Yine görümcem yine takı meselesi!!

Üslubunu düzelt demiş neden gerildin ki anlamadiysan yorum yapmazsın olur biter bence sizin sinirleriniz bozuk sanki
Sen neden sataştın ki avukatı mısın onla konıştık bitirdik , burası onun forumu değil , üslubum da bi bozukluk da yok , ha olsa bile yöneticiler var, halk dilinde herkesin kullandığı bi deyim küfür mü etmişim Allah aşkına buraya onlarca kişi anlamadım dedi size ne olıyor ki beni mi hedef aldınız stres atmak için anlamadım bu arada sinirlerim hiç bozuk değil aksine çok neşeliyim şükür ki

Ne oluyor ay kızlar pozıtıf olalım

Şimdi senın çocuguna kım be getırdı soru cevap seklınde gıdelım
Kayınvalidem eltisi : çeyrek
Eltisinin oğlu : kıyafet

Kayınvalidemde ben çeyrek sende oğlu kıyafet getirdiği için kıyafet götür eltim benim torunuma kendi cebinden çeyrek taktı bende kendi adımla çeyrek takayım onun torununa ikimiz takarsak fazla olcak dedi bu gorumcemin hoşuna gitmedi

Anlatabildim mi

Anlıyorum sizi. Dediğim gibi çözüm mümkün olduğunca aynı ortamda bulunmamak, ve bu müdahalelerinde cevabını bir kerede verip tekrar muhatap olmamak.

Çünkü bu tür insanlar (en azından benim bildiklerim) yıllar geçtikçe filan öyle sanıldığı gibi olgunlaşıp değişip düzelmiyorlar. Hayat boyu sataşan, kendisini hiç ilgilendirmeyen konularınıza salça olan, hiç bir şey bulamasa çocukları kıskanan ve yarıştıran bir hal alıyorlar. Tepki göstermedikçe de önüne geçilmez, tahammül edilmez bir hale dönüşüyorlar

Kusura bakmayın burdan okuyunca öyle gözükmüyor ayrıca burda fikir beyan etmeye avukatlık gerektiğini bilmiyordum. Hanım efendi karşıdaki kişiye bişey söylerken illa kuğu etmek gerekmez kötü konustun demek için. İşinize geldiği yerden anlamayin

Yine anlamadımda sen sana kım ne goturduyse onu gotur boşver kayınvalıdeyı namın yurusub

Evet tıpkı anlattiginiz gibi kendisi zaten ben olduğunca ara veriyorum gorusmelere

Al bu takatukaları takatukacıya götür.
Takatukacı bu taka tukaları takatukalatmazsa al bu takatukaları takatukacıdan takatukalatmadan geri getir. sen görümceye bu konudaki düşünceleri burda anlattiğın gibi anlat bir daha hak iddia etmez korkma.
İşin şakası tabi bu. Sanane de bitsin.

Fikir beyan etmek farklıdır, bi kişinin savunucusu olmak farklıdır. Avukatlık da tam ona deniyor. Biz zaten konuşup kapattık, üstüne tekrar yorum yaparak üstüme gelmenizin ve olayı büyütmenizin sebebini anlamış değilim . O kişi kendini savunur zaten . Üslubumda bozukluk görmüyorum görseydim zaten aaa kusura bakmayın düzelteyim derdim , yanlış yapmadığım bişey için de gelen yorumu bırakın da kendimi savunayım. İşinize gelen yerden anlayan sizsiniz burda kaç kişi anlamadım dedi kalkıp bana anlamadıysan yorum yapma diyorsunuz diğerlerine de afedersiniz özür anlatamadım demişsiniz siniri bozuk kim anlamışsınızdır herhalde

Bencede. Teşekkürler tekerleme güzel ironi oldu

Sinirim bozuk olsa kimseye cevap vermem burda insanlar bişey okuyor vakitlerini alıyoruz sonuçta. Sana kusura bakma demedigim için bozuldunmu yoksa ama kimsede senin gibi bı uslupla yaklaşmamis. Diyor ve size iyi geceler diliyorum

Vallaha bende sana gayet güzelce yazdım hiç de kırıcı olmadım yok kız ne alıncam zaten haklısın demiştin

Haklısın bende anlamadığım için kafam karıştı zaten bende yanlış anlattım sanırım
Ama sonradan siniri çıkaracak yer arayınca baktın bi üye saldırmış, hemen arkasından bende anlamadıysan yazmasaydın diyeyim dedin neyse ya valla hayırlı geceler yine de

Ay bayılıyorum senin konularına .
Hemen okuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…