- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.986
- 248
- Konu Sahibi paradisekiss
-
bir kere affeden her zaman affeder üzgünüm..Selam Kk üyeleri,
Öncelikle konu fake falan demeyin isterlerse adminler önceki kullanıcı adımdan ve konumdan tespit edebilirler. Önceki konumu anlatmayacağım kısaca bahsedeyim tanınmamak için yeni üyelik alıp aldatıldığımı anlatmıştım ve aptallık edip affettim herkes konu face dediği için kapanmıştı konum her neyse şuan yine birşeyler hissediyorum bu yüzden sadece tavsiye ve yardım istiyorum artık doğru karar veremiyorum .
-Şuan bebek bekliyorum evet istedim bu bebeği ama ben hiç unutamıyorum yaşadıklarımı ve çok büyük vicdan azabı çekiyorum bu bebeğe bunları yaşattığım için çünkü çok stresli geçiyor hamileliğim, eş kişisine ben hep şüpheyle yaklaşıyorum artık ve hayat böylede gitmiyor kendime zindan ediyorum ve bebeğe zarar veriyorum.
-konuya gelecek olursak evet affettim ve şuan yeniden birşeyler seziyorum. Kaç defa boşanma aşamasına geldik ama hep özür diledi kendini ispatlamaya çalıştı en son aileler girdi araya tabi ailelere aldattığını söylemedim affettim diye söylemedim ama en başta söyleseydim şimdiye çoktan bitecekti ve bu benim en büyük aptallığım.
-eş kişisi iş yerinden biriyle yazışıyor öyle hissediyorum ama daha mesajlarda öyle birşey görmedim hep siliyor o kişiyide sessize almış whatsapptan yani telefonuna mesaj geldiğinde görmüyordum tabi birşeyler sezdiğim için baktım ve tek mesaja denk geldim o da gayet normal bi mesajdı ama öncesinde sohbet edilmiş ve silinmiş.benim hatam beklemeyi bilmiyorum kızlar delil toplayıp sabredemiyorum hemen hesap soruyorum 2. Aptallığımda bu. Oysa beklesem birşeyleri bulacağım ama hesap sorunca hemen kılıf uyduruyor bağırıyor çağırıyor ağlıyor konu kapanıyor kendince ispatlamaya çalışıyor inanmış gibi yapıyorum ama yok olmuyor. İçim almıyor artık.
- eş kişisi telefon veya teknolojik şeyleri çok iyi biliyor baktığımı anlıyor ve çok temkinli davranıyor gibi şimdi sizden isteğim nasıl bir yol izleyeyim bana akıl verin bu sefer affetmeyeceğim sessiz sedasız boşanma davamı açacağım. İşim var çok şükür mesleğim iyi birikmiş param var bebeğime kendim çok iyi bakarım.
- beni yargılamadan yardım edin akıl verin lütfen ben zaten biliyorum büyük bir aptallık yaptığımı bundan sonrası için hayatımı kurtarmam gerek.
-Kelime yanlışları ve anlatım bozukluğu için özür dilerim hızlıca yazmak zorunda kaldım uyku tutmadı eş kişisi uyuyor gelmeden yazayım diye.
Aldatan yine aldatıyor bu kaçınılmaz bişey, bence delil topla biraz ve mallar varsa şerh koydur ve hemen dava aç, bu adamla ömrünü tüketme...Selam Kk üyeleri,
Öncelikle konu fake falan demeyin isterlerse adminler önceki kullanıcı adımdan ve konumdan tespit edebilirler. Önceki konumu anlatmayacağım kısaca bahsedeyim tanınmamak için yeni üyelik alıp aldatıldığımı anlatmıştım ve aptallık edip affettim herkes konu face dediği için kapanmıştı konum her neyse şuan yine birşeyler hissediyorum bu yüzden sadece tavsiye ve yardım istiyorum artık doğru karar veremiyorum .
-Şuan bebek bekliyorum evet istedim bu bebeği ama ben hiç unutamıyorum yaşadıklarımı ve çok büyük vicdan azabı çekiyorum bu bebeğe bunları yaşattığım için çünkü çok stresli geçiyor hamileliğim, eş kişisine ben hep şüpheyle yaklaşıyorum artık ve hayat böylede gitmiyor kendime zindan ediyorum ve bebeğe zarar veriyorum.
