Biraz sakinlesin
Esinizle ayni ortama girdiginizde sogukkanli olmaniz gerekiyor
Esinizin dedikodunuzu yaptiginizi kulaginizla duydunuz mu ?
Konu sahibesi daha önce birçok yeterli adım atmış bana göre.
Evvelki problemlerini okumuştum, eşinin düşüncesizlikleri ve yine ailesinin tutumu ile alakalı şeylerdi yanlış hatırlamıyorsam.
Ben şuanki direnme tavrına hayran kaldım üstelik. Aciz bir hanımefendi değil ve kendisini, ailesini ezdirmemek için çabalıyor.
Problemleri görmezden gelmek günü kurtarır fakat problemleri çözmek belki bu evliliği kurtaracak.
Lütfen istediğinizi elde edene kadar çabalayın. Siz huzurlu olmadıktan sonra kimin ne kadar gönlünü yapmışsınız ne önemi var. Huzurlu insan çok daha vericidir, mutlu eder.
Ben de henüz 1 aylık evliyim ve durumunuz için empati yaptığımda evet ben de böyle bir haksızlığa tahammül edemezdim/edemem.
İnsan tabii ki saygı gösterir, değer verir eşine ve ailesine ama kendisi o saygıyı, değeri görmüyorsa kusura bakmayın da konu sahibesine 'hata ediyorsun, büyütüyorsun' diyenler de tahammül edemeyecektir bence.
Herkesin özgüveni var, herkesin kendisine duyduğu bir saygısı var ve eşit olmayan şartlarla karşılaştığınızda o şartlar herkese batacaktır.
Allah yardımcın olsun arkadaşım, umarım eşin, sana ve ailene olması gereken değeri en kısa zamanda vermeye başlar.
Tabi hangi evlilik olsun guven ve istikrar olmayan bir evlilige cocuk dogurmak akil kari degil zaten
Cok saglam onlemlerle korunmak lazim
Canim o yorumlar fln cocukca hareketler hak verdim sana bence cok sogukkanli dur sessiz dur o arada kararini ver sessizlik korkutucu olur
Zaten saglikta sizi yanliz birakan birine guvenemezsinizeve gelmesin mümkünse ben hayatıma bakarım.
öyle yapıyorum. konuşmamak için uzak duruyorum bu sefer benim düştüğüm hale o düştü.konuşmaya çalışıyor. yaklaşmaya çalışıyor.kavga etmiyorum.bu saatten sonra aklı başına gelmediyse herşeyin eskisi gibi olacağını düşünüyorsa yanılıyor.8 ay önce ameliyat oldum.ve 2. günü ben hastanedeydim. ve hareket edemiyordum o gitti abisine...
Zaten saglikta sizi yanliz birakan birine guvenemezsiniz
Neden evlenince erkeklerin ailesi bu kadar kıymete biniyor hiç anlam veremem.
bir anlasam....bi kıymetliler ki sormayın...eskisi gibi kullanamıyolar parasını yiyemiyorlar çünkü...gerçi benimkinin ailesi yemeye devam ediyor
Allah hidayet etsin bu erkeklerin hepsini.
amin canım. o kadar garip bişey ki iletişim bile kurulmuyor....
afedersiniz o kadar geri zekalı ki hala kendini haklı görüyor....niye geç geldin dedim niye haber vermedin dedim...sordun mu diyo...sarılıyorum istemiyosun diyo....offff bıktım yeminlenKeşke şuanlara evlenince eşiyle ayrı bir aile olduklarını biri anlatsa.
ailesi sürekli kendilerinin aile olduğu vurguladıkları için anlaması mümkün değil.biz kavga edince ailem bana buraya gelmeyiver ne olacak iyi geçinin diyoKeşke şuanlara evlenince eşiyle ayrı bir aile olduklarını biri anlatsa.
afedersiniz o kadar geri zekalı ki hala kendini haklı görüyor....niye geç geldin dedim niye haber vermedin dedim...sordun mu diyo...sarılıyorum istemiyosun diyo....offff bıktım yeminlen
off içinden çıkılamaz bir durum. hani, benm aileme gelmiyor diyosunuz ya. siznkiler çağırsa etse niye gelmiyon gitmiyon oğlum deseler. bol bol çağırsınlar. szkilerle vakit geçirmeden onlara alışması pek mümkün deil. bide bunu denesenz
bide abisine faln giderken iyice süslenin püslenin kıskansın. gıcık olsun
onu abisine gitmekten bıktırın bence :)
nie süsleniyon derse de, senin için süslendm de. benmle ilgilenmiyosun de. açık oyna yani. dene bence hemn vazgeçme. sevmiştn bi zamnlar onu sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?