Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Canım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş 🥹🥹 sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri @melegim can imagination forever imagination forever Niqu Niqu fnd_50 fnd_50 @_okyanus Merve3553 Merve3553 @Tikabasa Bezgininsan Bezgininsan M Marryyj
Oh çok şükür hayırlu uğurlu olsun canım, çok çok çok sevindim mmm 🧿🧿🧿🧿

Kızlar nasip olursa günümüz belli oldu, pazartesi oğluma kavuşacağım 🧡🥰🧿 iyiki varsınız, bu yolda birlikte yürüdük, güldük ağladık, inşallah sağ salim evlatlarımıza kavuşmak ve onları büyütmek bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip olur 🫂🌈 hepinizi çook öpüyorummm
Maşallah 🧿 sağ salim al oğluşunu kucağına inşallah kuzum o misss kokudan bana da yolla 🥰

Kızlar nasip olursa günümüz belli oldu, pazartesi oğluma kavuşacağım 🧡🥰🧿 iyiki varsınız, bu yolda birlikte yürüdük, güldük ağladık, inşallah sağ salim evlatlarımıza kavuşmak ve onları büyütmek bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip olur 🫂🌈 hepinizi çook öpüyorummm
Ayy ne güzel bir haber. Çok sevindim. Çok güzel bir doğum hikayen olsun inşallah sağlıkla al kucağına. Duygulandım 🥹

Kolay dogumların olsun canım benım🙏❤️🌸dualarımız senınle❤️

Günaydın kızlar ve beyons beyons bugün asilamanin 10. Günü test yaptım negatif çıktı. 6. Gunu silik 8. Gunu daha koyu ve 10. Gün tamamen negatif . Adet belirtileri başladı hafif bir göğüs ağrım var göğüslerim sert değil yumuşadı. benim yumusayinca adet olurum hep şuan da da öyle nasip değilmiş olsa koyulasmisken artardi artık bu işin piri olduk 🤣

Günaydın kızlar ve beyons beyons bugün asilamanin 10. Günü test yaptım negatif çıktı. 6. Gunu silik 8. Gunu daha koyu ve 10. Gün tamamen negatif . Adet belirtileri başladı hafif bir göğüs ağrım var göğüslerim sert değil yumuşadı. benim yumusayinca adet olurum hep şuan da da öyle nasip değilmiş olsa koyulasmisken artardi artık bu işin piri olduk 🤣
Canım gunaydın.Dur bakalım benım 11.gunde cıkmıstı,1-2gun daha bekle ınsallah bebegın senınledir🙏🥰❤️

Kuzum dün aklımdan geçtin. Dedim ki edahandronun doğumunun yakın olması lazım bir girip sorayım😅 bir baktım sen yazmışsın. Duam kalbim seninle. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah 🤲❤️

Amin canım Amin🤲🏻🤲🏻Yaaa bak artık kucağına alıcan çok şükür😍🤲🏻Bir erkek daha geliyor🤭Sağ salim kucağına al canım doğduktan sonrada vaktin olunca haberdar et bizi bir sürü anne var burda soruların olunca yaz🤗😘

Canım gunaydın.Dur bakalım benım 11.gunde cıkmıstı,1-2gun daha bekle ınsallah bebegın senınledir🙏🥰❤️
2 gebelik bir kimyasal geçirdim hepsinde belirti vardı . Vücudumu biliyorum artık canım o yüzden yok diye düşünüyorum adetimi bekleyecem artık o da zaten 15 16 . Gün gelir

Desene perşembe günü iki güzel haber daha beklicez 🥰🥰🥰🥰
Evet ya iple çekiyorum yarını ☺️
Saol canım senden de güzel haberler bekliyoruz canım 😘
Ay hadi İnşallah kuzum ❤️
Perşembe günü gidicem canım sen ne yaptın gittin mi keseyi görmeye
Bende yarın sabah gitcem inşallah güzel haberlerle döneriz ☺️🤲
İnşallah ağrısız sancısız çok güzel bı doğumun olur bebeğim ❤️ 🤲

canım benim 11. gün 11 çıkmıştı o kadar düşük o yüzden yarın veya diğer güne bakmak güzel düşünelim😘🤲

canım benim 11. gün 11 çıkmıştı o kadar düşük o yüzden yarın veya diğer güne bakmak güzel düşünelim😘🤲
Bak canım yükledim testi gözle bakınca kuruma çizgisi gibi birsey var çok zor görünüyor ama fotoda gözüken birsey yok sanırım kuruma çizgisinin yeri ben artık ezberledim diye görüyorum 🤣

Eklentiler

• 1000278416.jpg
    1000278416.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000278415.jpg
    1000278415.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 21
Back
Yukarı