Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım çarpıntıdan dolayı.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..dualarınızda eksık etmeyın benıde..

Kuzum çok geçmiş olsun kaç haftaliksin

Kızlar size güzel haberim var bende toksokplazma ve hepatit b çok önceden gecirdigim için vücudum da sadece etkisi kalmış yani bı sıkıntı yok onun için ama tek sıkıntı bebeğin kalbî atmıyor bı kaç gün sonra tekrar gitcem dua edin nolur 🙏

Aşkım kilon nasıl ben kilolu olduğum için 8. Hafta da gördük kalp atışını çok korkmustum 7 de kese de boştu kalp atışı da yoktu

Yok aşkım beyin cerrahi arkadaşım canım yalandan radyasyon vermeyelim onumux ay da kafa ölçümu yapalım dedi. Ya yoğun bakıma bağlı sonrada hep inatla aynı yere yattı biraz kafa şekil bozukluğu da var çok üzülüyorum
İnşallah önemli bişe yoktur kuzum kafa şekli bozuklugu düzelir merak etme

İnşallah bebeğim ❤️
Şuan seni en iyi ben anlarım benim bebegimde rahatsız şuan alerjisi çıktı antibiyotige grip oldu bogazında balgam vardı doktora götürdük antibiyotik verdi 3 gün sonra çocugu tüm vucudu benekli kırmızı oldu antibiyotigi kestik alerji şurubu verdi sonra cigerlerine indi balgam acile gittik başka antibiyotik verdi o anında 1 saat sonra yüzü kızardı ve şişti yine vermedim diger günü tekrar acile götürdük oda başka antibiyotik verdi penisiline alerjisi varmış en tehlikeli alerjilerden biri en son ki ilaç çok az yaptı alerji mecbur alerji şurubu takviye yaptım moralim seninki kadar bozuk yani çocuk resmen tedavi olamadı cigerlerine indi alerji yüzünden 15 ocakta alerjiye bakılacak inşallah ilaç alerjisi yokmuş yazmak nasip olur buraya ama 3 ilaçtada aynısını yaşadık çok üzücü bi durum

Şuan seni en iyi ben anlarım benim bebegimde rahatsız şuan alerjisi çıktı antibiyotige grip oldu bogazında balgam vardı doktora götürdük antibiyotik verdi 3 gün sonra çocugu tüm vucudu benekli kırmızı oldu antibiyotigi kestik alerji şurubu verdi sonra cigerlerine indi balgam acile gittik başka antibiyotik verdi o anında 1 saat sonra yüzü kızardı ve şişti yine vermedim diger günü tekrar acile götürdük oda başka antibiyotik verdi penisiline alerjisi varmış en tehlikeli alerjilerden biri en son ki ilaç çok az yaptı alerji mecbur alerji şurubu takviye yaptım moralim seninki kadar bozuk yani çocuk resmen tedavi olamadı cigerlerine indi alerji yüzünden 15 ocakta alerjiye bakılacak inşallah ilaç alerjisi yokmuş yazmak nasip olur buraya ama 3 ilaçtada aynısını yaşadık çok üzücü bi durum

Oyy kuzum bilgi ver bize de inşallah yoktur alerjisi minigin ya kurban olurum çok küçükler birsey olmasin onlara

Yok aşkım beyin cerrahi arkadaşım canım yalandan radyasyon vermeyelim onumux ay da kafa ölçümu yapalım dedi. Ya yoğun bakıma bağlı sonrada hep inatla aynı yere yattı biraz kafa şekil bozukluğu da var çok üzülüyorum
Cnm kafa şekıl bozukluguna takılma, düzeliyor Allahın iznıyle, bıngıldak konusunda bilgım yok

Back
Yukarı