• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Hoşgeldın 😍sen nasılsın neler yapıyorsun?
Hoşbuldum 😍🥰 hamilelik için mücadeleye devam ediyorum ilk gebelikten sonra bir daha hamile kaldım maalesef kalbi durdu kürtaj oldum şimdi de aşılama denedik 2. Kez beklemedeyim bakalım. Sen nasılsın msjlari baştan okuyamadım maalesef kimler hamile kimler doğurdu bilmiyorum çocuk var mı sende 🥰

Canım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş 🥹🥹 sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri melegim can melegim can @imagination forever Niqu Niqu @fnd_50 @_okyanus Merve3553 Merve3553 Tikabasa Tikabasa Bezgininsan Bezgininsan M Marryyj
Ayy çok sevindim yaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın ❤️ valla kendikime bu kadar sevinmedim 🤲🤲😍😍 maşallah maşallah ❤️
Oyyyy yaradana kurban çok mutlu oldum canım arkadaşım 🥰 teyzesinin narin kelebeği saklanmış annesini korkuttu tabi bizi de korkuttu doğsun pat pat totosuna vur onun 😇 çok şükür canım sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallah 🌸🙏
Senin ne zaman doktor randevun

Canım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş 🥹🥹 sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri melegim can melegim can @imagination forever Niqu Niqu @fnd_50 @_okyanus Merve3553 Merve3553 Tikabasa Tikabasa Bezgininsan Bezgininsan M Marryyj
Ayy hep aklımdaydı şimdi bakabildim. Çok ama çokkk sevindim sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olsun inşallah. Sen içini ferah tut bu sefer çok güzel olacak

Evet canım galiba öyle doktor bişey demedi şuan sorun yokmuş çok evham yapmıştım insan bı kere yaşayınca galiba her gidip gelmede bu evhami yasayacam desteğin için tşk ederim canım 😘

Banada öyle geldi ama ilk bebeğim olacak çok heyecanlıyım sağlıklı olsunda ne olursa olsun😘
Ayy tabiki ne olursa olsun annesi saglıkla gelsinde çok bekletti çok kıymetli olacagı kesin 💜💜💜

Ayy hep aklımdaydı şimdi bakabildim. Çok ama çokkk sevindim sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olsun inşallah. Sen içini ferah tut bu sefer çok güzel olacak
Saol canım benim heyecan dan senin nicki etiketlemeyi unutmuşum inşallah bu sefer öyle olur çok bekletti ama olsun yeterli sağlıkla gelsin 😘

Kaç haftalık oldu canım çok erken gitme görmeyince benim gibi sıkıntı yaparsın ama eğer ağrın sizin varsa git ona göre onlemde alırlar hadi bakalım ben sende de bı sorun çıkacağını düşünmüyorum güzel ilerleyecek inşallah 🤲
Canım doktor randevu aldım çünkü geçen seneden problemli bir hamilelik geçirdim biliyorsun erken gitmek o yüzden istedim eğer farklı bir yere yerleşme yanlış yerde yerleşme sezeryan yerine çok yakın olursa hemen kürtaj olucak yine aynı şeyleri yaşamamam için doktorum da eşim de bu sözü benden aldı anca öyle tekrardan başladık çalışmalara yani doktor ne derse o şekilde ilerlicek tek temennim düzgün bir yere yerleşmiş olsun kese 5+1 günlük olucak keseyi görürüm diye düşünüyorum kan değerlerimde 3 katı artış var

Yaa inşallah kuzum inşallah nasıl daha dogmadan insanı mutlu ediyor degil mi allahım bu duyguyu herkese yaşatsın kimsenin kucagı boş kalmasın inşallah kuzum
Gerçekten öyle canım dediğin gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin bizim için çok kıymetli çünkü o kadar mücadele sıkıntı ve kayıp sonrası geldi ki mucize gibi geliyor bana 🥹☺️

Canım doktor randevu aldım çünkü geçen seneden problemli bir hamilelik geçirdim biliyorsun erken gitmek o yüzden istedim eğer farklı bir yere yerleşme yanlış yerde yerleşme sezeryan yerine çok yakın olursa hemen kürtaj olucak yine aynı şeyleri yaşamamam için doktorum da eşim de bu sözü benden aldı anca öyle tekrardan başladık çalışmalara yani doktor ne derse o şekilde ilerlicek tek temennim düzgün bir yere yerleşmiş olsun kese 5+1 günlük olucak keseyi görürüm diye düşünüyorum kan değerlerimde 3 katı artış var
Maşallah canım kan değerleri güzel arttiysa gayet güzel yerleşmiştir tabi senin o durumun farklı inşallah iyi yere yerleşmiştir 5+1 zaten her türlü kese görünür rabbim yüzünü güldürsün 🤲

Maşallah canım kan değerleri güzel arttiysa gayet güzel yerleşmiştir tabi senin o durumun farklı inşallah iyi yere yerleşmiştir 5+1 zaten her türlü kese görünür rabbim yüzünü güldürsün 🤲
Yerleştiği yeri hissediyorum baya yukarıda bir öncekinde vajinamda Ağrı vardı bunda biraz daha yukarı da aslında içim rahat nedense bilmiyorum bu sefer kucağıma alıcam gibi hissediyorum sıpayı 🥰

Yerleştiği yeri hissediyorum baya yukarıda bir öncekinde vajinamda Ağrı vardı bunda biraz daha yukarı da aslında içim rahat nedense bilmiyorum bu sefer kucağıma alıcam gibi hissediyorum sıpayı 🥰
Bende mesala solda hep batma hissediyordum gerçekten de sola yerleşmiş benimde Dr sola ultrasonu koyduğunda orda görmüştük o yüzden hislerin doğrudur Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz 😘

Hoşbuldum 😍🥰 hamilelik için mücadeleye devam ediyorum ilk gebelikten sonra bir daha hamile kaldım maalesef kalbi durdu kürtaj oldum şimdi de aşılama denedik 2. Kez beklemedeyim bakalım. Sen nasılsın msjlari baştan okuyamadım maalesef kimler hamile kimler doğurdu bilmiyorum çocuk var mı sende 🥰
9 aylık kızım var canım🩷🌷😋
Nezaman test günün, inşallah hayırlısıyla bebiş seni bulsun cnm hayırlı bi zamanda🤲

9 aylık kızım var canım🩷🌷😋
Nezaman test günün, inşallah hayırlısıyla bebiş seni bulsun cnm hayırlı bi zamanda🤲
Maşallah ya çok sevindim valla Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰🤲 2 Aralıkta aşılamaya yaptık. Sabah 10. Gün olacak asilamanin . Daha var bir kaç gün net sonuca ama belirti yok ya pek umutlu değilim zaten bu da olmazsa birakacaz artık maddi manevi yıprandım 2 yıldır.

Son düzenleme:
Back
X