-konuya gelecek olursak evet affettim ve şuan yeniden birşeyler seziyorum. Kaç defa boşanma aşamasına geldik ama hep özür diledi kendini ispatlamaya çalıştı en son aileler girdi araya tabi ailelere aldattığını söylemedim affettim diye söylemedim ama en başta söyleseydim şimdiye çoktan bitecekti ve bu benim en büyük aptallığım.
-eş kişisi iş yerinden biriyle yazışıyor öyle hissediyorum ama daha mesajlarda öyle birşey görmedim hep siliyor o kişiyide sessize almış whatsapptan yani telefonuna mesaj geldiğinde görmüyordum tabi birşeyler sezdiğim için baktım ve tek mesaja denk geldim o da gayet normal bi mesajdı ama öncesinde sohbet edilmiş ve silinmiş.benim hatam beklemeyi bilmiyorum kızlar delil toplayıp sabredemiyorum hemen hesap soruyorum 2. Aptallığımda bu. Oysa beklesem birşeyleri bulacağım ama hesap sorunca hemen kılıf uyduruyor bağırıyor çağırıyor ağlıyor konu kapanıyor kendince ispatlamaya çalışıyor inanmış gibi yapıyorum ama yok olmuyor. İçim almıyor artık.
- eş kişisi telefon veya teknolojik şeyleri çok iyi biliyor baktığımı anlıyor ve çok temkinli davranıyor gibi şimdi sizden isteğim nasıl bir yol izleyeyim bana akıl verin bu sefer affetmeyeceğim sessiz sedasız boşanma davamı açacağım. İşim var çok şükür mesleğim iyi birikmiş param var bebeğime kendim çok iyi bakarım.
- beni yargılamadan yardım edin akıl verin lütfen ben zaten biliyorum büyük bir aptallık yaptığımı bundan sonrası için hayatımı kurtarmam gerek.
-Kelime yanlışları ve anlatım bozukluğu için özür dilerim hızlıca yazmak zorunda kaldım uyku tutmadı eş kişisi uyuyor gelmeden yazayım diye.
O kadar haklısınız ki burda bana yazılacaklara hazırlıkyım sen hariç herkes hklı kendimi savunmuyorum sadece sizden yardım istiyorum nasıl delil toplayım akıl verin bana çok şey buluyorum belki ama tutamıyorum içimde o an söylüyorum. Bide çok iyi anlıyor telefondan bilgisayardan.Esim demek yerine es kisisi yazman herseyi ozetlemis zaten..
Simdi fiziksel bir delil olmasa bile kadinlar genellikle hissidiyor boyle durumlari.Zaten daha once de tesebbusu var..
Senin durumunu bilemem de burayi seninkisine benzer konular acanlara defalarca yazip uyarmamiza ragmen bir kelimesini umursamiyor.Sonrasinda da isler daha kotu bir hal aliryor.Cumlelerimiz farkli olmasina ragmen ana fikrimiz hep ayni olmasina karsin dinlenmiyoruz.Bu bir bagimlilik gibidir,1 defa yapmissa arkasi geliyor genellikle.
Cocuk dogsada temel doneme dahil olacagi icin 4 yila kadar velayet hakki alamaz.Sonrasina da bakarsiniz.
Kanunca delil ile alakali nitelikleri,neyin delil olarak kabul gorecegini bir avukata danisirsin.
Ayrica tez canli oldugun,ona suphe duydugunu soyledigin icin artik daha temkinli.Belki haber vermeseydin bu kadar tedbirli ve kontrollu olmazdi.Yani kendi elinle onu uyarmis,dikkat etmesini saglamis oldun.
