Konu sahibesi daha önce birçok yeterli adım atmış bana göre.
Evvelki problemlerini okumuştum, eşinin düşüncesizlikleri ve yine ailesinin tutumu ile alakalı şeylerdi yanlış hatırlamıyorsam.
Ben şuanki direnme tavrına hayran kaldım üstelik. Aciz bir hanımefendi değil ve kendisini, ailesini ezdirmemek için çabalıyor.
Problemleri görmezden gelmek günü kurtarır fakat problemleri çözmek belki bu evliliği kurtaracak.
Lütfen istediğinizi elde edene kadar çabalayın. Siz huzurlu olmadıktan sonra kimin ne kadar gönlünü yapmışsınız ne önemi var. Huzurlu insan çok daha vericidir, mutlu eder.
Ben de henüz 1 aylık evliyim ve durumunuz için empati yaptığımda evet ben de böyle bir haksızlığa tahammül edemezdim/edemem.
İnsan tabii ki saygı gösterir, değer verir eşine ve ailesine ama kendisi o saygıyı, değeri görmüyorsa kusura bakmayın da konu sahibesine 'hata ediyorsun, büyütüyorsun' diyenler de tahammül edemeyecektir bence.
Herkesin özgüveni var, herkesin kendisine duyduğu bir saygısı var ve eşit olmayan şartlarla karşılaştığınızda o şartlar herkese batacaktır.
Allah yardımcın olsun arkadaşım, umarım eşin, sana ve ailene olması gereken değeri en kısa zamanda vermeye başlar.