hepsi boş oldu hatta doktor dedi toparlamasan yeniden hastaneye dönücen ve hep ağladım günlerdi sütümüde sadece 30 gün vere bildim ama ona bakmayarak çok şükür toparladım yani kilolar nerdeyse aynı minikti benimkide ememiyordu mamayı içemiyordu şırıngayla besliyordum
Yaa ah kuzum şimdi büyümüştür, kaç aylık oldu senin miniğin? Ben Mfk yi senden duymuştum sanki, Mfk bebisi miydi senin yavrus ☺️

kızlar mrb en son hamilelik haberi vermiştim ama sanırım yıne boş gebelik durumu yaşıyorum 6+4 doktora gittim malesef bebegi ve kalp atışını yıne göremedim resmen boş gebelik üzerime yapıştı gibi bi haftaya tekrar cağırdı doktor lütfen bana da dua edermisiniz artık ne yapacagımı şaşırmış durumdayım zaten zor hamile kalıyorum onda da her seferinde kese boş haberi alıyorum 😢😢
İnşallah düşündüğün gibi olmaz da bebeğin seninledir canım 😔

Yaa ah kuzum şimdi büyümüştür, kaç aylık oldu senin miniğin? Ben Mfk yi senden duymuştum sanki, Mfk bebisi miydi senin yavrus ☺️
Büyümüş kuzum çok şükür 10 aya geçtik🤲🏻mfk hamile kaldım kalbi durdu bebeğimin sonra tüp bebek yaptırdım kimyasal oldu yine yeniden yaptıracaktım başka bir vitaminle hamiş oldum☺️

bilmiyorum ki canım bizde şaşırdık kaldık cumartesi ayrı bi doktora görünecem tekrar ama cok umutlu degilim ama yani tekrar kürtajda olmak istemiyorum eger bebek yoksa inşallah kendiliğinden düşer
Cnm dur bakalım bıraz daha bekle ozamn belli olur, rabbim bi mucize🤲

En güzelini yapmışsın, ben aynı anda goturebilirim sandım, yani hem bebeğime bakarım hem misafir agirlayabilirim sandım kimseyi geri ceviremedim, inan her gün misafirim geldi ve doğumdan önce kek börek falan hazırlamıştım her gelene cay kek börek sarma mantı vs hazırladık, ilk gunler annem vardı sonra geçti evine, biri gelecek olunca ev temiz olmazsa da olmuyor, ameliyatlı halimle yer sildim falan, e tabi bebegimle ne kadar ilgilenmeye çalışsam da yetersiz kaldı, yeri geldi emzik verip susturmak yoluna gittim mecburen ama bundan sonra arayana söylüyorum artık 40 ina kadar bebeğin toparlamasi lazım diye, insanların da bunu düşünmesi lazım ben ilk oglumda ne kadar zor olduğunu gördüm ve kimseye gitmiyorum 40 i çıkmadan. Bundan sonra evi de saldım sadece bebeğimle ilgileneceğim bir süre iyice toparlayana kadar. Bizim ufaklık da 2650 ile çıktı hastaneden ama 20. günde doğum kilosuna ancak gelebildi 😔 Senin kızına maşallah ne güzel büyümüş, tam sevmeliktir o şimdi, tadını çıkar 😍
Cnm üzülme toparlarsın, arayanlarada söyle bişyler uygun bi dille gelnesınler bi zahmet off sinir oluyorum lohusa evinden hizmet bekleyenlere. Aynen cnm tam sevmelik oldu çok şukur🥰

Merhaba kızlar 🌸 kulübe hiç girmiyorum. Girince üzülürüm ya da içimde baskı olur diye bakmıyorum. Ama hepiniz aklımdasınız. Umarım herkes iyidir 🙏 inşallah hamile olmak isteyenler hamiledir. Bebek bekleyenler hayırlısıyla kavuşmuştur inşallah yavrularına 🙏 ben iyiyim çok şükür. Hiçbir şey yapmadım açıkçası beni soruyorsanız🙈 herşeyi zamana bıraktım. Safra için de ameliyat olmadım. Olursa inşallah bekliyorum mucizemi. Olmazsa vardır bir hayır diyorum artık 🙏 çok öpüyorum hepinizi 🌸🩷

