Seninkide 200 var canım bence dur bakim ne zamana kadar bekleyeceksinBenim testte böyle bu gün betayı merak etmiyor değilim
Bende bilmiyorum ne zamana kadar beklerim regli günü vermeyi düşünüyorum bende perşembe yada cuma günü veririm dedim ama bilemiyorumSeninkide 200 var canım bence dur bakim ne zamana kadar bekleyeceksin
Ay çok şükür valla koyulaşma var çok sevindim yaAyyyy çok şükür
Bende bende kuzum şükür kendini gösterdi minnoş inşallah sağlıkla vakti zamanında alırız bebişlerimizi kucağımızaAy çok şükür valla koyulaşma var çok sevindim ya
Kuzucum sen nasıl oldun bebiş nasılSeninkide 200 var canım bence dur bakim ne zamana kadar bekleyeceksin
Allah razı olsunMaşallah canım çok güzel saglıkla ilerlesin inşallah senin ikinci bebek mi digeri kaç yaşında
Kız maşallah gün geçtikçe koyulasiyor ay aynı zamanda doguracaz Allah'ın izniyle sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunlarBenim testte böyle bu gün betayı merak etmiyor değilim
Aaayyy nasıl sevindimm çok şükür çok şükür çok şükür, devamı gelsin inşallahBenim testte böyle bu gün betayı merak etmiyor değilim
Benim bebegim düşükle sonuçlandı canım malesefKuzucum sen nasıl oldun bebiş nasıl
AA gerçekten mi çok üzüldüm rabbim sabır versin yerine daha iyisi daha güzeliyle doldurur inşallahBenim bebegim düşükle sonuçlandı canım malesef
Amin kuzum inşallah inşllahKız maşallah gün geçtikçe koyulasiyor ay aynı zamanda doguracaz Allah'ın izniyle sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunlar
Sağol bitanem inşallahAaayyy nasıl sevindimm çok şükür çok şükür çok şükür, devamı gelsin inşallahçok sevindimmmmmm, Rabbim tamamına erdirsin kuzummmmmm
Sagol canım duymadın mı kız 2 hafta oldu düşeli kanamam vardı zaten çogaldı hala içimde parça var kürtaj istemedim bekliyoruz bakimAA gerçekten mi çok üzüldüm rabbim sabır versin yerine daha iyisi daha güzeliyle doldurur inşallah
Ay valla hatırlamıyorum ki ama çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda iyileşirsin bitanemSagol canım duymadın mı kız 2 hafta oldu düşeli kanamam vardı zaten çogaldı hala içimde parça var kürtaj istemedim bekliyoruz bakim
Ay demeBenim bebegim düşükle sonuçlandı canım malesef
Artık vermen gerekiyor benceeeGünaydın kızlar
Bugün küçük testim yarında artık son bir defa yaparım kan veririm diye düşünüyorum
Oyy masallahh kuzumGünaydın kızlar
Bugün küçük testim yarında artık son bir defa yaparım kan veririm diye düşünüyorum
Vereyim o zaman bugün kuzum çocukları gönderirim okula gider veririmArtık vermen gerekiyor benceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?