• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine eş problemi...

ailesi sürekli kendilerinin aile olduğu vurguladıkları için anlaması mümkün değil.biz kavga edince ailem bana buraya gelmeyiver ne olacak iyi geçinin diyo

Eşinin önce bunu idrak etmesi lazım. Ancak öyle düzelir.
Senin de dış kapının mandalı olmadığını anlaması lazım.

Oturun konuşun orta yolu bulun madem annenler sorun etmiyor ilk gün babasına gidin ikinci gün sizinkilere gidin eğer eve geldiğinde size sırnaşmaya çalışıyorsa kendide farkında demekki yaptığı şeyin.. iki insan birbirini seviyorsa herşey konuşularak hallolur..

canım konuştum daha önce aynı şekilde beni suçlamaya başladı.o kadar yüzsüz ki hep sırnaşıyo....abisi giller gider gitmez sarılmaya başladı.hiç alakadar olmadım.içimden de gelmiyor

Eşinin önce bunu idrak etmesi lazım. Ancak öyle düzelir.
Senin de dış kapının mandalı olmadığını anlaması lazım.

ona göre ben çaba sarfetmiyorum ama.halbuki kayınpederim her akşam bizde yemekte.onun için küçücük bi yere yerleştim.onlar için bi sürü şey yapmama rağmen hala ben yapmak zorundaymışım

ona göre ben çaba sarfetmiyorum ama.halbuki kayınpederim her akşam bizde yemekte.onun için küçücük bi yere yerleştim.onlar için bi sürü şey yapmama rağmen hala ben yapmak zorundaymışım

Başta taviz vermemek gerek ama onu da biz kadınlar başaramıyoruz.

Başta taviz vermemek gerek ama onu da biz kadınlar başaramıyoruz.

şu durumun içinden çıkamıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık....kafamı dağıtmak için uğraşmam gerekiyor sanırım arkadaşlarımla görüşücem.yemek yapıcam vs. vs. vs. saçımı nankör insanlara süpürge etmem gerekiyor galiba

biraz önce istem dışı güldüm ona.canım sıkılmıştı ve çıkalım dedim bi ton eleştiri...işte sen kafana göre davranıyosun demeler.....offff .arkadaşlar bu adam hasta olsa bile herkesin akrabalarına asla naz yapmaz istediklerini yapar.bana gelince bi sürü bahaneler.

Back