Yine Hançerleniyorum!

3 yıl önce aldattı, hamileliğim ise yeni diyorsunuz. O zaman aileler nasıl araya giripte çocuk var ayrılmayın, dedi.

Ya aldatılma yeni oldu hatta muhtemelen defalarca oldu siz bunu yazmak istemediniz yada siz 3 yıldır hamilesiniz

Ayrıca sadece aldatılan ve aldatıldığının delillerini sunan boşanmıyor, kendinizi delil bulamıyorum boşanamıyorum diye kandırmayın.

Birde anlamadığım neden ikinci üyeliğinizi, o konuda linç yediğinizi ve konunun fake diyenler yüzünden kapatıldığını yazdınız.

Deşifre olmak istemeyen yada önceki konularından vurulmak istemeyen, gelir ilk defa konu açıyormuş gibi anlatırdı, bizim de ruhumuz duymazdı.

Yani tekrar linç edileceğinizi bile bile neden bu gereksiz bilgileri verdiniz? Çok mantıksız

G GokcenKatun sen misin?

Bu tuşlu telefon olayı beni çok kıllatıyor. Çok yakın bir arkadaşımın sevgilisi öyle tuşlu telefona geçmişti aldatmadan dolayı. Arkadaşim affetmisti sizin gibi. Sonra başka telefon çıktı ki başka neler nelerrrr çıktı. Şok olmustuk.

Hayır yanlış alıntılamadım. Sizde ikinci üyeliğiniz mi diye açıklama yaptınız ya sizi dediklerinizide kattım mantıklı yazdınız çünkü.
Evet bende şüphelendim. Sanki Gökçenim ben diyor gibi.
Ama siz böyle yazınca sanki bana diyormuşsunuz gibi olmuş

merhabalar @ G GokcenKatun , açıkçası sizinle paradisekiss 'in aynı kişiler olduğunuza neredeyse eminim.

ilkinde affettiniz, ancak tekrarladı durum ve şimdi sabrınız taştı, gemileri yakacak duruma geldiniz.

ilkinde elinizde bir sürü delil vardı, kullanmadınız,adam şimdi ihtiyatlı davranıyor, delil bulmanız zor olacak.

ancak bu sefer boşanırsınız inşallah...

Yazan oldu mu bılmıyorum ama whatsappı sılıp yenıden yukleyın eskı sohbetlerı gerı yukle secenegı cıkacak kabul edın. Eskı konusmaların ekran fotograflarını kendınıze atın ekran fotografı olarak. Sonra sılersınız ondan.

Gökçen ise eğer konu sahibi onları yapmıştı. Ahh ahh elinde bir sürü delili vardı

Aldattigindan bu kadar eminseniz neden ispat ariyorsunuz ki? Belli ki böyle yasayamiyorsunuz zaten neden kendinize iskence ediyorsunuz? Bosanin.ailelere bir sey ispat etmek zorunda değilsiniz. Siz biliyorsunuz aldattigini bu yeterli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…