- 15 Temmuz 2014
- 1.199
- 963
- 158
beni sevseydi yalnız bırakmazdı.bi yol bulurdu beraber gitmemiz için...diyebilirdi o kadar cümleyi duydu.derdi ki aşkım kahvaltı yapalım sonra size gidelim diye.ama bu bütün bayramı abileriyle ailesine giderek geçirecek.ama bana gelince yalnız da bırakıyor toparlamaya da çalışmıyor durumu....böyle bi rahatlık olamaz ya.biraz empati yapın.eşiniz sizle iletişim kurmamak için elinden geleni yapıyor.size gökten zembille inmişsiniz muamelesi yapan bi aile...1 -2 saat beraber vakit geçirdiğinizde sizden kaçmaya çalışan sizden sürekli sıkılan....bıktım yoruldum
Sen onun ailesinin bayramini bile kutlamamissin adam ne yapsin allah askina. O senin ailenin bsyramini kutlamasa gider misin ailesine? O ailenin bayramini kutladigi halde ailesine gitmiyorsun düşün.
O zaman hatayı kendinizde arayacaksınız. Bir tarafta eğlenceli aile ortamı, sohbet muhabbet bir yandan da sürekli mızmızlanan siz. Bende olsam sizi tercih etmem. Gururunuzu yıkın gidin, bir adım atın neşeli eğlenceli davranın. Sorunların kendiliğinden çözüldüğünü göreceksiniz.
O zaman hatayı kendinizde arayacaksınız. Bir tarafta eğlenceli aile ortamı, sohbet muhabbet bir yandan da sürekli mızmızlanan siz. Bende olsam sizi tercih etmem. Gururunuzu yıkın gidin, bir adım atın neşeli eğlenceli davranın. Sorunların kendiliğinden çözüldüğünü göreceksiniz.
bilio musunuz bu ailede senin kadın tarafında ne işin var diye cümleler bile kuruldu....siz bunu duyduğunuzda ne düşünürdünüz?
Kadın tarafı derken neyi kastettiniz?
şöyle anlatayım...biz nikahlandık.dedim ki önce size gidelim.gittik güzelce vakit geçirdik.saatlerce oturduk ki bunu dert ettiğim için söylemiyorum.sonra abisine dedi ki bizi kayınvalidemlere bırak deyince senin orada ne işin var ki dedi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?