Evet üzüldüm yani 7 yıldır kim ne getirdiyse götürdüm herkese. Düğünüm oldu esimle üzerimizdeki takilarimizi söküp ailelerimize verdik borçlanmasınlar odesinler diye 3 yıl düğün borcu ödedim yani kimseye yük olduğumu düşünmüyorum gorumcemde aksine annesini babasini somurdugumuzu düşünüyor bu şekilde düşünerek ona biraz kızdımEstağfurullah sanirim gerilmissiniz o yüzden boe karışık olmuş.
Sebep ?Bence o 'arap olayim' düzenleyin hoş durmuyor burdan bakinca
Teşekkür ederimParayı yiyen kimse takiyi takan o olacak
Konu tartismaya kapalıdır.
Hiccc kafanızı takmayın melekte olsanız genelde es ailesine yaranılmazEvet üzüldüm yani 7 yıldır kim ne getirdiyse götürdüm herkese. Düğünüm oldu esimle üzerimizdeki takilarimizi söküp ailelerimize verdik borçlanmasınlar odesinler diye 3 yıl düğün borcu ödedim yani kimseye yük olduğumu düşünmüyorum gorumcemde aksine annesini babasini somurdugumuzu düşünüyor bu şekilde düşünerek ona biraz kızdım
Kızın çeyreğini geçen vermiştim zaten oldu çocuğu ikinciyeİlk cocuklarda komşu teyze ve kızı getirmiş sizde kv ile sen ayrı ayrı takı götürmüşsunuz.burda borç kalmamış.
Ama sen burda kârlı çıkmışsın çünkü kv senin çocuğuna gelen takıyı götürmüş.
Burası sıfır borç ses etme
Şimdi oğlan size gram yollamış sen ona gram gotureceksin.
Kv burda doğru ayrıca komşu teyze de getirseydi o zaman senin kv götürmesi lazımdı.
Burada oğlana 1 gram.
Kız çeyrek getirmiş siz geri goturmemissiniz.
Kıza 1 çeyrek vereceksiniz dogurursa yada düğün falan olursa.
Bu durumda;
Oğlan =1 gram
Kız= 1 çeyrek senin borcun.
Politik bir cumle hic hos degilSebep ?
Kayınvalidem ve kayinpederim ile sorun yaşamıyorum da bu görümcem tam çay kaşığı onu memnun edemiyoruz parasal konularda onun kafası farklı çalışıyorHiccc kafanızı takmayın melekte olsanız genelde es ailesine yaranılmaz
Politik bi taraf görmüyorum ben , halk arasında anlaşılmaz ifadelerde kullanılıyor başka bi amaçlada kullanmadım duyar kasmayalım lütfenPolitik bir cumle hic hos degil
Tamam tek gram borcun var oğlana.Kızın çeyreğini geçen vermiştim zaten oldu çocuğu ikinciyeevet bak sende benim gibi düşünüyorsun oh be teşekkürler
Offf yine geldi duyar kasmayincilarPolitik bi taraf görmüyorum ben , halk arasında anlaşılmaz ifadelerde kullanılıyor başka bi amaçlada kullanmadım duyar kasmayalım lütfen
Evet bende bu zamnaa kadar öyle yaptım kim bana ne verdiyse öyle götürdüm ama gorumcemin öyle bir söyleyiş tarzı vardiki sanki ben kendi götüreceklerimide kayinvalideme aldırmısim gibi konuştu. Servis konusunda bile defalarca kayinpederime ben kendim sordum servise veririz çalışmak istiyorsak git diye oda bu yıl götüreceğim diye eşime servisi tutturmadi arabaya benzini falan biz alıyoruz zaten gorumceme giren çıkan yok ama bu durumdan o rahatsızSize ne takı takı getirdilerse onu götürürsünüz. Kv nin ayrıca takması kendini bağlar ve onu da siz alacaksınız diye bir saçmalık çok absürd olmuş
Bunun haricinde ben olsam çocuk ve servis konusunda insanlara boynu bükük kalmak istemem. Kendim götürürüm ya da servis konusunda çözüm bulurum. Ama siz kp nizle anlaşmış, ilk seneyi böyle atlatma kararı almışsanız bu konuda görümceye yine laf düşmez
Görümce anlattıklarınıza göre belli ki hadsiz, kıskanç ve sorunlu bir tip. Bence kendisiyle muhatap olmayın, Mecbur kalmadıkça aynı ortamda bulunmayın. Mecburiyetlerde de bu tür müdahalelerine "bu bizim annemle/babamla aramızda bir konu, çocuğumla ilgili bir konu, bunda sizi ilgilendiren bir durum yok" deyin açıkça.
Ben böyle elinde bir çomak, nereyi karıştırıp da ortaya bir sorun çıkarsam diyen saygısız ve haddini bilmeyen tiplere hiç tahammül edemiyorum. İzin vermeyin bu müdahalelerine. Kavga edin demiyorum elbette ama sınırını aşamasına müsaade etmeyin
Polemik yaratmaya yer arıyorsunuz heralde gece gece , siniriniz bozuksa başkasından çıkarın benim yorumum sizi ilgilendirmiyor iyi gecelerOfff yine geldi duyar kasmayincilararap biri şu yazdigini gorse ne düşünür acaba. Kibledim
Ay yok ben kendi fikrimin akrasindayim zaten yanlış düşündüğümü sanmıyorum kim bana ne getirdiyse ben götürürum başkasının ne gotureceginide ilgilenmem ben anladım görümcem kafamı karıştırdı benm sadece. Ay ne gerildim akşam akşam ya
Ay kusura bakmayın ne olur gerçekten karışık oldu ama inanın duzeltemiyorum çünkü bende bı nane anlamadımHiç bir sey anlamadım bu yazılanlardan .Aynı akıl yanıltma sorularına benzıyor.Bence sız kımseye bısey goturmeyın
Üslubunu düzelt demiş neden gerildin ki anlamadiysan yorum yapmazsın olur biter bence sizin sinirleriniz bozuk sankiPolemik yaratmaya yer arıyorsunuz heralde gece gece , siniriniz bozuksa başkasından çıkarın benim yorumum sizi ilgilendirmiyor iyi geceler
Şey gibi aynı 1 numarayı 2 numara gecerse kım 1. Olur .Ama bunlar bile çok basıtöıs senın anlatımının yanında :):) Sen hıc bır yere gıtme vacım otur evınde