Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kuzum en son parça kaldı diyordun. Onlar da gitti mi inşallah
Gittim canım yine vardı ama aşagı inmiş kürtaj istemedim tamam dedi kanaman çogalır durmazsa gel dedi ama kanamam kesildi hiç yok acaba temizlenmişmidir kanama ile görünür bir parça düşürmedim ilaç kullandım kalan atıklar için birde antibiyotik

Gözün aydın canım guzellıklerle gelsın bebegınbikez kan ver yarın,sonra bıde 4 gun sonra verırsın,sonra dırek bebısı gormeye gidersin 10 gun sonra.deger ıyı yukselıyormu bi bakarsın,saglıkla al kucagına

maşallah canım bak bu sefer gayet net bi şekilde belli oluyor sağlıkla ilerlesin inşallah dualarımız senle

2.cocugu ısteyen Niqu ve edahandro cugummm bravo valla3 umuzun yaşlar yakın oldugu ıcın ben bebegımı saglıkla kucagıma alayım başka cocuk düşünmüyorum,hamilelik süreci bile çok zorlu bir yol,sizler istiyosanız Allahın en guzel zamanlarda gonlunuze gore versın ınsallah.bu arada çalısan arkadaslar dogum ıznıne kadar calıstnızmı yoksa rapor aldınızmı?ocagın 10 unda dogum ıznıne ayrılacagım ama acaba heyet raporu alsammı dıyorum ozamana kadar.

Amin canım inşallah bilmiyorum hiç vermek istemiyorum düşük bi değer görmemek için canım perşembe günü adet günüm o gün veririm en kötü

Amin canım inşallah bilmiyorum hiç vermek istemiyorum düşük bi değer görmemek için canım perşembe günü adet günüm o gün veririm en kötü
Ohoo daha cok varmıs adetıne,o gun ver tabıkı sımdı verme bosuna.persembeye 100 u gecer deger,200 lu bırsey olur dıye dusunuyorum

Anladım kuzum. Benim bir akrabam da 3 aylık hamileyken kist ameliyatı olmuş, sezeryan gibi kesmişler. 6 ay sonra da doğurmuş. Ben de onu duyunca acaba olabilir mi diye düşündüm valla. Benim de yaş Ocak'ta 37 bitecek. Bebekten sonra hormonlar yenileniyor diyorlar. Korunmadan olursa olsun diyorum bakalım. Hakkımızda hayırlısı.
Gene bi görün kuzum doktora o zaman, kanaman kesilse bile kalır gider birşey olur, ihmal etme kuzum.
Kız ilk üç ay kusmaktan bir daha asla yapamam diyordum ama insan unutuyor. İkinciye de aslında tam karar veremedim. İkinci çocukla evimize sığmamız bile çok çok zor ama bebekten sonra korunmadan belki hamile kalabilirsem o zaman olur heralde. Bakalım nasip kısmet bu işler. Kuzum benim ilk iki ay kanamam olduğu için heyet raporum vardı. 32. Haftayı tamamlamadan önce de 5 gün falan ara ara rapor aldım. 32. Hafta çalışabilir raporundan sonra rapor alamıyorsun zaten. 32. Ye kadar ne alırsan kar.

Bende sezeryanim daha Senem dolmadi ama çok şükür bebiş var valla pek de korkmuyorum ya
Yaaa ikinci bebişin mi canım senin? Valla bakalım bana da nasip olursa böyle birşeyler yapabilirim. Yaş gelmiş 40a daha bekleyecek yılım yok

Ikı hafta sonrakı kontrolde olmazsa 30 gunluk bı heyet raporu alayım o zaman ben ya,dr sordu aslında bu cumartesı kontrolde ama ben kendımı ıyı hıssettıgım ıcın işe gelmeyı sectım,bazende korkuyorum bu kadar ileri haftaya geldık benegıme falan bısey olurmu dıye,bankacıyım ben malum şartlar biraz stresli hedef baskısı vs vs.cok kararsız kaldım.kuzum rahım agzı uzunlugu 37mm ıyımı bıde 26. Haftaya gore.

Ne güzel Doktor'un soruyorsa kız, al o zaman. Keşke benimki de sorsaydı. Ben rahim ağzı uzunluğu falan bilmiyorum kuzum. Doktor bana iyi diyor. Öyle sayı mayı vermiyor.

Bende öyle diyordum tüp bebek süreci sonra gebeliğimde riskli geçti hep yattım bunalmıştım aman dedim yeterki kucağıma alayım çok şükür Allahıma şimdi benimle ama bakıyorum büyüyünce illa bana o soruyu vericek neden kardeşim yok diye en çok Yunus için istiyorum

Aynen çok fazla Var canım kaç kişi bende duydum sadece doktor onayı almak lazım bir baksın diyorum ondan sonra düşünüyorum daha yeni sünnetini dil bağını kestirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…