• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Evett. Bir de ufak bir kaza geçirdim kolumda ezilme var bu durumda bile değerlendirdim🤣 benim asıl yumurtlamam dün oldu bu sefer daha eminim. gece aniden yine minik minik batmalarım ve aynı akıntım geldi rahiç içim sızladı ve göğüs ucu dün çok acımaya başlamıştı gece eşime yanaştım yine. 3gun ard arda olmus oldu🥳 bugün de vücut ısım dip olmuş 🥲 dün gece de değerlendirdim bugün misafir gelecek diye Bu aydan nedense çok umudum var çünkü geçen ay rüyamda Bu yıl hamile kalacaksın diyordu bana biri uyanınca peki ihtimal vermedim 1 yıl içinde sandım ama bu yıl deyince mantıken 2025'e kadar süreç. Ondan umutlyım nedense😌
Sen her şeyi yaptın İn şa Allah rüyan gerçek olur☺️🤲🏻

Sen her şeyi yaptın İn şa Allah rüyan gerçek olur☺️🤲🏻
Amin inşallah İnşallah sen de hemen bebişine kavuşursun tekrar Bence öyle düşünme benim bir arkadaşımın ilk çocuğu aylarca olmadı tüp bebekten başka şansınız yok dediler bunu söyledikleri hafta hamile kaldı sonra Ocak ayında ikinci çocuğa niyetlendi hemen hamile kaldı maalesef boş gebelik oldu ama hemen ertesi ay tekrar hamile kaldı şimdi bebişi 1 aylık😍

Kızlar erken test yapmadığım her ay pişman oldum bu markayı aldım netten aldığımı bile unutmuşum kutuyu açınca hatırladım Bu markadan yapan var mı daha önce benim arkadaşım çok memnundu

Eklentiler

• 17334819368197625468968230636681.jpg
    17334819368197625468968230636681.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba canım Ben eski üyelerdenim yazın sohbet ediyorduk yeni üyelik açtım Sen beni haliyle tanıyamazsın şu an hamile olduğunu görünce çok çok mutlu oldum 😍😍
Sağol canım evet hatırlayamadım nick neydi daha önceden 🥰 teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler bu sefer

Amin inşallah İnşallah sen de hemen bebişine kavuşursun tekrar Bence öyle düşünme benim bir arkadaşımın ilk çocuğu aylarca olmadı tüp bebekten başka şansınız yok dediler bunu söyledikleri hafta hamile kaldı sonra Ocak ayında ikinci çocuğa niyetlendi hemen hamile kaldı maalesef boş gebelik oldu ama hemen ertesi ay tekrar hamile kaldı şimdi bebişi 1 aylık😍
Bizim 3 sene olmadı tüp bebek yaptık yine olmadı en sonda kendim hamile kaldım İn şa Allah bende hemen kalırım ya🤲🏻☺️

Back