• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Hançerleniyorum!

Sigara gibi bu, bırakmaya gönlün olmayınca hep bahanen oluyor. Olmazsa da olduruyorsun.
Ben de öyle düşünüyorum, sadece kendini kandırıyor
Para derdi olmayan
Analttığı kadar eşinden nefret eden biri evde hala niye dursun, üstüne niye çocuk yapsın?
Başka sebep gelmedi benim aklıma
Biz yine sinir olduğumuzla kalacağız

Bir kere de şu konularda
Helal olsun, hak ettiğini yaptın, kurtuldun o adamdan filan yazabilmek istiyorum
Allahım nasip et 🙄
Hep banlandığımızla kalıyoruz biz

Burada arkadaşlar bahsetmişti, telefonu android ise dosyalar kısmında silinen her şeye ulaşabiliyorsunuz.

Markası Xiaomi ise 2.alan açmış olabilir. Bu özellik sayesinde telefonu birbirinden bağımsız iki telefon gibi kullanabilir.
Telefonu iphone ben hep android kullandım iphone çok bilmiyorum parmak izi ve şifre var şifresini biliyorum ama girdiğinde anlıyorum dedi nasıl anlayabilir.

Madem af ettin çocuk için biraz bekleseydin
En azından yine aynısı yaptığında ki yapmış kendi başına sıyrılır çıkarsın çocuk olmazdı bide onun geleceği sorumluluğu olmazdı

Neden cahilce düşüncesizce haraket ediyorlar bazen şaşıp kalıyorum
Eminim af.edeceksiniz ikinci çocuk yolda suprizzz

Ayrıca delil aramak Nedir bunuda anlamadım boşanmak için illa kanıt delil mi olmalı bu adama güvenim yok sevgim yok aldatıyor dersiniz bitti

Aldattığını söylüyorsunuz illa gözünüzle görmek mi gerek

Bazı kadınlar gözüyle görse de ad etmiyor eşim yapmaz olsa olsa üstüne düşmüştür diyebilirler

Para derdi olmayan
Analttığı kadar eşinden nefret eden biri evde hala niye dursun, üstüne niye çocuk yapsın?

Bir kere de şu konularda
Helal olsun, hak ettiğini yaptın, kurtuldun o adamdan filan yazabilmek istiyorum
Allahım nasip et 🙄
Ben kaç defa denedim avukatla bile konuştum aileler araya girdi onlar ikna etti annem kayınvalidem yalvardılar resmen çocuk var biraz daha dur dediler bende iradesiz davrandım onların hatrına tamam dedim ama pişmanım pişmanım pişmanımmm

Para derdi olmayan

Bir kere de şu konularda
Allahım nasip et 🙄
Ekonomik özgürlüğü olmayan, eğitim durumundan dolayı iş bulması çok zor olan kadınları anlayabiliyorum da konu sahibi gibi olanları asla anlamıyorum. Bir insan kendine neden bu kötülüğü yapar cidden aklım almıyor.

Ekonomik özgürlüğü olmayan, eğitim durumundan dolayı iş bulması çok zor olan kadınları anlayabiliyorum da konu sahibi gibi olanları asla anlamıyorum. Bir insan kendine neden bu kötülüğü yapar cidden aklım almıyor.
Konfor alanı ye bir tabir çıktı şimdi, sanırım ondan kaynaklı bir durum da insan böyle bir evlilikte ne konforu buluyor da devam ettiriyor anlamıyorum

Ben kaç defa denedim avukatla bile konuştum aileler araya girdi onlar ikna etti annem kayınvalidem yalvardılar resmen çocuk var biraz daha dur dediler bende iradesiz davrandım onların hatrına tamam dedim ama pişmanım pişmanım pişmanımmm
Hadi gitmediniz tamam
E çocuğu da aileler mi yaptırdı?
Kusura bakmayın ben gerçekten konuda sadece çocuğa üzülüyorum
Gerisi kendim ettim kendim buldum

Pişmansanız boşanın
Ama aynı aileler yine araya girecek
Üstelik bu sefer hamilesiniz
İradeli davranabilecek misiniz?

Pişmansanız yine gidin avukata açın davayı.
İspat peşine düşmenize gerek yok boşanmak sadece aldatılınca gerçekleşen bir eylem değil.

