- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
- Konu Sahibi paradisekiss
-
Sigara gibi bu, bırakmaya gönlün olmayınca hep bahanen oluyor. Olmazsa da olduruyorsun.
Para derdi olmayanBen de öyle düşünüyorum, sadece kendini kandırıyor
Telefonu iphone ben hep android kullandım iphone çok bilmiyorum parmak izi ve şifre var şifresini biliyorum ama girdiğinde anlıyorum dedi nasıl anlayabilir.Burada arkadaşlar bahsetmişti, telefonu android ise dosyalar kısmında silinen her şeye ulaşabiliyorsunuz.
Markası Xiaomi ise 2.alan açmış olabilir. Bu özellik sayesinde telefonu birbirinden bağımsız iki telefon gibi kullanabilir.
Ben kaç defa denedim avukatla bile konuştum aileler araya girdi onlar ikna etti annem kayınvalidem yalvardılar resmen çocuk var biraz daha dur dediler bende iradesiz davrandım onların hatrına tamam dedim ama pişmanım pişmanım pişmanımmmPara derdi olmayan
Analttığı kadar eşinden nefret eden biri evde hala niye dursun, üstüne niye çocuk yapsın?
Başka sebep gelmedi benim aklıma
Biz yine sinir olduğumuzla kalacağız
Bir kere de şu konularda
Helal olsun, hak ettiğini yaptın, kurtuldun o adamdan filan yazabilmek istiyorum
Allahım nasip et
Hep banlandığımızla kalıyoruz biz
Ekonomik özgürlüğü olmayan, eğitim durumundan dolayı iş bulması çok zor olan kadınları anlayabiliyorum da konu sahibi gibi olanları asla anlamıyorum. Bir insan kendine neden bu kötülüğü yapar cidden aklım almıyor.Para derdi olmayan
Analttığı kadar eşinden nefret eden biri evde hala niye dursun, üstüne niye çocuk yapsın?
Başka sebep gelmedi benim aklıma
Biz yine sinir olduğumuzla kalacağız
Bir kere de şu konularda
Helal olsun, hak ettiğini yaptın, kurtuldun o adamdan filan yazabilmek istiyorum
Allahım nasip et
Hep banlandığımızla kalıyoruz biz
Konfor alanı ye bir tabir çıktı şimdi, sanırım ondan kaynaklı bir durum da insan böyle bir evlilikte ne konforu buluyor da devam ettiriyor anlamıyorumEkonomik özgürlüğü olmayan, eğitim durumundan dolayı iş bulması çok zor olan kadınları anlayabiliyorum da konu sahibi gibi olanları asla anlamıyorum. Bir insan kendine neden bu kötülüğü yapar cidden aklım almıyor.
Hadi gitmediniz tamamBen kaç defa denedim avukatla bile konuştum aileler araya girdi onlar ikna etti annem kayınvalidem yalvardılar resmen çocuk var biraz daha dur dediler bende iradesiz davrandım onların hatrına tamam dedim ama pişmanım pişmanım pişmanımmm
Ben kaç defa denedim avukatla bile konuştum aileler araya girdi onlar ikna etti annem kayınvalidem yalvardılar resmen çocuk var biraz daha dur dediler bende iradesiz davrandım onların hatrına tamam dedim ama pişmanım pişmanım pişmanımmm
Haklısınız işte ama ilk afetmemde kalbime yenik düştüm zamanla nasıl büyük yanlış yaptığımı anladım ama dönmem lazım bu yanlıştan hayatım gidiyor inanın kendime yaptığım eziyeti insan düşmanına yapmaz beni yargılamakta haklısınız sabaha kadar söyleyin istediğinizi haklısınız ama bana yol gösterin ailelere ğöstereceğim delil lazım herşeye kılıf buluyor çünkü ispatlıyor kendince herşeyi ama ben inanmıyorumEkonomik özgürlüğü olmayan, eğitim durumundan dolayı iş bulması çok zor olan kadınları anlayabiliyorum da konu sahibi gibi olanları asla anlamıyorum. Bir insan kendine neden bu kötülüğü yapar cidden aklım almıyor.
