- 25 Mayıs 2008
- 99
- 108
- 628
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
25 yaşındayım, eşim terapi vs yöntemlere başvuracak birisi değil af edersiniz , biraz geri kafalı..
Ve de tüm problemlerin benden olduğu gibi bir kanısı olduğu İçin, bir Defasında terapiste gidelim cümlesine karşılık; benim değil senin ihtiyacın var ona, bana diyeceği şey beyfendi biraz daha sakin olun olacak.. ve ayrıca para TUzağı demişti..
Yani o gitmeden etmeden ne diyeceğini bilebilecek zihniyette birisi..
Onun dışında aramız iyi iken birbirimize karşı ilgili iken çok uysal evet, Ama her durumda kendi bildiğinin, kendi düşündüğünün doğru olduğunu kabul edip, benimkileri devamlı eleştirip, göz ardı eden biri..
Bazı insanlar hayatı kolaylaştırmayı,güzelleştirmeyi ister bazıları da tam tersini...Benim terapiden kastım eşli değil. Sadece sizin için. Sizin klinik yardıma ihtiyacınız var eşinizin değil.
Bakın burada tüm arkadaşlar ağzı birliği etmişcesine benzer şeyler söylüyoruz. Her yoruma kendinizi haklı çıkaracak açıklamalar yapmak yerine yazılanları dikkate almak ve tavırlarınıza çeki düzen vermek sorunları çözecektir. Eşiniz kötü biri değil. Şanslısınız.
Siz bu adamı sevmiyor sevmek içinde çaba göstermiyorsunuz. Sevginizi gösterdiğinizde o size fazlasıyla karşılık verecektir. Bu konuda yardım alın
bu çok saygısız ya dedim
git bi duş al
Elinle ağzını falan kapatsan
Benim terapiden kastım eşli değil. Sadece sizin için. Sizin klinik yardıma ihtiyacınız var eşinizin değil.
Bakın burada tüm arkadaşlar ağzı birliği etmişcesine benzer şeyler söylüyoruz. Her yoruma kendinizi haklı çıkaracak açıklamalar yapmak yerine yazılanları dikkate almak ve tavırlarınıza çeki düzen vermek sorunları çözecektir. Eşiniz kötü biri değil. Şanslısınız.
Siz bu adamı sevmiyor sevmek içinde çaba göstermiyorsunuz. Sevginizi gösterdiğinizde o size fazlasıyla karşılık verecektir. Bu konuda yardım alın
Onca zamandir esimi gormesem kalkip yemekteyken hoslanmadigini bildigim konulara girmezdim. Siz zaten evli oldugunuz kisiyi (esiniz bile diyemiyorum) sevmiyorsunuz bu cok acik. Birde tavirlariniz katlanilmasi zor...
Karşılıklı konuşarak uzlaşmaya çalışmak yerine zıt fikirleri, sizinle dalga geçer gibi gergin bir tavırla ( ortada sebep yokken) iletişim kuran bir insan olsaydı karşınızda anlardınız demek istediğimi..
Öte yandan belli bir yaşa gelmiş insana ellerini yıkamayı unutma , hapşırırken ağzını kapatsan daha iyi olmaz mı vs . Telkinlerde bulununca ben utanıyorum..
Bazı insanlar hayatı kolaylaştırmayı,güzelleştirmeyi ister bazıları da tam tersini...
Bunu uzaktan sadece 10 cümle ile bile görebiliriz,konu sahibi hayatını daha da zorlaştırmanın,mutsuzluğu dibine kadar yaşamanın peşinde...Ne denebilir ki!Saydığınız maddelerden sadece boşanma fikri cazip gelmiş bile olabilir,çünkü zoru seviyor,uzlaşmak kelimesini hayatından çıkarmış bir insan....Keşke bunun zararlarının farkına varsa,her şey daha güzel olurdu.....
Sanırım Dgs ye girmenize bu evlilik kararınız mani olmuş yani siz bu konuda kendinizi kısıtlayıp şu an eşinizin bu konuda ki özgürlüğüne içerlenmişsiniz...Eşimle uzlaşmaya çalıştığım o kadar çok konu var ki..
En önemlisi evlilik kötüye gitmesin, hergün kavga gürültü olmasın diye kendi özğürlüğümü kısıtlayarak onun istediğine yakın giyinmeye çalışmak...
Zannettiğiniz gibi biri değilim, ön yargı oluşturmak çok kolay fakat..
BEn başından beri böyle giyiniyordum, beğenmiyorsan giyinmişimi girmeyecektin hayatıma, beni sonradan değiştirmeye çalışamazsın diyen ben ; şimdi huzursuzluk çıkmasın diye bir şeylerden feda eden birine zaten dönüştüm..
Aksine gayet de uzlaşmaya yatkın biriyim..
Sanırım Dgs ye girmenize bu evlilik kararınız mani olmuş yani siz bu konuda kendinizi kısıtlayıp şu an eşinizin bu konuda ki özgürlüğüne içerlenmişsiniz...
Bakın seçimler hayatınızın hangi alanında olursa olsun sizi bağlar,siz evlenmeyi seçtiniz,şu an da üni için hazırlanıyorsunuz...Evliliği öncelikli bir seçim olarak gördüyseniz,o zaman öncelikle onu daha güzelleştirmeyi tercih edin...Konu da eşinizin evlendikten sonra üni okuması sizi haksızlığa uğramış gibi hissettirmesin,çünkü sonuçları yine sizi bağlayacak tıpki sizin ki gibi....
Öncelikle eşinize içten içe beslediğiniz öfkenin sebebini bulun sonrasında emin olun kendinizi anlayıp ona göre de çözüm bulmaya çalışırsınız....
Ben adamin yerinde olsam haftada 5 gun gitmek degil mumkunse yilda sadece 5 gunu esimle gecirirdim. Adama otururken yanasirken hic rahat yok. Yat kalk yikan ye suraya otur burda durma sunu da sen yap filan. Bence universiteye uzak ile gitmesinin sebebi sizin tavriniz
Daha 1 aylık evli iken mi verdi benden kaçma kararını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?