Haklısınız işte ama ilk afetmemde kalbime yenik düştüm zamanla nasıl büyük yanlış yaptığımı anladım ama dönmem lazım bu yanlıştan hayatım gidiyor inanın kendime yaptığım eziyeti insan düşmanına yapmaz beni yargılamakta haklısınız sabaha kadar söyleyin istediğinizi haklısınız ama bana yol gösterin ailelere ğöstereceğim delil lazım herşeye kılıf buluyor çünkü ispatlıyor kendince herşeyi ama ben inanmıyorum

Buna benzer bir olay yaşadım. 7 aylık hamileyken yakaladım. Sahte hesap açmış birkaç kız ile konuşmaları duruyordu. Kızın biri plaka sordurmuş kime ait diye eşim de yazmış kız da teşekkür etmiş. Ardına da müsait bir zamanda kahve ısmarlayayım yazmış. Bu kahve sorusu mesajı geldiğinde kendi duşa girmişti işten yeni gelmişti telefonu da yanıma bırakmıştı .
Neyse başka bir kız ile daha uzunca mesajı vardı. Hep havadan sudan şeylerdi. Tek bir yerinde kız seni görebilir miyim yazmış eşim de olmaz işteyim yazmış. Yani o ara da her izin gününde evdeydi sabahtan akşama kadar. Asla aklıma gelmezdi .
Çok salağım ki bekleyemedim hamilelik etkisiyle direk kriz geçirdim ağladım saatlerce. Niye benimle evlendin dedim bunu yapacaksan. Bir şey yapmadım dedi. Ne demek yapmadın dedim. Ben görmesem belki kahve içmeye gidecektin belki sonra başka şeyler olacaktı dedim.
Bin tane yemin etti.
Sen beni bu şekilde yaklasan bir erkek ile normal bir konuşma ardına bana kahve ısmarlayayım diye mesaj gelseydi ne yapardın dedim? Afedersiniz ben senin gözünde o... olurdum kesinlikle dedim.
Bir daha böyle bir olayda biteceğini bil dedim. Boşanırız biter dedim.
İlk zamanlarda sürekli laf vurdum yaptığını. Sürekli başına kaktım elimde olmadan. Zaten oğlum erken doğdu karnımda son 1 ay kilo alamadı üstüne lohusa döneminde de kavgalarımız oldu. Bir süre sonra laf vurmayı bıraktım.
Yalnız şüphe devam ediyor ara ara kontrol etme isteği oluyor içimde telefonunu. Bunun dışında bazen uzak gibiyiz ve o zamanlarda aklıma direk başka biri mi var sorusu geliyor.
Son olarak dün face de bir kız ismi aratmış. O olaydan sonra ilk kez gördüm bu arada. Bu kez sessizim. Direk balıklama atlamak istemiyorum. O yüzden takipte olacağım yine.

Bunu dün başka bir konuya yazmıştım. Bizim evliliğimiz muhteşemdi. Çocuk yapmayı da ikimiz istedik. Olsun diye çok çabaladık. Herkes de imrenirdi evliliğimize sevgimize. Dışarıdan bakanlar hala öyle görüyor eşimi de çok seviyor herkes ailem dahil. Ama şu anda benim içimde bir şeyler eksik. Ve bundan sonra ne olacak bilmiyorum.
Beklemeyi bilmiyorum demişsiniz bence bekleyin gözlemleyin. Siz bir açık verirseniz eşinize yakalayamazsınız içinizde yaşadığınız kuruntu ile yorulursunuz. Şu anda bebeğiniz her şeyi hissediyor. Önceliğiniz o olmalı. Bilemiyorum belki de eşiniz şu an bir şey yapmıyordur. Ama siz önceki aldatmadan dolayı tereddüt ediyorsunuz doğal olarak.
Yardım almanıza neden karşı çıkıyor bilemedim yani lohusalık ile ilgili kaygılarım var deyin iyi bir anne olamayacağımdan korkuyorum bunun için gitmek istiyorum diyebilirsiniz. Psikolojik destek çok önemli bence. Deneyin lütfen.

Haklısınız işte ama ilk afetmemde kalbime yenik düştüm zamanla nasıl büyük yanlış yaptığımı anladım ama dönmem lazım bu yanlıştan hayatım gidiyor inanın kendime yaptığım eziyeti insan düşmanına yapmaz beni yargılamakta haklısınız sabaha kadar söyleyin istediğinizi haklısınız ama bana yol gösterin ailelere ğöstereceğim delil lazım herşeye kılıf buluyor çünkü ispatlıyor kendince herşeyi ama ben inanmıyorum
Hiç kimseye aldatıldığınızı ispat etmek zorunda değilsiniz, bırakın kim ne düşünüyorsa düşünsün

Bende olaydan çok şu eşinin yaptığını görmezden gel diyenleri anlamadım. Pardon nasıl görmezden gelinir ki böyle bir şey.
Konu sahibi size gelince ne diyim bilmiyorum çok kızgınım o çocuğu neden yapar ki insan ya. Ben anne olmak istiyorum benim çocuğum olsun eşimle aram düzelsin eşim evine yuvasına dönsün diye mi yapılıyor bu çocuklar. Oturup bezden bebek örmüyorsunuz sadece size değil lafım bu bebekleri sorumsuzca dünyaya getirmeye çalışan herkese. O mutsuz evliliklerin o kavga gürültünün o ayrılıkların içinde nasıl bir psikoloji bekliyorsunuz o çocuktan hep bir yanı eksik kalacak. Hep güveni kırık kalacak. Çünkü her yerde bas bas bağırılan bir söz var. babalar kızlarının ilk aşkıymış pehhh. İşte babasına bile güvenmeyen o kızlar sonra hayatlarına hep bir şüphe ile bakıyor. O eksik kalan yanlarını hiç bir şey doldurmuyor anlıyor musunuz.
Ağır oldu kusura bakmayın ama sözüm herkese olduğu için belki ileride böyle bir hata yapmak üzere olan biri vazgeçer