Merhaba kızlar 🌸 kulübe hiç girmiyorum. Girince üzülürüm ya da içimde baskı olur diye bakmıyorum. Ama hepiniz aklımdasınız. Umarım herkes iyidir 🙏 inşallah hamile olmak isteyenler hamiledir. Bebek bekleyenler hayırlısıyla kavuşmuştur inşallah yavrularına 🙏 ben iyiyim çok şükür. Hiçbir şey yapmadım açıkçası beni soruyorsanız🙈 herşeyi zamana bıraktım. Safra için de ameliyat olmadım. Olursa inşallah bekliyorum mucizemi. Olmazsa vardır bir hayır diyorum artık 🙏 çok öpüyorum hepinizi 🌸🩷
Kendini nasıl iyi hiss ediyorsan öyle yap kuzu bırak zamana.İnan bana kendini hazır edince her şey yapıcan kendimden biliyorum.Senden çok güzel haber bekliyorum.Öpüyorum seni🌷😘

Ç
Canım benımmm bu bebek işi olacagı zamanda oluyor,bir bucuk yıl sonra kendılıgınden oldu hıcbırsey kullanmadım,bebiş ne zaman isterse ozaman gelir🥰saglıkla en guzel zamanda gelsın inşallah🥰sadece ovulasyon gunlerınde degerlendır ıkı gun,iyi olman harikaa🌸🥰dıkkat et kendıne😘😘

Bizde seni öpüyoruz cnm🥰 mucizen birgün seni bulacak sadece dediğin gbi zaman🥲

Cnm üzülme toparlarsın, arayanlarada söyle bişyler uygun bi dille gelnesınler bi zahmet off sinir oluyorum lohusa evinden hizmet bekleyenlere. Aynen cnm tam sevmelik oldu çok şukur🥰
Evet canım dün ve bugün de gelecekler oldu ama bebek zayıf biraz toparlaması lazım, Dr da misafir kabul etme dedi dedim, hele bi 40 i çıksın sonra gelsinler, en güzeli öylesi.

Canım ne güzel toparlanmissin inşallah tez zamanda bebeğine de kavusacaksin sağlıkla 🤍 ama yaşadığın olumsuzluklari biraz olsun geride bırakmaya çalış, tedavi gerektiren bir durum varsa ertelemeden bir an önce halledip önüne bak derim 🤍

Canım özledim seni 🥰 sen iyi ol da gelme uğrama buralara yeter ki iyi ol canım 🙏 Rabbim hayırlı evlat nasip etsin en yakın zamanda sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah 🙏 minik mucizen en yakın zamanda senin olsun güzelim 🌸

Ben şimdilik korunuyorum bir kaç aya başlıcam bende🤲🏻🤗Evet evde misafir olunca zor haklısın😏
Evett. Bir de ufak bir kaza geçirdim kolumda ezilme var bu durumda bile değerlendirdim🤣 benim asıl yumurtlamam dün oldu bu sefer daha eminim. gece aniden yine minik minik batmalarım ve aynı akıntım geldi rahiç içim sızladı ve göğüs ucu dün çok acımaya başlamıştı gece eşime yanaştım yine. 3gun ard arda olmus oldu🥳 bugün de vücut ısım dip olmuş 🥲 dün gece de değerlendirdim bugün misafir gelecek diye Bu aydan nedense çok umudum var çünkü geçen ay rüyamda Bu yıl hamile kalacaksın diyordu bana biri uyanınca peki ihtimal vermedim 1 yıl içinde sandım ama bu yıl deyince mantıken 2025'e kadar süreç. Ondan umutlyım nedense😌

Back