Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptim silik çıktı ama düne göre daha silik çıkardı, testin son kalanları bozuk galibaaynurland canım yeni test yaptın mı?
Canım kimyasal olmuş olabilir mi acaba yaYaptim silik çıktı ama düne göre daha silik çıkardı, testin son kalanları bozuk galiba
bilmiyorum ki bence test bozuktu, ilk defa ovulasyon testi aldım bu günden başlıcam da nasıl kullanılıyor tam bilmiyorum. Bi tane test yaptım bakarmısınCanım kimyasal olmuş olabilir mi acaba ya
Canım henüz koyulaşma yok ikinci çizgi birinci çizgiden koyu olduğunda ya da iki çizgi eşit olduğunda genelde pik oluyor. O pikten sonra silikleşmeye başladığı an yumurta çatlıyor. Pikten itibaren değerlendirmek lazımbilmiyorum ki bence test bozuktu, ilk defa ovulasyon testi aldım bu günden başlıcam da nasıl kullanılıyor tam bilmiyorum. Bi tane test yaptım bakarmısın
Niqu dünkü gibi kırmızı çıkarmadı, silik ince bir şey çıktı testlerin son kalanları bozuk galibaaynurland kuzum yaptınmı test?grupun ilk hamiş haberini ver
Canım hoşgeldin Rabbim hayırlı vakitlerde hayırlısını nasip etsinNiqu dünkü gibi kırmızı çıkarmadı, silik ince bir şey çıktı testlerin son kalanları bozuk galiba
Hoşbulduk canım, inşallah Allah arzusunda olan her kese verirCanım hoşgeldin Rabbim hayırlı vakitlerde hayırlısını nasip etsin
Kuzum bu ovu testimiNiqu dünkü gibi kırmızı çıkarmadı, silik ince bir şey çıktı testlerin son kalanları bozuk galiba
Bu normal test, fundayi etiketlediğim ovu, bu arada lekelenmemde bitmiş, ben bu işden bir şey anlamadimKuzum bu ovu testimi
Bitane test al canm eczaneden.varsa zaten hemen cıkar.kı bence olma olasılıgı yuzde 70.ınternetten aldıgın testlerın cogu sahte,eczaneden al bı test ıkı saat sıvı alma yap testını aklında soru ısaretı kalmasınBu normal test, fundayi etiketlediğim ovu, bu arada lekelenmemde bitmiş, ben bu işden bir şey anlamadim
O zaman yok canım sende bir defada hiç unutmam silik çıkartıyordu sen ovu testiyle her gün devam et yapmayaBu normal test, fundayi etiketlediğim ovu, bu arada lekelenmemde bitmiş, ben bu işden bir şey anlamadim
O zaman yok canım sende bir defada hiç unutmam silik çıkartıyordu sen ovu testiyle her gün devam et yapmaya
Başka marka yaptım o da sabah yaptığım gibi çıktıBitane test al canm eczaneden.varsa zaten hemen cıkar.kı bence olma olasılıgı yuzde 70.ınternetten aldıgın testlerın cogu sahte,eczaneden al bı test ıkı saat sıvı alma yap testını aklında soru ısaretı kalmasın
Atsana canım resmınıEvet ya benim testler sık sık silik çıkıyir neden bilmiyorum
Başka marka yaptım o da sabah yaptığım gibi çıktı
Sen bir daha şimdi yaptığın testi alma canımEvet ya benim testler sık sık silik çıkıyir neden bilmiyorum
Başka marka yaptım o da sabah yaptığım gibi çıktı
Oyyyyy keşke bende görebilseydim o kadar çok istiyordum ki rüyama da gelmiyor hiç bu aralarGördüm kuzum. 10 gün boyunca haftasonu hariç hep gittim. Bana benziyordu saçları tüyleri benim gibi açık renkliydi turuncumsuydu. O kadar küçüktü ki. Baş parmağımdan küçüktü ayakları pamukların üzerine yatırıyorlar yoğun bakımda
Özür dileme canım hayatın gerçekleri ilk günlerdeki gibi değilim artık amin inşallah canımYa kurban olurum özür dilerim ben tekrar sordum ettim çok özür dilerim çok geçmiş olsun canımsın benim Allahım gönlüne göre versin inşallah mucizelerini yaratsın senin için
Amin canım inşallahMerve3553 canım Rabbim hakkında en hayırlısını en hayırlı vakitlerde versin
Evet buna inanmak istiyorum bu ayakta tutuyor beni zaten evet unutmadım ama acısı ilk gün mü gibi de değil çok ağlayıp onun ruhunu da huzursuz etmek istemediğim için onu rahatsız etmemek adına güzel mutlu anıyorum kızımıAllah onun yerini daha güzeliyle doldursun ama unutulmuyor eminim sadece belli bı zaman sonra alışıyorsun yokluğu çok kötü bir şey için acıyor dışarı vuramiyorsun . Unutma öbür tarafta seni bekliyor er yada geç kavuşacaksin ona
sen hep güzel düşün kuzum. Güzel şeyler olacakOyyyyy keşke bende görebilseydim o kadar çok istiyordum ki rüyama da gelmiyor hiç bu aralar