- 8 Haziran 2023
- 827
- 1.107
- 33
En güzelini yapmışsın, ben aynı anda goturebilirim sandım, yani hem bebeğime bakarım hem misafir agirlayabilirim sandım kimseyi geri ceviremedim, inan her gün misafirim geldi ve doğumdan önce kek börek falan hazırlamıştım her gelene cay kek börek sarma mantı vs hazırladık, ilk gunler annem vardı sonra geçti evine, biri gelecek olunca ev temiz olmazsa da olmuyor, ameliyatlı halimle yer sildim falan, e tabi bebegimle ne kadar ilgilenmeye çalışsam da yetersiz kaldı, yeri geldi emzik verip susturmak yoluna gittim mecburen ama bundan sonra arayana söylüyorum artık 40 ina kadar bebeğin toparlamasi lazım diye, insanların da bunu düşünmesi lazım ben ilk oglumda ne kadar zor olduğunu gördüm ve kimseye gitmiyorum 40 i çıkmadan. Bundan sonra evi de saldım sadece bebeğimle ilgileneceğim bir süre iyice toparlayana kadar. Bizim ufaklık da 2650 ile çıktı hastaneden ama 20. günde doğum kilosuna ancak gelebildi Senin kızına maşallah ne güzel büyümüş, tam sevmeliktir o şimdi, tadını çıkarÇok şukur cnm kızım buyuyor, dün 9 ay bitti bn 12 yıl once oğluma yogunlasamadıgım için gelen gıdenden bunda zıyaretcı yasagı koydum, hastanede 2 gce kaldım kımseyi sokmadım, sadece eşim ve bn vardık, evede sokmadım zaten akrabalar burda degıl ama yınede komşularım bıle gelmedi dedım kızıma odaklanacagım ki öylede yaptım, kimseyi karıştırmadım, 2,600 kg ile hastaneden çıktık çok zayıftı ama şimdi 10 kg oldu oyuzden kilo alır merak etme ama kesınlıkle bebişine odaklan, yardım edenın yokmu
Son düzenleme: