Ayy canım çok sevındım,İnşallah kuzum bu sefer sağlıkla vakti zamanında gelsin inşallah bitanecim
Bende çok sevindim anlatamam canımAyy canım çok sevındım,çok mutlu oldum inşallh saglıkla devam eder inş koyulaşır strs yapma sakın, olcagı varsa ne yapsan oluyo, olmayacagı varsada olmuyo bılıyosun bunu unutma sakın, koyulaşmayı ben 2 günde 1 yapmıştım daha guzel sonuclar almıştım ama tabi sen dayanamassın ilk idrarla aynı saatlerde yap testini. Guzel kopkoyu testlerını beklıyoruz cnm
Ayy inşallahh canımBende çok sevindim anlatamam canımyok stres yapmıyorum evet herşey olucağına varıyor rabbim sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin bu sefer devam edicem böyle her gün testle koyulaşmasını perşembe günü kan veririm büyük ihtimalle canım sonra direk kendime doktoruma
Yok kuzum Albi buldum onunla takip ediyorum 2 gündür zaten awoxla da yaptım Albi daha güzel sonuç verdi kaset test olmasına rağmen onunla takip edicem kuzumAyy inşallahh canımhangi testle koyulaşma takıp edeceksın, farklı testlerle sakın yapma, az koyulaşma oldu deyıp strese gırersın
Çok sevindim canım benimmm ay sağlıkla ilerlesin inşallahdün akşam yaptım bir de sabah yaptım kuzum
Evet canım ediyorum. İnşallah kuzum sağ Salim alayım bu sefer kucağımaÇok sevindim canım benimmm ay sağlıkla ilerlesin inşallahateşi takip ediyor musun
Görürsün Allah'ın izniyle canım tebrik ederim tekrarAy bı anda 2000 leri görmek istiyorum keseyi görmek istiyorum artık
Yaaa Merveeeee tebrik ederim canım benim çok ama çok sevindimYaptım yaptım hamileyim kesin kuzum
Çok teşekkür ederim canım benimYaaa Merveeeee tebrik ederim canım benim çok ama çok sevindim
Koyulaşma var canımKızlar bugün ki testim koyulaşma var dimi ? Korktum bir anda ateşim de bi tık düşme oldu ama bugün erken uyandım ona bağlamak istedim
Koyulaşma var canm sağlıkla hayırlarla artsınKızlar bugün ki testim koyulaşma var dimi ? Korktum bir anda ateşim de bi tık düşme oldu ama bugün erken uyandım ona bağlamak istedim
Teşekkür ederimGörürsün Allah'ın izniyle canım tebrik ederim tekrar
Koyulaşma var cnmSağol canım
Ayyyy çok şükürKoyulaşma var cnm
Kan verdin mi canım tekrar dün verecektin galibaTeşekkür ederim
Verdim canım böyle çıktıKan verdin mi canım tekrar dün verecektin galiba
Maşallah canım çok güzel saglıkla ilerlesin inşallah senin ikinci bebek mi digeri kaç yaşındaVerdim canım böyle çıktı
Benim testte böyle bu gün betayı merak etmiyor değilimVerdim canım böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?