- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
Kaynanama giderken ayaklarim geri geri gitti ama esim dediki tamam sadece o hatandan dolayi özür dile sonra gidip gelmeyin. Böyle olacagini bilseydim gidermiydim. Kaynanam öyle biriki insan demeye utaniyorum s.cann söven yaraniyo ona ama ararsin sorarsin anlamaz. Bend hep iyi davranmaya calistim ama karsiligini hem esimden hem esimin kardesinden hemde kaynanamdan almis oldum. Ama bir dahada görürler. Il bilmedigimden ise giremiyorum maalesef kursa gidiyorum bakalim. Esimde anladi ya o kavgadan sonra kesin affettigimi tekrar eski haline döndü. Ama oda görecek. Ben ona dedim anneni su kapinin disinda birak huzurumuzu bozma. Beyfendi cok istiyorsa gitsin anasiyla kalsin. Kaynanamla artik deger anlayacak durumumuz kalmadi o daha benim ogluyla beraber oldugumu ögrendiginde istemedi halada istemiyoruü bende zamanla iyice nefret ettim artik düzelecek durumumuz kalmadi. Su lanet melekette olmam elimi ayagimi bagliyor iste. Türkiyede olsam isimde olurdu ailemde yanimda olurdu. Ama böyle devam ederse gercekten ayrilmayi düsünüyorum. Onlar yüzümden sagligimdan olucam
Yani ne olmasını istiyorlar mesela bu kayınvalideler?
Oğlunu ömrü billah dizinin dibinde mi oturtacaktı?
Zaten bakma erkeklerin hayatına bir kız girince analarının gözünde değerli oluyorlar. Öncesinde ne hali varsa görsün modundalar genelde.
Ayrılsan emin ol kadın sen varken ki gibi değer vermez oğluna.