Yine görümcem yine takı meselesi!!

Estağfurullah sanirim gerilmissiniz o yüzden boe karışık olmuş.
Evet üzüldüm yani 7 yıldır kim ne getirdiyse götürdüm herkese. Düğünüm oldu esimle üzerimizdeki takilarimizi söküp ailelerimize verdik borçlanmasınlar odesinler diye 3 yıl düğün borcu ödedim yani kimseye yük olduğumu düşünmüyorum gorumcemde aksine annesini babasini somurdugumuzu düşünüyor bu şekilde düşünerek ona biraz kızdım

Hiccc kafanızı takmayın melekte olsanız genelde es ailesine yaranılmaz

Kızın çeyreğini geçen vermiştim zaten oldu çocuğu ikinciye evet bak sende benim gibi düşünüyorsun oh be teşekkürler

Size ne takı takı getirdilerse onu götürürsünüz. Kv nin ayrıca takması kendini bağlar ve onu da siz alacaksınız diye bir saçmalık çok absürd olmuş

Bunun haricinde ben olsam çocuk ve servis konusunda insanlara boynu bükük kalmak istemem. Kendim götürürüm ya da servis konusunda çözüm bulurum. Ama siz kp nizle anlaşmış, ilk seneyi böyle atlatma kararı almışsanız bu konuda görümceye yine laf düşmez

Görümce anlattıklarınıza göre belli ki hadsiz, kıskanç ve sorunlu bir tip. Bence kendisiyle muhatap olmayın, Mecbur kalmadıkça aynı ortamda bulunmayın. Mecburiyetlerde de bu tür müdahalelerine "bu bizim annemle/babamla aramızda bir konu, çocuğumla ilgili bir konu, bunda sizi ilgilendiren bir durum yok" deyin açıkça.

Ben böyle elinde bir çomak, nereyi karıştırıp da ortaya bir sorun çıkarsam diyen saygısız ve haddini bilmeyen tiplere hiç tahammül edemiyorum. İzin vermeyin bu müdahalelerine. Kavga edin demiyorum elbette ama sınırını aşamasına müsaade etmeyin

Kızın çeyreğini geçen vermiştim zaten oldu çocuğu ikinciye evet bak sende benim gibi düşünüyorsun oh be teşekkürler
Tamam tek gram borcun var oğlana.
Şimdi amcaya da gram götür bitti gitti
Boşu boşuna altın falan alma zaten yükseldi.
Bak bu konuyu direk eşine pasla.
Eşler zaten bir gram alınca ikinci çeyreği almazlar az uyan sende canım

Evet bende bu zamnaa kadar öyle yaptım kim bana ne verdiyse öyle götürdüm ama gorumcemin öyle bir söyleyiş tarzı vardiki sanki ben kendi götüreceklerimide kayinvalideme aldırmısim gibi konuştu. Servis konusunda bile defalarca kayinpederime ben kendim sordum servise veririz çalışmak istiyorsak git diye oda bu yıl götüreceğim diye eşime servisi tutturmadi arabaya benzini falan biz alıyoruz zaten gorumceme giren çıkan yok ama bu durumdan o rahatsız

Offf yine geldi duyar kasmayincilar arap biri şu yazdigini gorse ne düşünür acaba. Kibledim
Polemik yaratmaya yer arıyorsunuz heralde gece gece , siniriniz bozuksa başkasından çıkarın benim yorumum sizi ilgilendirmiyor iyi geceler

M Mavistez ben bu takı borç işinden baya anlıyorum da eşime anlatamıyorum
Bak burda senle anlaştık bı şekilde el ele verelim bu takı konusunu çözelim
Ay yok ben kendi fikrimin akrasindayim zaten yanlış düşündüğümü sanmıyorum kim bana ne getirdiyse ben götürürum başkasının ne gotureceginide ilgilenmem ben anladım görümcem kafamı karıştırdı benm sadece. Ay ne gerildim akşam akşam ya

Şey gibi aynı 1 numarayı 2 numara gecerse kım 1. Olur .Ama bunlar bile çok basıtöıs senın anlatımının yanında :):) Sen hıc bır yere gıtme bacım otur evınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…