Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Ben görüyorum ama kaçıncı dakika da çektin canım başka test yap striplere ben güvenmiyorum canın
Bebetime testlerim güvenilir genelde. ilk gebeligimi onunla öğrenmiştim. Geçen ay ki asilamada da kuruma çizgisi bile çıkmamıştı. Şimdi böyle sanki görüyorum gibi zar zor ama diyorum ya yerini ezberlemişim artık kendime güvenemiyorum 🤣 en üstteki 6. Gün ortadaki 8. Gün en alttaki de bugün sabah yaptığım

Bebetime testlerim güvenilir genelde. ilk gebeligimi onunla öğrenmiştim. Geçen ay ki asilamada da kuruma çizgisi bile çıkmamıştı. Şimdi böyle sanki görüyorum gibi zar zor ama diyorum ya yerini ezberlemişim artık kendime güvenemiyorum 🤣 en üstteki 6. Gün ortadaki 8. Gün en alttaki de bugün sabah yaptığım
canım bebetime güvenilir ama onlarda da düşük betayı cok algılamıyorlar sen normal bi kaset test bulursan onla yap bi yarın tekrar yap bakalım inş pozitiftir.🙏

canım bebetime güvenilir ama onlarda da düşük betayı cok algılamıyorlar sen normal bi kaset test bulursan onla yap bi yarın tekrar yap bakalım inş pozitiftir.🙏
Canım bekleyeyim 2 gün sonra yapayım 12. Gün olsun net olur bakalım inşallah pozitife döner de sevinirim burda sizlerle 🤲🤗

Günaydın kızlar ve beyons beyons bugün asilamanin 10. Günü test yaptım negatif çıktı. 6. Gunu silik 8. Gunu daha koyu ve 10. Gün tamamen negatif . Adet belirtileri başladı hafif bir göğüs ağrım var göğüslerim sert değil yumuşadı. benim yumusayinca adet olurum hep şuan da da öyle nasip değilmiş olsa koyulasmisken artardi artık bu işin piri olduk 🤣
İğne gününü saymadan ertesi günü birinci gün sayarak 14. Gün net sonuç çıkıyor kuzum. Bence yarın pozitife dönme şansı hala var 🙏🏼🫂🧡🌈

2 gebelik bir kimyasal geçirdim hepsinde belirti vardı . Vücudumu biliyorum artık canım o yüzden yok diye düşünüyorum adetimi bekleyecem artık o da zaten 15 16 . Gün gelir
Ben 4 aşılama, defalarca femara klomen tedavisi gördüm, ikinci tüp bebek denemesinde hamile kaldım ve öncekilerde hep belirti yaşadım, kesin hamileyim dedim, en son hiç belirti yaşamadım, ümitsizdim ve hamile olduğumu öğrendim. Belirtiye hiç takılma canım. Zaten belirtiler kullandığımız ilaçlardan kaynaklı oluyor çoğunlukla. Bebişin ne zaman geleceği belli olmaz 🧡🙏🏼 inşallah güzel haberlerini alacağız

İğne gününü saymadan ertesi günü birinci gün sayarak 14. Gün net sonuç çıkıyor kuzum. Bence yarın pozitife dönme şansı hala var 🙏🏼🫂🧡🌈
Canım ben aşılama yaptım çatlatma iğnesini 30 kasım cumartesi 00.00 da vurdum iğneyi. sanırım biraz geç gitti vücuttan bu kez etkisi . 2 aralık pazartesi günü de aşılama oldu . 8. Gün koyulastigi için biraz umutlanmıştım ama sanırım o da 6. Gün akşam 6 da test yapmıştım seyrelmis diye 6. Gün silik, 8. Gün sabah ilk idrarla yaptım diye koyu çıkmıştır diye düşündüm şimdi 8. Gün koyu çıktığı için koyu devam ederse var diye düşünecektim ama demek ki testi yaptığın saat de önemli

