Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o konuda haklısnız. bu gitmeyeceğim anlamına gelmiyor.daha önce hadi ziyaret edelim diyen bendim.nasıl olsa her şeyim onlara bi malzemeKabristan ziyaretine gitmediyseniz ayıp etmişsiniz. O sizinle gelmiş ama annesinin kabrine gitmeyi çok görmüşsünüz. Ne olursa olsun bence çok yanlış bir davranış. Eşimin annesi ve babası rahmetli oldu. Her bayram (ki her ay gideriz genelde) benim anneme babama bayramlaşmaya gitmeden önce onların başka şehirdeki kabirlerine gideriz. Bu bir nevi görevdir. Bu konuda ayıp etmişsiniz. Diğer konulara girmeyeceğim yazdıklarınızdan pek bir şey anlamadım çünkü.
bu bayramlarda bayanlarin cektigi nedir arkadas
vallahi canim ben gecen bayram ilk annemlerde karsiladim bayrami kv agzinida acip hicbisey demedi sagolsun iyi kadindir takilmaz hic oyle seylere ... birqz aile onemliannem kızım erkeklerin bi kaburga kemiği kadınlardan fazladır der hep...erkek tarafı hep baskın olmak istiyor.ve nedense hep haklılar...oğullarından para isterler.gelinin bileziği altını ne varsa isterler.yerler içerler...
vallahi canim ben gecen bayram ilk annemlerde karsiladim bayrami kv agzinida acip hicbisey demedi sagolsun iyi kadindir takilmaz hic oyle seylere ... birqz aile onemli
ah yaa eşiniz sizinle geliyor ne güzel...o asla ilk gelmez. hemen bırakıp kaçar ve tahmin ediyorum diyeceği şeyi sen annende ben babamda olayım der.ben beraber onlarla her bayram sabahı kahvaltı yapıyorum. ama o gelmiyor. ve çok gaza geliyor
3 bayram oldu hep esim benle gelir , yarin calismasi gerekiyor malesef ve bana ilk soyledigi sey sen yarin annenlere git bejde izinli oldugumda beraber gideriz.
Annesi benim annemlere cok yakin oturuyor, ama asla ilk anneme gidelim diye tuturmaz..
yanlış yapmışsın,eşinle gitmeliydin.inatlaşarak hiç bir sorun çözülmez,daha da büyür.gitmedim sabah.annemlere geldim.ne aradı ne sordu.ses soluk yok.gelen giden yok....bağırdı durdu yolda