Yine Hançerleniyorum!

bir kere affeden her zaman affeder üzgünüm..

Aldatan yine aldatıyor bu kaçınılmaz bişey, bence delil topla biraz ve mallar varsa şerh koydur ve hemen dava aç, bu adamla ömrünü tüketme...

O kadar haklısınız ki burda bana yazılacaklara hazırlıkyım sen hariç herkes hklı kendimi savunmuyorum sadece sizden yardım istiyorum nasıl delil toplayım akıl verin bana çok şey buluyorum belki ama tutamıyorum içimde o an söylüyorum. Bide çok iyi anlıyor telefondan bilgisayardan.
Bu kişinin mesajını görünce tabi öncekileri silmiş onu anladım kavga çıkardım hesap sordum hemen o da sinirlendi kendini ispatlamak için hafta sonları tuşlu kullanacam dedi ve şuan tuşlu kullanıyor diğeri bıraktı arabaya. Ama gece mesela odaya gidince elinde o telefonla gitti biraz televizyon seyretti yattı ben yine şüphelenmeye başladım baktım ama birşey yok nasıl delil toplayacam yardımcı olun lütfen

İnanın o kadar bekleyemem artık hiç sevgim yok tükendim ben günden güne kötüye gidiyorum bebeğim için hakkını isterim ama kendim icin sadece özgürlük istiyorum

İnanın o kadar bekleyemem artık hiç sevgim yok tükendim ben günden güne kötüye gidiyorum bebeğim için hakkını isterim ama kendim icin sadece özgürlük istiyorum
Delil toplarken daha da çok yıpranacaksınız çünkü eşiniz fazlasıyla temkinli. Elle tutulur bir delil bulmanız çok güç. Bence hiç uğraşmayın, direkt boşanma davası açın

Delil toplarken daha da çok yıpranacaksınız çünkü eşiniz fazlasıyla temkinli. Elle tutulur bir delil bulmanız çok güç. Bence hiç uğraşmayın, direkt boşanma davası açın
Yıpranmam çünkü artık üzülemiyorum bunca yılın bunca emeğin bittiğine beni yıpratan bebeğime duyduğum vicdan azabım. Delil bulmam gerek gerçekten var yine birşeyler hissediyorum

Hamile mi kalmış bu arada doğurmus mu anlayamadım bende sabah gördüm yok ya değdildir dedim ama bilemedim..

Kimi tahmin ediyorsunuz bilmem ama haklısınız aklımı kullanmadım. Boşanacağım herşeyi göze aldım sadece delil bulmam gerek eski şeyi affettiğim için şuan ne yapıyorsa bulmam gerek

Affedip hamile kalmak için çok kısa bir sure eğer tahmin edilen kisiyseniz. Keşke önceki konunuzu link ile ekleseydiniz.

Sizi aldatmaya devam edecek herhalde. İkinci çocukta da aynı konuyu açarsınız
Affedip hamile kalmam kısa süre değil tam 3 yıl geçti olayın üzerinden ve ben şuan hamileyim yanlış kişiyi tahmin ediyorsunuz. Eski konumu paylaşmayacağım zaten linç yiyorum onu paylaşıp tekrar herkese anlatmak istemiyorum ben akıl istiyorum çünkü durdu beynim her an her saniye bu düşünülür mü ben düşünüyorum sosyal hayatıma devam edemiyorum

Yıpranmam çünkü artık üzülemiyorum bunca yılın bunca emeğin bittiğine beni yıpratan bebeğime duyduğum vicdan azabım. Delil bulmam gerek gerçekten var yine birşeyler hissediyorum

Burada arkadaşlar bahsetmişti, telefonu android ise dosyalar kısmında silinen her şeye ulaşabiliyorsunuz.

Markası Xiaomi ise 2.alan açmış olabilir. Bu özellik sayesinde telefonu birbirinden bağımsız iki telefon gibi kullanabilir.

Ben çocuğa üzüldüm valla
Daha doğmadan strese maruz kalıyor
Belli ki doğduktan sonra da kalacak

Ben şunu anlamadım yalnız
Boşansanız adam zaten çocuk için nafaka verecek mecburen
Sizin de para sorununuz yokmuş
Bu durumda niye delil arıyorsunuz ki?
Boşanacaksanız gidin boşanın işte
Eskileri unutamadım dersiniz sebep olarak
Ki sebep bu zaten

Canım üzülme bebek bekliyorsun şu an
Eşini görmezden gel biraz sabır et
Doğumdan sonra düşün boşanmayı
Şu an bunları düşünme bence
Erkeklerden nefret ediyorum gerçekten böyle şeyleri duyunca
Ne diyeyim ya valla bilmiyorum gerçekten hayat çok acımasız ne istiyor bu adamlar ?

Neden delile ihtiyacınız var anlamadım.
Boşanmak istiyorsanız açın davayı.
Yine günah alıyorum...
Çünkü aslında boşanılmayacak
Delil bulamadığı sürece evde kalacak
Sonra delil bulamadım, çocuk doğmuştu, oydu buydu derken çocuğa olacak olan

Yine günah alıyorum...
Çünkü aslında boşanılmayacak
Delil bulamadığı sürece evde kalacak
Sonra delil bulamadım, çocuk doğmuştu, oydu buydu derken çocuğa olacak olan
Sigara gibi bu, bırakmaya gönlün olmayınca hep bahanen oluyor. Olmazsa da olduruyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…