Yine ev konusu bıktım..

Bende çok bişey göremedim bu olayda bence eve girip göstermesinde de bişey sonucta yeni gelin evine çoğu kişi bakmaya gelir kv de de gosterebilir. Gorumceninde ocağı kullanmasında da bi sakınca görmedim sonucta çay altıustu kizartma yapmiyo. Bende gorumcemden pek haz etmem ama böyle şeylere de kızmam

Bencede. Ben ustalara iyi davranan insanlari severim. Bir cok insan sanki köleleri gibi davranir. Görümceyi bu konuda takdir ettim
Yani evet, bu kadar ince düşünen bir insan kötü olabilir mi. Önceden ustaları düşünüp hazırlık yapması bir incelik bence.

Siz bence o apartmanda oturmayın. İnsanların yaptığı incelikler bile batmış. Bende 3 sene annem ve abimle aynı apartmanda oturdum. Sizin gibi gelinimiz var, ne yapsak yaranamadık. Onun da çok bilmiş bir ablası var, her gördüğümüzde anneme bana laf sokmaya kalkar, keza annesi de öyle. Allah tan ben taşındım, şimdi annem çekiyor onun eziyetlerini.

Simdiden kayinvalideyi gorumceyi boyle takiyorsaniz ki ortada bence hicbir sey yok..vah vah..nisanliniza...hele bismillah simdiden adamin basini yemissiniz..sizin ablaniz bi ayip olur gidemeyiz dedi diye sinirleniyorsunuz ama adama ailesiyle ilgili ultiatom veriyorsunuz.sizinki ailede onunki degil mi?

Bana bedavadan ev veren hic olmadi
Bedavadan oturacagim evi temizleyen hic olmadi
Bedavadan oturacagim evdeki tadilatlar icin ustalara hizmet eden hic olmadi
Dolayisiyla hersey bana havadan gelmedigi icin kiymet bildim
Iste bu yuzden cocuklarimiza beles ev dugun yapmayalim diyorum her firsatta. Aha sizin gibi kiymet bilmez gelin hanimlara yaranamayiz kesinlikle..

Ve nisanliniz hakli. Evlenmeyin o zaman

Siz böyle devam ederseniz evliliğiniz hep senin ailen benim ailem diye geçer, birbirinizi yer bitirirsiniz. Bir düşünün gerek var mı gerçekten bu tür kaprislere. Olaya nişanlının tarafından bakmaya çalış. Sen sürekli ailesine bir kusur bulmaya çalışırsan o da senin ailenle iyi olabilir mi? Böyle şeyler karşılıklı, sen onlarla iyi olursan, eşin de senin ailenle iyi olur. Görümcen çay yapmak isterken izin istemiş senden. Madem razı değilsin, ver abla ben yaparım sen zahmet etme diyebilirdin. Hem görümceni kırmamış olurdun, hem de ocağı ilk sen kullanmış olurdun madem büyük bir sorun teşkil edecekse. Ayrıca gideydin sende ailenle evine bakmaya. Gitmemek için bir durum yokmuş bence, ablan abartmış. Hem gidince karşı taraf senin ailenin gelmesini nasıl karşılayacak görürdün. Eğer o zaman ailene burun kıvırırlarsa, hoş karşılamazlarsa, evet o zaman bu kez sen haklısın derim.

Aynen, hatta bence tek cop yapmayip evlenecek cift her seyi halletse cok daha degerli olurdu kvalide tarafi.

Konu sahibi ablaniz o kadar rahatsiz oluyorsa bir ev alsin size orada yasayin.. insanlar size ev vermis siz muhtemelen 30 yil eskimeyecek olan ocagi kiskaniyorsunuz.. her konuda once ben diyen insanlar evlenmese keske, hayati cift tarafli mahvediyorsunuz..

Gelecegin kaynanasi olarak felsefem belli yapip da yaranamamaktansa yapmayip yaranmayi tercih ederim.

Hayatinda hic ev ocak almayinca insan boyle buldumcuk oluyor herhalde ofisim

Gelecegin kaynanasi olarak felsefem belli yapip da yaranamamaktansa yapmayip yaranmayi tercih ederim.

Bak butun samimiyetimle soyluyorum tek cop yapmazsak en sahane kvalide biz olacagiz dark tabi bir de lutfen karsimiza ocagin kullaniminda oncelik sirasinin bir oneminin olmadigini bilen birileri ciksin :)

Onlara bişey diyen olmamış ablan ğil öyle derse onlarda der senin ailenin burası bizim kizin da evi tabiki gidip gelecez derse kimseninde sesi çıkmaz ozman başta bence alistirin ezik durmayın ama ortada büyük sorun yok tavrini önceden belli edersen bi problem olmaz ınsss allah mutlu etsin pişman ettrmesin

Ben de açacağım konu"-" kaynanamgiller " evime hiç bir şey almadıkları gibi, daha benim üzerinde dahi oturmadığını koltuklarda yattılar-" :))) hala imzayı atmadım haberiniz olsun, zengininden varsa bir tanıdık, es geçmeyin Pp

Bak butun samimiyetimle soyluyorum tek cop yapmazsak en sahane kvalide biz olacagiz dark tabi bir de lutfen karsimiza ocagin kullaniminda oncelik sirasinin bir oneminin olmadigini bilen birileri ciksin :)

Kiz deme oyle valla bize oylesi denk gelir ki felegimiz sasar. Gelin hanim ocagin basina kirmizi kurdeleyle gecip eveeeeeeet aciyoruuuum aaaaaaccctiiiiim falan der

Fakirse evlenme kiz. Sana yazik degil mi

Ne guzel beklentin yok. Insallah cok mutlu olursun ya canim

Fakirse evlenme kiz. Sana yazik degil mi

Ne guzel beklentin yok. Insallah cok mutlu olursun ya canim

Kendimi normal sanıyordum, burayı okuya okuya samanlıkta iğne olduğumuzu anladım:))) gerçi namım yürümüş nişanlım tarafında" hiç bir şey istemedi, ne altın ne bohça, ne nişan alışverişi":))) ahahahaha. Kaçırmayın kızlar, gittigidiyor:)))

Şaka bir yana sağolasın dark, hepimize mutluluk, huzur ve sağlık diliyorum :) Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

En guzeli ben butun adet, gelenek, goreneklere karsiyim diyorsun ve onunu aliyorsun her olayin

darkmore biz yapay zekalari bekleyelim bence, valla beyaz esya acilisi, mobilya acilisi cekilir gibi degil

En guzeli ben butun adet, gelenek, goreneklere karsiyim diyorsun ve onunu aliyorsun her olayin

darkmore biz yapay zekalari bekleyelim bence, valla beyaz esya acilisi, mobilya acilisi cekilir gibi degil

Paraları koyun kenara yavaştan, hele sen iki oğlan anası, başın büyük olacak senin :))) on beş yıl sonra senin gelinin maceralarını okuyormuşuz :)))

Kusura bakmayın ama ben problemi ablanızda buldum. Ne olursa olsun kardeşinin mutluluğunu paylasmak isteyen kişi teklifinize koşarak gelir. Bence siz kendi ailenize kusur bulun. Karşı taraf kek ve çay demleyecek kadar düşünceli.Ocak meselesinde siz kendi iç huzursuzluğunuzu ortaya koymuşsunuz.

Amin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…