İnanın o kadar bekleyemem artık hiç sevgim yok tükendim ben günden güne kötüye gidiyorum bebeğim için hakkını isterim ama kendim icin sadece özgürlük istiyorumEn mantıklısı bebeğin dünyaya gelmesini beklemek, sabırlı olmak. Bu adam hep böyle yapıyorsa siz hamileyken bile yine yapacaktır. Keşke hiç hamile olmasaydınız ama olmuş bu saatten sonra niye oldu demek olmaz. Ama bebek dünyaya gelene kadar görmezden gelmeye çalışın. Bu bebek o adamında şimdi alıp giderseniz bebeğe sahip çıkmaz. Ve bu onun da sorumluluğu bunu anlamalı. Bebek doğduktan sonra nişanın ve her türlü hakkınızı talep edin. Ben bakarım ederim ona yeterim demeyin.
Delil toplarken daha da çok yıpranacaksınız çünkü eşiniz fazlasıyla temkinli. Elle tutulur bir delil bulmanız çok güç. Bence hiç uğraşmayın, direkt boşanma davası açınİnanın o kadar bekleyemem artık hiç sevgim yok tükendim ben günden güne kötüye gidiyorum bebeğim için hakkını isterim ama kendim icin sadece özgürlük istiyorum
Yıpranmam çünkü artık üzülemiyorum bunca yılın bunca emeğin bittiğine beni yıpratan bebeğime duyduğum vicdan azabım. Delil bulmam gerek gerçekten var yine birşeyler hissediyorumDelil toplarken daha da çok yıpranacaksınız çünkü eşiniz fazlasıyla temkinli. Elle tutulur bir delil bulmanız çok güç. Bence hiç uğraşmayın, direkt boşanma davası açın
Hamile mi kalmış bu arada doğurmus mu anlayamadımSiz tahmin ettiğim kişiyseniz affetmeniz çok büyük hata olmuş üstüne hamile kalmışsınız. Çocuk eşinizi düzeltmeyecekti. Sanmıyorum boşanacağınızı.
bütün deliller ortadayken nasıl affedebildiniz aklım almıyor.
Kimi tahmin ediyorsunuz bilmem ama haklısınız aklımı kullanmadım. Boşanacağım herşeyi göze aldım sadece delil bulmam gerek eski şeyi affettiğim için şuan ne yapıyorsa bulmam gerekSiz tahmin ettiğim kişiyseniz affetmeniz çok büyük hata olmuş üstüne hamile kalmışsınız. Çocuk eşinizi düzeltmeyecekti. Sanmıyorum boşanacağınızı.
bütün deliller ortadayken nasıl affedebildiniz aklım almıyor.
Affedip hamile kalmam kısa süre değil tam 3 yıl geçti olayın üzerinden ve ben şuan hamileyim yanlış kişiyi tahmin ediyorsunuz. Eski konumu paylaşmayacağım zaten linç yiyorum onu paylaşıp tekrar herkese anlatmak istemiyorum ben akıl istiyorum çünkü durdu beynim her an her saniye bu düşünülür mü ben düşünüyorum sosyal hayatıma devam edemiyorumAffedip hamile kalmak için çok kısa bir sure eğer tahmin edilen kisiyseniz. Keşke önceki konunuzu link ile ekleseydiniz.
Sizi aldatmaya devam edecek herhalde. İkinci çocukta da aynı konuyu açarsınız
Yıpranmam çünkü artık üzülemiyorum bunca yılın bunca emeğin bittiğine beni yıpratan bebeğime duyduğum vicdan azabım. Delil bulmam gerek gerçekten var yine birşeyler hissediyorum
Yine günah alıyorum...Neden delile ihtiyacınız var anlamadım.
Boşanmak istiyorsanız açın davayı.
Sigara gibi bu, bırakmaya gönlün olmayınca hep bahanen oluyor. Olmazsa da olduruyorsun.Yine günah alıyorum...
Çünkü aslında boşanılmayacak
Delil bulamadığı sürece evde kalacak
Sonra delil bulamadım, çocuk doğmuştu, oydu buydu derken çocuğa olacak olan
Ben de öyle düşünüyorum, sadece kendini kandırıyorYine günah alıyorum...
Çünkü aslında boşanılmayacak
Delil bulamadığı sürece evde kalacak
Sonra delil bulamadım, çocuk doğmuştu, oydu buydu derken çocuğa olacak olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?