İkna olmak için ailene aldatıldığını söylemedin. Yine aynısını yapacaksın, eminlik hissetmiyorum yazılarında. İşin sonunda affedeceksin, bari boşa aksiyon çıkarma hamile halinle. Şimdi gizli yapıyor, yüzgöz olunca gözüne soka soka yapacak. Daha çok zoruna gidecek.

Hadi gitmediniz tamam
E çocuğu da aileler mi yaptırdı?
Kusura bakmayın ben gerçekten konuda sadece çocuğa üzülüyorum
Gerisi kendim ettim kendim buldum

Pişmansanız boşanın
Ama aynı aileler yine araya girecek
Üstelik bu sefer hamilesiniz
İradeli davranabilecek misiniz?
Bu sefer iradeli olacağım inanın aileler onun tarafında çünkü benim için herşeyi yapıyor görseniz ideal eş dersiniz herkes böyle sanıyor ama 2. Bir kişiliği var bunu çıkarmam gerek arkadaşları çoğu olayları biliyor çünkü o sırada arayıp ispatlamaya çalışıyor onlarda beni hasta kıskanç biri olarak tanıyorlar umrumda değil öyle sansınlar ama ben birşeyleri ortaya çıkarmam gerek

Canım üzülme bebek bekliyorsun şu an
Eşini görmezden gel biraz sabır et
Doğumdan sonra düşün boşanmayı
Şu an bunları düşünme bence
Erkeklerden nefret ediyorum gerçekten böyle şeyleri duyunca
Ne diyeyim ya valla bilmiyorum gerçekten hayat çok acımasız ne istiyor bu adamlar ?
Görmezden mi gelsin nasıl yani

Kadın bunu yapsaydı erkek görmezden gelicek mi
Böyle düşünenler olaylara nerden.nasil bakıyor şaşıyorum gerçekten

Bu sefer iradeli olacağım inanın aileler onun tarafında çünkü benim için herşeyi yapıyor görseniz ideal eş dersiniz herkes böyle sanıyor ama 2. Bir kişiliği var bunu çıkarmam gerek arkadaşları çoğu olayları biliyor çünkü o sırada arayıp ispatlamaya çalışıyor onlarda beni hasta kıskanç biri olarak tanıyorlar umrumda değil öyle sansınlar ama ben birşeyleri ortaya çıkarmam gerek
Emin olun çıkarınca madalya takarlar
Çıkarmasanız ne olacak Allah aşkına?
Boşanmak istiyorsanız boşanmak istiyorsunuzdur
Elalemi niye ikna etmekle uğraşasınız ki?
Eşinizin arkadaşları manyak bilirse bilsin
Boşanınca hepsi eski eşinizin arkadaşları oluyor

Kesinlikle kuzum bende onu anlamadım ya 🧐🤷‍♀️
Arkadaş diyor ki boşver çocuğu doğur öyle

Ne fark edicek kurabiyem çocuk zaten dogucak temelli karnında kalmiyacak ayrıca stresten çocuğun sağlığı kendi sağlığı da sıkıntı da

Bide delil topla diyenler var ALLAH aşkına niye delil topluyor ben bu adamı istemiyorum kaç kez af Ettim olmuyor boşanmak istiyorum bitti

Biraz önce yazdım af et af et hatayı 50 bin kez yine yapar kocasını bassa görse gözüyle cahilce düşünenler olsa olsa kocam aldatmaz üstüne düşmüştür derler

Gerek yok delile ben istemiyorum sevgim bitti tamam

Kesinlikle kuzum bende onu anlamadım ya 🧐🤷‍♀️
Arkadaş diyor ki boşver çocuğu doğur öyle

Ne var edicek kurabiyem çocuk zaten dogucak temelli karnında kalmiyacak ayrıca stresten çocuğun sağlığı kendi sağlığı da sıkıntı da

Bide delil topla diyenler var ALLAH aşkına niye delil topluyor ben bu adamı istemiyorum kaç kez af Ettim olmuyor boşanmak istiyorum bitti

Biraz önce yazdım af et af et hatayı 50 bin kez yine yapar kocasını bassa görse gözüyle cahilce düşünenler olsa olsa kocam aldatmaz üstüne düşmüştür derler

Gerek yok delile ben istemiyorum sevgim bitti tamam

Back