daha önceki konularımdanda bilen bilir eşim zor bir eş benim. 17gün oldu dogum yapalı ilk günler annemde kalmıstım 6.gün evinize dönecekken bebegim hastaneye yattı yetersiz beslenme sütün ve mamanın yetmemesi nedeniyyle ve eşim o gün itibariyle aileme ekstra bi düşmanlık besliyor onların yaptıgını düsünerek hangi anne evladının yavrusunu aç bırakır bilmem ama annemleri suçluyor hep. Neyse böyle başladık sonra 4 gün hastanede kaldı bebegimiz hastane cıkısı onun anne babası ve kaynımla evimize geldik onlar bizimle 4 gün kaldılar ablamla aynı şehirde yaşıyorum evime geldigim ilk 2gün ziyarete geldi ablam bunu yanlış anladı eşim benim gizlice çagırdıgımı bizi ve ailesini kntrole geldiklerini savunarak bunun için benimle tartışıyor.halbuki ben çagırmıyorum allah görüyor biliyor yukarıda. Yegeninoldu kızın merak ediyor onu diyorum yok fayda etmiyor. Biz ablmla daha 1 ay önce aynı şehirde yaşamaya başladık zaten.onlar gittikten 2gün sonrada benim anne ve babam yanımıza geldi eşim 1gece 1gündüz çalışıyor hemen yanlız kalmayayım diye. Ama eşim herşeyi yanlıs anlamaya devam ediyor. Dün ablamın kızı rahatsızlandı o hasta diye dün gelmedi ablam senin annen varken niye gelmiyo diyo bu kezde. Yarın ben böyle söyledim diye gelir simdi falan diyo.halbuki ablam bgn ögle arası mesaiden ugradı ama cocugu hasta niye gelsin bunu kasıt sanıyor eşim. Lohusayım ne yapıcamı şaşırdım zaten herşeye karısır herşeye burnunu sokardı simdi iyice manyak oldu cıktı artık çaresizim dualar ediyorum allahıma yalvarıyorum bi parça merhamet istiyorum onun için ama yok her sabah kalkınca aynı düşmanlık aynı güvensizlik aynı duygularla uyanıyor. Bebeğimiz bile onu merhamet sahibi yapmıyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yine eşim...
- Konu Sahibi nar38
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ocak 2014
- 367
- 662
- 23
- 2 Mart 2011
- 468
- 229
- 123
İnşallahh inşallahh ben onun depresyonlarından yoruldum valla sabır törpüsüne döndümTebrikler esiniz lohusa depresyonunda zamanla gecer umarim
Amin inşallahhhÜzüldüm ne diycemi bilemedim Rabbim yardımcın olsun canım, bebişin hayırlı olsun, düzelir inşaallah dua edelim.
- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.785
- 548
- 36
Normal psikolojiyle bile katlanilmasi çok zor bir adam bide lohusa psikolojisiyle katlanmak... Allah booolca sabır versin. Bebeğinizin de hayırlı olsun. Biraz zaman verin kendinize az daha sabır. Bu lohusa dönemi geçince insana bu kadar zor gelmiyor katlanmak. Bu durumların benzerini yaşadım ve zorlugunu bilirim. Umursamazliga vurabilirseniz vurun derim ben çünkü olan size ve bebeginize olmasın. Şimdi her türlü durumu hisseder o. Derin derin nefes alın görmeyin duymayin yapabilirseniz. Kolay gelsin
şimdi bunları düşünme,ağır olacak ama it ürür kervan yürür misali bi süre duymazdan gel onu,çocuğun için yaşa ki sütün azalıp da yavrun zarar görmesin ..yav he he de geç, ne güzel bebeğin var senin ,evli bile değilim bi yavrumun olması için dünyaları verirdim ,kucağındaki cevher o aptal kocandan da ,çevrendeki tüm insanlardan da daha önemli,zor olur mutlaka ama sağır ol bi süre seni üzen her şeye..bebeğin var yaaa,bebeğin ,başlarım herkese D:
- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Valla canım ne söylesem olmuyor bebek hastaneye yattı yogunbakımın önünde annen yaptı diye tartıstı benle saatlerce bebegimemi yanayım onun aileme tavrınamı bilemedim kacgün kucagına alır sakinler dedim yok yine aynıEsin senin ailene saracak bahane ariyor anlasilan, kendini lohusa saniyir galiba, allah sabir versin canim ya. Konus diycem ama kâr edermi bilemiyorum
- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
daha önceki konularımdanda bilen bilir eşim zor bir eş benim. 17gün oldu dogum yapalı ilk günler annemde kalmıstım 6.gün evinize dönecekken bebegim hastaneye yattı yetersiz beslenme sütün ve mamanın yetmemesi nedeniyyle ve eşim o gün itibariyle aileme ekstra bi düşmanlık besliyor onların yaptıgını düsünerek hangi anne evladının yavrusunu aç bırakır bilmem ama annemleri suçluyor hep. Neyse böyle başladık sonra 4 gün hastanede kaldı bebegimiz hastane cıkısı onun anne babası ve kaynımla evimize geldik onlar bizimle 4 gün kaldılar ablamla aynı şehirde yaşıyorum evime geldigim ilk 2gün ziyarete geldi ablam bunu yanlış anladı eşim benim gizlice çagırdıgımı bizi ve ailesini kntrole geldiklerini savunarak bunun için benimle tartışıyor.halbuki ben çagırmıyorum allah görüyor biliyor yukarıda. Yegeninoldu kızın merak ediyor onu diyorum yok fayda etmiyor. Biz ablmla daha 1 ay önce aynı şehirde yaşamaya başladık zaten.onlar gittikten 2gün sonrada benim anne ve babam yanımıza geldi eşim 1gece 1gündüz çalışıyor hemen yanlız kalmayayım diye. Ama eşim herşeyi yanlıs anlamaya devam ediyor. Dün ablamın kızı rahatsızlandı o hasta diye dün gelmedi ablam senin annen varken niye gelmiyo diyo bu kezde. Yarın ben böyle söyledim diye gelir simdi falan diyo.halbuki ablam bgn ögle arası mesaiden ugradı ama cocugu hasta niye gelsin bunu kasıt sanıyor eşim. Lohusayım ne yapıcamı şaşırdım zaten herşeye karısır herşeye burnunu sokardı simdi iyice manyak oldu cıktı artık çaresizim dualar ediyorum allahıma yalvarıyorum bi parça merhamet istiyorum onun için ama yok her sabah kalkınca aynı düşmanlık aynı güvensizlik aynı duygularla uyanıyor. Bebeğimiz bile onu merhamet sahibi yapmıyor.
Eşiniz zor değil hasta!
Yanlış anlamıyor kaşınıyor
Zaten yavrum hala dogru düzgün emmiyo daha çok mama veriyorum o konudadanmuzdaribim ama bunu bile anlamıyor. Bu çocuk bizden etkilenir yapma böyle diyorum bak sütüm hiç gelmez olcak diyorum. Bu kezde bununlamı kandırıyorsun beni diyor adam banaşimdi bunları düşünme,ağır olacak ama it ürür kervan yürür misali bi süre duymazdan gel onu,çocuğun için yaşa ki sütün azalıp da yavrun zarar görmesin ..yav he he de geç, ne güzel bebeğin var senin ,evli bile değilim bi yavrumun olması için dünyaları verirdim ,kucağındaki cevher o aptal kocandan da ,çevrendeki tüm insanlardan da daha önemli,zor olur mutlaka ama sağır ol bi süre seni üzen her şeye..bebeğin var yaaa,bebeğin ,başlarım herkese D:
Evde ailem olunca mecburen anlaşılmasın diye alttan alıyorum ne yapayım çaresizlik zor cok zor. Ablamla aynı şehire geldim diye mutlu olamıyorum bile 4bucuk yıldır uzakta kimsemizin olmadıgı bir şehirdeydik orada kavga etsek üzülürdümki gidecek bir kapımın olmaması ne zor yanlızlık ne zor diye ama bakıyorum yakına gelmek daha zormuş daha çaresizlikmişAyy böyle ota b.ka karışan adamlara uyuz oluyorum valla altta kalma biraz sanane demeyi bil allah sabır versin
Oda uyardı cünkü onlar burdaykende aynı tavırları yaptı ama onlar bile fayda etmiyorAdama iyice paranoyaya baglamis. Rabbim yardimcin olsun. Bence de KV ile konus, oglunu uyarsin.
- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
Canim kayinvalidenle konus esini uyarsin, allah sana sabir versinValla canım ne söylesem olmuyor bebek hastaneye yattı yogunbakımın önünde annen yaptı diye tartıstı benle saatlerce bebegimemi yanayım onun aileme tavrınamı bilemedim kacgün kucagına alır sakinler dedim yok yine aynı