yine eş problemi...

Biraz sakinlesin
Esinizle ayni ortama girdiginizde sogukkanli olmaniz gerekiyor
Esinizin dedikodunuzu yaptiginizi kulaginizla duydunuz mu ?

evet duydum...ve farkettiriyolar...bayram günü sanki kardeşlerini kıskanıyormuşum gibi davrandılar.abilerin eşleri de benim gibi problem yaşıyorlar lakin eşleri onlara daha çok sahip çıkıyorlar.ben ikinci gün gittim ve o kadar saçma haller sergilediler ki...işte face book ta hep beraber foto çekilmişler eşim de altına yorumlar döşemiş...işte yorum da şöyle hayattaki yaşam kaynaklarım vs. vs. saçma çocuksu hareketler.. güldüm çok

allah razı olsun kardeşim sağolasın... o kadar kişi arasından sonunda tek tük anlayan çıktı...eşim o kadar iletişimsiz ki halen düzeltmek için bi çaba sarfetmiyor.gece sadece sarılmak için yaklaşıyor.ben dayanamıyorum bana sarılmasına.içimden acımak bile gelmiyor ona.konuşmamak için kaçıyorum.işten eve gelme saati varken gelmiyor.arayıp haber vermiyor.evle ilgilenmiyor.işine gelirse yaklaşıyor.benim için hiç bişey yapmayacağını da böylece ortaya koyuyor.ben de artık çabalamayı bıraktım.geçen bunların dışladıkları abisi aradı.soruyo tel de ona sen niye abinlerin gazına geliyorsun...niye onların yönlendirmesine izin veriyorsun diye? eşim de ben kimseden etkilenmiyorum kendim böyle davranıyorum diyor.... böyle bi pişkinlik yok....aptallığına yansın.artık benden sevgi göremiycek...kendisi istedi bunu.umrumda değil.ben şuan hastayım öksürük grip ölüyorum hastalıktan ve zaten kemik rahatsızlığım da mevcut.ona rağmen ne bi çay yaptı ne de ilgilendi.ben şu rahatsızlığımda o hasta olduğunda yemek yaptım ilaçlarını tekerlekli sandalyemle taşıdım ve o sadece yattı.bırak aşkım bile demedi....ve bu son olanlar artık iyice soğuttu ondan

artık kavga bile etmiyorum onunla.tahammül edemiyorum.işten 2 de çıktı ve hala ortalıkta yok.benim bu insana bişey vermem mümkün değil.onun çocuğunu da doğurmak istemem çünkü onlara benzeyen birirni istemiyorum

Tabi hangi evlilik olsun guven ve istikrar olmayan bir evlilige cocuk dogurmak akil kari degil zaten
Cok saglam onlemlerle korunmak lazim
Canim o yorumlar fln cocukca hareketler hak verdim sana bence cok sogukkanli dur sessiz dur o arada kararini ver sessizlik korkutucu olur

eve gelmesin mümkünse ben hayatıma bakarım.

öyle yapıyorum. konuşmamak için uzak duruyorum bu sefer benim düştüğüm hale o düştü.konuşmaya çalışıyor. yaklaşmaya çalışıyor.kavga etmiyorum.bu saatten sonra aklı başına gelmediyse herşeyin eskisi gibi olacağını düşünüyorsa yanılıyor.8 ay önce ameliyat oldum.ve 2. günü ben hastanedeydim. ve hareket edemiyordum o gitti abisine...

Tabi hangi evlilik olsun guven ve istikrar olmayan bir evlilige cocuk dogurmak akil kari degil zaten
Cok saglam onlemlerle korunmak lazim
Canim o yorumlar fln cocukca hareketler hak verdim sana bence cok sogukkanli dur sessiz dur o arada kararini ver sessizlik korkutucu olur

Zaten saglikta sizi yanliz birakan birine guvenemezsiniz

Zaten saglikta sizi yanliz birakan birine guvenemezsiniz

eve şimdi geldi ve bişey olmamış gibi davranıyor yüzüme...lakin arkamdan dedikodumu yapıyor kardeşleriyle.ben suratına bakmak istemiyorum...yatağa yattığımda yanımda bi yabancı var.gece benden sonra yatıyor.sabah erken kalkıyor kapıyı çarpıp gidiyor uyanırmıyım uyanmazmıyım hiç düşünmeden gürültü yapıyor.o kadar umursamaz ve rahat ki batıyo bana.benim kalbimi kırıp arabada son ses hareketli neşeli parçalar dinliyor....peki ben ona eskisi gibi nasıl davranabilirim? ben gurusuz muyum yüzsüz müyüm? bütün bu yaptıklarına dayanamıyorum...

gece sarılıyor ben uzaklaşmasını söyledim...çok ihtiyacım var sarılmaya diyo.o sadece sarılacak kendi ihtiyaçlarını karşılıycak her zaman ki gibi ama bana yine aynı davranacak.o yüzden ben de uzaklaştım

off içinden çıkılamaz bir durum. hani, benm aileme gelmiyor diyosunuz ya. siznkiler çağırsa etse niye gelmiyon gitmiyon oğlum deseler. bol bol çağırsınlar. szkilerle vakit geçirmeden onlara alışması pek mümkün deil. bide bunu denesenz
bide abisine faln giderken iyice süslenin püslenin kıskansın. gıcık olsun
onu abisine gitmekten bıktırın bence :)
nie süsleniyon derse de, senin için süslendm de. benmle ilgilenmiyosun de. açık oyna yani. dene bence hemn vazgeçme. sevmiştn bi zamnlar onu sonuçta

Oturun konuşun orta yolu bulun madem annenler sorun etmiyor ilk gün babasına gidin ikinci gün sizinkilere gidin eğer eve geldiğinde size sırnaşmaya çalışıyorsa kendide farkında demekki yaptığı şeyin.. iki insan birbirini seviyorsa herşey konuşularak hallolur..

Keşke şuanlara evlenince eşiyle ayrı bir aile olduklarını biri anlatsa.
afedersiniz o kadar geri zekalı ki hala kendini haklı görüyor....niye geç geldin dedim niye haber vermedin dedim...sordun mu diyo...sarılıyorum istemiyosun diyo....offff bıktım yeminlen

afedersiniz o kadar geri zekalı ki hala kendini haklı görüyor....niye geç geldin dedim niye haber vermedin dedim...sordun mu diyo...sarılıyorum istemiyosun diyo....offff bıktım yeminlen

Böyle şeyleri illa sormak gerekmez deseydin.
Şaka gibi bu erkekler yahu.

eşim öyle biri değil asla sormaz....çok denedim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…