• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine eş problemi...

Kabristan ziyaretine gitmediyseniz ayıp etmişsiniz. O sizinle gelmiş ama annesinin kabrine gitmeyi çok görmüşsünüz. Ne olursa olsun bence çok yanlış bir davranış. Eşimin annesi ve babası rahmetli oldu. Her bayram (ki her ay gideriz genelde) benim anneme babama bayramlaşmaya gitmeden önce onların başka şehirdeki kabirlerine gideriz. Bu bir nevi görevdir. Bu konuda ayıp etmişsiniz. Diğer konulara girmeyeceğim yazdıklarınızdan pek bir şey anlamadım çünkü.
o konuda haklısnız. bu gitmeyeceğim anlamına gelmiyor.daha önce hadi ziyaret edelim diyen bendim.nasıl olsa her şeyim onlara bi malzeme

bu bayramlarda bayanlarin cektigi nedir arkadas :KK57:

annem kızım erkeklerin bi kaburga kemiği kadınlardan fazladır der hep...erkek tarafı hep baskın olmak istiyor.ve nedense hep haklılar...oğullarından para isterler.gelinin bileziği altını ne varsa isterler.yerler içerler...

benim adamın umrunda değil...saat 11 oldu. gece 1 2 yi bulur gelmesi herhalde.evde yalnız olmam umrunda değil.zaten suratını da göresim yok....

annem kızım erkeklerin bi kaburga kemiği kadınlardan fazladır der hep...erkek tarafı hep baskın olmak istiyor.ve nedense hep haklılar...oğullarından para isterler.gelinin bileziği altını ne varsa isterler.yerler içerler...
vallahi canim ben gecen bayram ilk annemlerde karsiladim bayrami kv agzinida acip hicbisey demedi sagolsun iyi kadindir takilmaz hic oyle seylere ... birqz aile onemli

vallahi canim ben gecen bayram ilk annemlerde karsiladim bayrami kv agzinida acip hicbisey demedi sagolsun iyi kadindir takilmaz hic oyle seylere ... birqz aile onemli

evet haklısınız aile çok önemli ...benim sorunlarımın temeli zaaten aile kaynaklı...poffff

En iyisi hiçbiyere gitmeyip evde oturmak..telefonla aç kutla bayramını ya ziyareti başka gün yaparsın..nedir bu zırunluluk?ceremesini de hep kadınlar çekiyor...

ah yaa eşiniz sizinle geliyor ne güzel...o asla ilk gelmez. hemen bırakıp kaçar ve tahmin ediyorum diyeceği şeyi sen annende ben babamda olayım der.ben beraber onlarla her bayram sabahı kahvaltı yapıyorum. ama o gelmiyor. ve çok gaza geliyor

3 bayram oldu hep esim benle gelir , yarin calismasi gerekiyor malesef ve bana ilk soyledigi sey sen yarin annenlere git bejde izinli oldugumda beraber gideriz.
Annesi benim annemlere cok yakin oturuyor, ama asla ilk anneme gidelim diye tuturmaz..

Bayramda bu tür sıkıntılar oluyor maalesef. Bence eşinizin davranışı yüzünden siz saygınızı bozmayın. Aynı şehirdesiniz anladığım kadarıyla, eşinizin ailesini mutlaka ziyaret edin.
Eşiniz eğer gitmezseniz daha çok problem çıkartır gibi geldi bana.

gitmedim sabah.annemlere geldim.ne aradı ne sordu.ses soluk yok.gelen giden yok....bağırdı durdu yolda

3 bayram oldu hep esim benle gelir , yarin calismasi gerekiyor malesef ve bana ilk soyledigi sey sen yarin annenlere git bejde izinli oldugumda beraber gideriz.
Annesi benim annemlere cok yakin oturuyor, ama asla ilk anneme gidelim diye tuturmaz..

işte insan eğer değer vermek isterse böyle veriyor....

Bence bundan sonra daha planli yapin akraba ziyaretlerin izi
Şöyle 1. Ve 4 gün onun ailesiyle
2 ve 3. Gün kendi ailenizle geçirin. O günlerde kim hangi mezara gitmek ister kaç saat orada kalir kavganiz olmaz boylelikle

dün ailemle oturmadı.et doğramayı bahane etti.gece al beni dedim.annemlerin yanına çıkmadı akşam saat 8 de aradım gece 12 de geldi.kemik rahatsızlığım var elimdeki poşetleri bile almadı.ben eve gelinceye kadar kendim taşıdım.arabada hiç konuşmadı.gece başka bi yerde uyudu.sabaha karşı geldi yanıma.saat 10 da diyo ki hadi bize kahvaltıya gidelim.ben de hiç bi yere gelmiyorum dedim.sen dün kaçta geldin ailemle oturmadın eti bahane ettin dedim.bana diyo ki sen babamların bayramını kutladın mı.ben de sen gece yarısına kadar geldin mi ??? evime kapandım artık tek başımayım.gitti

babamlara gelmeme bahanesi de hazır et doğradım diyo. ben biliyorum ne yaptıklarını evde akşama kadar oturdu ve semaver çayı içtiler.keyif yaptılar ve gezip tozdular.....

Her şeyi çok büyütüyorsunuz. Facebooktan mesaj atmak falan da ne? Al karşına güzelce konuş. Şu saat şunu bu saat bunu yapalım diye. Açık ve net olun, poşetleri almadı diyorsunuz. Güzelce "canım çok yoruldum, sende yorgunsun biliyorum ama poşetleri alır mısın?" demek varken suratından anlasın istiyorsun. İletişim probleminizi çözerseniz ortada sorun kalmaz.

Evde anlaşın başkalarının yanında sözünü geçiriyormuş gibi rol yapın. Eve geldiğinizde iki aşık olursunuz yine. Politik olun biraz.

Planınızı bayram sabahına bırakmayın. Önceden ayarlayın. Sırayla ilk günü bir aileyle, ikinci günü diğeriyle geçirin. Üçüncü ve dördüncü günlerde de karı koca öteki akrabalarınızı dolaşın.

dediklerinizi yaptım geçen yıllarda hatta onları hep ön planda tuttum.ama onlar ve eşim hiç bi zaman beni düşünmedi.babamların yanında oturmamak için elinden geleni yaptı.ve şimdi benden fazlasını bekliyor.

gitmedim sabah.annemlere geldim.ne aradı ne sordu.ses soluk yok.gelen giden yok....bağırdı durdu yolda
yanlış yapmışsın,eşinle gitmeliydin.inatlaşarak hiç bir sorun çözülmez,daha da büyür.

beni sevseydi yalnız bırakmazdı.bi yol bulurdu beraber gitmemiz için...diyebilirdi o kadar cümleyi duydu.derdi ki aşkım kahvaltı yapalım sonra size gidelim diye.ama bu bütün bayramı abileriyle ailesine giderek geçirecek.ama bana gelince yalnız da bırakıyor toparlamaya da çalışmıyor durumu....böyle bi rahatlık olamaz ya.biraz empati yapın.eşiniz sizle iletişim kurmamak için elinden geleni yapıyor.size gökten zembille inmişsiniz muamelesi yapan bi aile...1 -2 saat beraber vakit geçirdiğinizde sizden kaçmaya çalışan sizden sürekli sıkılan....bıktım yoruldum

Back