Hiç kimseye aldatıldığınızı ispat etmek zorunda değilsiniz, bırakın kim ne düşünüyorsa düşünsünHaklısınız işte ama ilk afetmemde kalbime yenik düştüm zamanla nasıl büyük yanlış yaptığımı anladım ama dönmem lazım bu yanlıştan hayatım gidiyor inanın kendime yaptığım eziyeti insan düşmanına yapmaz beni yargılamakta haklısınız sabaha kadar söyleyin istediğinizi haklısınız ama bana yol gösterin ailelere ğöstereceğim delil lazım herşeye kılıf buluyor çünkü ispatlıyor kendince herşeyi ama ben inanmıyorum
İkna olmak için ailene aldatıldığını söylemedin. Yine aynısını yapacaksın, eminlik hissetmiyorum yazılarında. İşin sonunda affedeceksin, bari boşa aksiyon çıkarma hamile halinle. Şimdi gizli yapıyor, yüzgöz olunca gözüne soka soka yapacak. Daha çok zoruna gidecek.Ben kaç defa denedim avukatla bile konuştum aileler araya girdi onlar ikna etti annem kayınvalidem yalvardılar resmen çocuk var biraz daha dur dediler bende iradesiz davrandım onların hatrına tamam dedim ama pişmanım pişmanım pişmanımmm
Bu sefer iradeli olacağım inanın aileler onun tarafında çünkü benim için herşeyi yapıyor görseniz ideal eş dersiniz herkes böyle sanıyor ama 2. Bir kişiliği var bunu çıkarmam gerek arkadaşları çoğu olayları biliyor çünkü o sırada arayıp ispatlamaya çalışıyor onlarda beni hasta kıskanç biri olarak tanıyorlar umrumda değil öyle sansınlar ama ben birşeyleri ortaya çıkarmam gerekHadi gitmediniz tamam
E çocuğu da aileler mi yaptırdı?
Kusura bakmayın ben gerçekten konuda sadece çocuğa üzülüyorum
Gerisi kendim ettim kendim buldum
Pişmansanız boşanın
Ama aynı aileler yine araya girecek
Üstelik bu sefer hamilesiniz
İradeli davranabilecek misiniz?
Görmezden mi gelsin nasıl yaniCanım üzülme bebek bekliyorsun şu an
Eşini görmezden gel biraz sabır et
Doğumdan sonra düşün boşanmayı
Şu an bunları düşünme bence
Erkeklerden nefret ediyorum gerçekten böyle şeyleri duyunca
Ne diyeyim ya valla bilmiyorum gerçekten hayat çok acımasız ne istiyor bu adamlar ?
Emin olun çıkarınca madalya takarlarBu sefer iradeli olacağım inanın aileler onun tarafında çünkü benim için herşeyi yapıyor görseniz ideal eş dersiniz herkes böyle sanıyor ama 2. Bir kişiliği var bunu çıkarmam gerek arkadaşları çoğu olayları biliyor çünkü o sırada arayıp ispatlamaya çalışıyor onlarda beni hasta kıskanç biri olarak tanıyorlar umrumda değil öyle sansınlar ama ben birşeyleri ortaya çıkarmam gerek
Kesinlikle kuzum bende onu anlamadım yaGörmezden mi gelsin nasıl yani
Kadın bunu yapsaydı erkek görmezden gelicek mi
Böyle düşünenler olaylara nerden.nasil bakıyor şaşıyorum gerçekten
Arkadaş diyor ki boşver çocuğu doğur öyleKesinlikle kuzum bende onu anlamadım ya
Arkadaş diyor ki boşver çocuğu doğur öyleKesinlikle kuzum bende onu anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?