- 15 Temmuz 2014
- 1.199
- 963
- 158
Sen de kiyaslama yapiyorsun bence. O senin annende kaliyor mesela birsey demeden ama tek suçu sonra da babamda kalalim demesi. Ki belki de siz annendeyken aklina babasini ozledigi geliyor orda da kalalim diyor. Turk adetlerine gore bayramda esinin ailesine gider herkes burda da sikinti yok. Esin annesinin mezarini ziyaret edecek sen uyku diyorsun esinin yerinde olsam cok uzulurdum ki emin ol o da çok uzulmustur. Sen istedin diye seni eve bırakıp oyle gidiyor ve o sinirle gider yemegini de yer oyle gelirdi ama adam hemen sana kosup yemek hazir bizim evde diyor. Sensiz rahat edememis. Iyi yönlerini hic gormemissin disardan bakan biri olarak gostermek istedim. Ben sadece sana gerizekali demesine kizdim ama o an cok uzgun ve kirgin olduğunu düşünüyorm. Yine de bunun cezasini ama sadece bunun cezasini çekmeli. Sen boyle yaparak onu da kendi ailenden uzaklastirirsin. Bence biraz daha objektif bakmaya calis. Onlara gidiyorum böyle kotu davraniyorlar soyle laflar ediyorlar esim de sesini cikarmiyor falan demiş olsan amenna da. Inan belki sen kafanda boyle kurup buyutuyorsun. Ben esinde pek suc goremedim. Bu arada uyku gibi bazi seyleri böyle ciddi konularin onune koymak bence bencilliktir. Degil uykusuz hasta olsam ve esim gelme dese dahi mezarlık ziyaretinde onun yaninda olurdum.