Ben 4 aşılama, defalarca femara klomen tedavisi gördüm, ikinci tüp bebek denemesinde hamile kaldım ve öncekilerde hep belirti yaşadım, kesin hamileyim dedim, en son hiç belirti yaşamadım, ümitsizdim ve hamile olduğumu öğrendim. Belirtiye hiç takılma canım. Zaten belirtiler kullandığımız ilaçlardan kaynaklı oluyor çoğunlukla. Bebişin ne zaman geleceği belli olmaz 🧡🙏🏼 inşallah güzel haberlerini alacağız
Yaaaa çok sevindim canım inşallah sağ salim kucağına alırsın rabbim tek nefeste doğurmayı nasip etsin 🤲🤗 ben de sayısız catlatma ve 2. Aşılama şuan. Sebepsiz infertilite. Bu da olmazsa birakacam tup bebek için biraz hem maddi hem manevi rahatlayayım öyle baslayacam. İnan bu kez progestan falan da vermedi doktor şuan bedenimin kendi etkileri olur olursa tabi . Sadece adet olacakmışım gibi yumuşadı göğüslerim karnımın şişliği falan yok akıntım yok hiç bir şekilde . Bekliyorum bakalım ne zaman gelecek bizim bebek nasibimiz de 🤲

Canım ben aşılama yaptım çatlatma iğnesini 30 kasım cumartesi 00.00 da vurdum iğneyi. sanırım biraz geç gitti vücuttan bu kez etkisi . 2 aralık pazartesi günü de aşılama oldu . 8. Gün koyulastigi için biraz umutlanmıştım ama sanırım o da 6. Gün akşam 6 da test yapmıştım seyrelmis diye 6. Gün silik, 8. Gün sabah ilk idrarla yaptım diye koyu çıkmıştır diye düşündüm şimdi 8. Gün koyu çıktığı için koyu devam ederse var diye düşünecektim ama demek ki testi yaptığın saat de önemli
O idrarın konsantresinden falan da koyulaşmış olabilir. Bence iğne sonrası 14. Günü görmeden ümidini kaybetme 🙏🏼 en kritik gün 14. Gün oluyor. Negatife dönen testler 14. Gün pozitife dönebiliyor.

O idrarın konsantresinden falan da koyulaşmış olabilir. Bence iğne sonrası 14. Günü görmeden ümidini kaybetme 🙏🏼 en kritik gün 14. Gün oluyor. Negatife dönen testler 14. Gün pozitife dönebiliyor.
İnşallah canım inşallah pozitife döner 🤲🥰 tabi adetim 14. Güne kadar gelmezse 🤣

Benim testler tam tamına 4 gün böyle silik gösterdi tam 11 gün pembe çıktı inşallah seninde öyle olur 🥰

Bence yarın tekrar yapmalısın var gibi geldi ama bu testler yanıltabiliyor da kuzum
Benim testler tam tamına 4 gün böyle silik gösterdi tam 11 gün pembe çıktı inşallah seninde öyle olur 🥰
Aminnn insallah dua edin bana da 🤲🥰
12. Gün yapayım canım 2 günde 1 artıyor ya hcg varsa 12. Gün cikar zaten .
Rabbim evlatlarınizi sizlere bağışlasın 🥰🤲

Maşallah ya çok sevindim valla Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰🤲 2 Aralıkta aşılamaya yaptık. Sabah 10. Gün olacak asilamanin . Daha var bir kaç gün net sonuca ama belirti yok ya pek umutlu değilim zaten bu da olmazsa birakacaz artık maddi manevi yıprandım 2 yıldır.
Cnm Allahtan umut kesılmez, inş bebişin seninledır🤲

Kızlar nasip olursa günümüz belli oldu, pazartesi oğluma kavuşacağım 🧡🥰🧿 iyiki varsınız, bu yolda birlikte yürüdük, güldük ağladık, inşallah sağ salim evlatlarımıza kavuşmak ve onları büyütmek bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip olur 🫂🌈 hepinizi çook öpüyorummm
Güle güle büyüt cnm bebegını, hayırlı evlat olsun inşallah 🩵 sağ saglım kavuş inş yavruna🤲

Günaydın kızlar ve beyons beyons bugün asilamanin 10. Günü test yaptım negatif çıktı. 6. Gunu silik 8. Gunu daha koyu ve 10. Gün tamamen negatif . Adet belirtileri başladı hafif bir göğüs ağrım var göğüslerim sert değil yumuşadı. benim yumusayinca adet olurum hep şuan da da öyle nasip değilmiş olsa koyulasmisken artardi artık bu işin piri olduk 🤣
Cnm 10. Gün çok ara bi gün, aşılama dahil 10 günse eger yarın belli olur o, yarın sabah guzel haberlerını beklıyoruz

X