Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
- Konu Sahibi Niqu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2022
- 12.730
- 15.538
- 228
Sen her şeyi yaptın İn şa Allah rüyan gerçek olurEvett. Bir de ufak bir kaza geçirdim kolumda ezilme var bu durumda bile değerlendirdim benim asıl yumurtlamam dün oldu bu sefer daha eminim. gece aniden yine minik minik batmalarım ve aynı akıntım geldi rahiç içim sızladı ve göğüs ucu dün çok acımaya başlamıştı gece eşime yanaştım yine. 3gun ard arda olmus oldu bugün de vücut ısım dip olmuş dün gece de değerlendirdim bugün misafir gelecek diye Bu aydan nedense çok umudum var çünkü geçen ay rüyamda Bu yıl hamile kalacaksın diyordu bana biri uyanınca peki ihtimal vermedim 1 yıl içinde sandım ama bu yıl deyince mantıken 2025'e kadar süreç. Ondan umutlyım nedense
- 1 Nisan 2022
- 12.730
- 15.538
- 228
Benim yaş 36 evet oğlum küçük daha ama ben denicem diyorum hemen kalmıyorum malesefBu arada senin oğluşun henüz küçük mü. Bir kaç ay sonra deneyecegım demstin Niqu
Öyle yapıyorum iyi düşünmeye çalışıyorumBende hep korkuyordum hatta hiç unutmam burda bir yorum beni o kadar etkilediki randevu aldım doktora kesin kalbi durmuş diye ondan hiç buranıda çok okuma
- 2 Aralık 2024
- 1.101
- 449
- 38
Amin inşallah İnşallah sen de hemen bebişine kavuşursun tekrar Bence öyle düşünme benim bir arkadaşımın ilk çocuğu aylarca olmadı tüp bebekten başka şansınız yok dediler bunu söyledikleri hafta hamile kaldı sonra Ocak ayında ikinci çocuğa niyetlendi hemen hamile kaldı maalesef boş gebelik oldu ama hemen ertesi ay tekrar hamile kaldı şimdi bebişi 1 aylıkSen her şeyi yaptın İn şa Allah rüyan gerçek olur
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.869
- 63
Verdim canım çıkmasını bekliyorum heyecandan ölücemmmMerve3553 canım bugün kan verecektin naptın?
- 2 Aralık 2024
- 1.101
- 449
- 38
- 2 Aralık 2024
- 1.101
- 449
- 38
Merhaba canım Ben eski üyelerdenim yazın sohbet ediyorduk yeni üyelik açtım Sen beni haliyle tanıyamazsın şu an hamile olduğunu görünce çok çok mutlu oldumVerdim canım çıkmasını bekliyorum heyecandan ölücemmm
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.869
- 63
Sağol canım evet hatırlayamadım nick neydi daha önceden teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler bu seferMerhaba canım Ben eski üyelerdenim yazın sohbet ediyorduk yeni üyelik açtım Sen beni haliyle tanıyamazsın şu an hamile olduğunu görünce çok çok mutlu oldum
- 1 Nisan 2022
- 12.730
- 15.538
- 228
Bizim 3 sene olmadı tüp bebek yaptık yine olmadı en sonda kendim hamile kaldım İn şa Allah bende hemen kalırım yaAmin inşallah İnşallah sen de hemen bebişine kavuşursun tekrar Bence öyle düşünme benim bir arkadaşımın ilk çocuğu aylarca olmadı tüp bebekten başka şansınız yok dediler bunu söyledikleri hafta hamile kaldı sonra Ocak ayında ikinci çocuğa niyetlendi hemen hamile kaldı maalesef boş gebelik oldu ama hemen ertesi ay tekrar hamile kaldı şimdi bebişi 1 aylık
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.869
- 63
2 gün önce 102ydi bugün verdim 368 çıkmış kuzumMerve3553 canım bugün kan verecektin naptın?
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.869
- 63
Kızlar çok mutluyum
İnşallah bu sefer sağlıklı alıcam kucağıma nerde bekleyen varsa rabbim nasip etsin. Hamiş olanlarımıza da zamanında sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum edahandro Niqu Tikabasa fnd_50 melegim can imagination forever
İnşallah bu sefer sağlıklı alıcam kucağıma nerde bekleyen varsa rabbim nasip etsin. Hamiş olanlarımıza da zamanında sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum edahandro Niqu Tikabasa fnd_50 melegim can imagination forever
Eklentiler
- 26 Aralık 2015
- 11.704
- 18.893
- 298
- 34
Çok sevindim kuzum hadi gözün aydın olsun hayırla sağlıkla ilerlesin2 gün önce 102ydi bugün verdim 368 çıkmış kuzum
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.869
- 63
Amin canım inşallahÇok sevindim kuzum hadi gözün aydın olsun hayırla sağlıkla ilerlesin
- 1 Nisan 2022
- 12.730
- 15.538
- 228
AminYaaa gözün aydın canım çok sevindim geliyor bu seferKızlar çok mutluyum
- 14 Mayıs 2021
- 4.855
- 9.927
- 108
Maşallah kuzum hep beraber saglıcakla alalım bebeklerımızı ınsallah kucagımızacok mutlu oldumKızlar çok mutluyum
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.869
- 63
Geliyor geliyor çok şükür gelicek allahın izni ile bu sefer sağlıklaAminYaaa gözün aydın canım çok sevindim geliyor bu sefer
- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.869
- 63
Amin kuzum inşallahMaşallah kuzum hep beraber saglıcakla alalım bebeklerımızı ınsallah kucagımızacok mutlu oldum
- 22 Şubat 2023
- 10.173
- 11.319
- 218
- 37
Geliyoor geliyooorr minnoşumuZZ geliyooorr oh çok şükür. Sağlıkla gelsin inşallah kuzum. Çok çok sevindimmmmmKızlar çok mutluyum