- 11 Mayıs 2015
- 1.912
- 8.173
- 158
- Konu Sahibi Selma_kader
-
Bende çok bişey göremedim bu olayda bence eve girip göstermesinde de bişey sonucta yeni gelin evine çoğu kişi bakmaya gelir kv de de gosterebilir. Gorumceninde ocağı kullanmasında da bi sakınca görmedim sonucta çay altıustu kizartma yapmiyo. Bende gorumcemden pek haz etmem ama böyle şeylere de kızmamKızlar daha önceki konumdan biliyorsunuz ben kv ve görümcem le birlikte aynı binada oturucam bugun benim eve mobilyalar gelicekmiş bende gittim dogru eşyalar gelmiş mi diye gelmeden temizlik yapalım dedim tabi kaynanam teyzeyi görümceyi eve sokmuş bakıyorlarmış sinirlerim bozuldu neyse eşyalar geldi görümcemde kendi üst katında ustalara kek çay yapmış benim evimde onlara yediricek çaydanlığı kapmış gelmiş bana ocağını kullanıyım mı diyo yeni daha ben kullanmamışım çaydanlık elinde hayır kullanma mı diyeyim kullan madem demek zorunda kaldım nişanlım işten geldi tam o sırada görümcem arkasında pervane olmuş dönüyor nişanlım nereye o oraya ben konuşmamışım daha arkasında koşturuyor sonra benim sinirlerim bozuldu eve gittim kendi ablamlar gelmiş daha hiç bir mobilyamı görmediler kardeşim hadi hep birlikte eve mobilya bakmaya gidelim dedi ablamlar da hayır biz pat diye gidemeyiz altta kayın valide var ancak çeyiz sermeye geliriz demez mi ben çok kızdım nişanlımı aradım bak biz orada ne kadar oturursak oturalım benim ailem rahat gelip gidemeyecek dururumızu düzeltene kadar orada oturucam sonra çıkıcam ama birşeyler olur benim de sabrım biterse dururumuzun düzelmesini beklemek çıkarım o evden dedim. Yine ev konusu açıldı yani nişanlım da bana ablanlar ne düşünürse düşünsün ailem onlara saygısızlık mı yaptı gelmek istemiyorlar ben burda yada başka yerde de otursamda ailemden kopamam dedi ben ona ailenden kop demiyorum ki telefonu kapatırken de evlenme o zaman benimle evlenme diye zikretti çok sinirlendim kızlar nikah günü de geliyor nisan 3 napıcam bilmiyorum çok umursamaz olmaya başladı sizce napmalıyım
Yani evet, bu kadar ince düşünen bir insan kötü olabilir mi. Önceden ustaları düşünüp hazırlık yapması bir incelik bence.Bencede. Ben ustalara iyi davranan insanlari severim. Bir cok insan sanki köleleri gibi davranir. Görümceyi bu konuda takdir ettim
Bana bedavadan ev veren hic olmadi
Bedavadan oturacagim evi temizleyen hic olmadi
Bedavadan oturacagim evdeki tadilatlar icin ustalara hizmet eden hic olmadi
Dolayisiyla hersey bana havadan gelmedigi icin kiymet bildim
Iste bu yuzden cocuklarimiza beles ev dugun yapmayalim diyorum her firsatta. Aha sizin gibi kiymet bilmez gelin hanimlara yaranamayiz kesinlikle..
Ve nisanliniz hakli. Evlenmeyin o zaman
Gelecegin kaynanasi olarak felsefem belliAynen, hatta bence tek cop yapmayip evlenecek cift her seyi halletse cok daha degerli olurdu kvalide tarafi.
Konu sahibi ablaniz o kadar rahatsiz oluyorsa bir ev alsin size orada yasayin.. insanlar size ev vermis siz muhtemelen 30 yil eskimeyecek olan ocagi kiskaniyorsunuz.. her konuda once ben diyen insanlar evlenmese keske, hayati cift tarafli mahvediyorsunuz..
Gelecegin kaynanasi olarak felsefem belliyapip da yaranamamaktansa yapmayip yaranmayi tercih ederim.
Hayatinda hic ev ocak almayinca insan boyle buldumcuk oluyor herhalde ofisim
Aynen, hatta bence tek cop yapmayip evlenecek cift her seyi halletse cok daha degerli olurdu kvalide tarafi.
Konu sahibi ablaniz o kadar rahatsiz oluyorsa bir ev alsin size orada yasayin.. insanlar size ev vermis siz muhtemelen 30 yil eskimeyecek olan ocagi kiskaniyorsunuz.. her konuda once ben diyen insanlar evlenmese keske, hayati cift tarafli mahvediyorsunuz..
Gelecegin kaynanasi olarak felsefem belliyapip da yaranamamaktansa yapmayip yaranmayi tercih ederim.
Hayatinda hic ev ocak almayinca insan boyle buldumcuk oluyor herhalde ofisim
Bak butun samimiyetimle soyluyorum tek cop yapmazsak en sahane kvalide biz olacagiz darktabi bir de lutfen karsimiza ocagin kullaniminda oncelik sirasinin bir oneminin olmadigini bilen birileri ciksin :)
Fakirse evlenme kiz. Sana yazik degil miBen de açacağım konu" kaynanamgiller " evime hiç bir şey almadıkları gibi, daha benim üzerinde dahi oturmadığını koltuklarda yattılar :))) hala imzayı atmadım haberiniz olsun, zengininden varsa bir tanıdık, es geçmeyinPp
Fakirse evlenme kiz. Sana yazik degil mi
Ne guzel beklentin yok. Insallah cok mutlu olursun ya canim
Kendimi normal sanıyordum, burayı okuya okuya samanlıkta iğne olduğumuzu anladım:))) gerçi namım yürümüş nişanlım tarafında" hiç bir şey istemedi, ne altın ne bohça, ne nişan alışverişi":))) ahahahaha. Kaçırmayın kızlar, gittigidiyor:)))
Şaka bir yana sağolasın dark, hepimize mutluluk, huzur ve sağlık diliyorum :) Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
En guzeli ben butun adet, gelenek, goreneklere karsiyim diyorsun ve onunu aliyorsun her olayin
darkmore biz yapay zekalari bekleyelim bence, valla beyaz esya acilisi, mobilya acilisi cekilir gibi degil
Kendimi normal sanıyordum, burayı okuya okuya samanlıkta iğne olduğumuzu anladım:))) gerçi namım yürümüş nişanlım tarafında" hiç bir şey istemedi, ne altın ne bohça, ne nişan alışverişi":))) ahahahaha. Kaçırmayın kızlar, gittigidiyor:)))
Şaka bir yana sağolasın dark, hepimize mutluluk, huzur ve sağlık diliyorum :) Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?