Yine bir kayinvalide vakası...

İyide kendiside istemediği ortamlara girmek istemiyor kayınvalidem bizi neden zorluyor anlamıyorum kendi eltilerine alınıp.darilinca konuşmuyor bir araya gelmiyor ben kendi eltimden uzak durmak istediğimi söyleyince kıyamet kopuyor

Kesinlikle geri adım atarsan daha da ezecekler seni ayağına asla gitme görümcen vs biri varsa eşine söyle organizasyon yapsın hepiniz yemeğe gidin karşılıklı özür dilerse özür dikeceğini söyle
Görümcem yok sadece kaynım var işte kimse yapmaz organizasyon falan eşim dün kayinvalidemle konuşmuş telefonda eşime bundan sonra evinize gelmem etmem sizde gelmeyin demiş

Evlenene kadar olup bitiyordum. Evliliğin ilk senesi onları. Alt katında oturdum o.zamandan beri herşeyi gordum
Evlenene kadar cogu kisi ölüp biter
Her firsatta ailesine gitmek ister, sosyal medya gruplarina dahil olur vs.
Bence hepsi gereksiz.
Evlendikten sonra da herkes gercek yuzlerini görmüş bulunur,nasilsa eş eş olmustur artik.
Sözüm size degil konu sahibi:)

Görümcem yok sadece kaynım var işte kimse yapmaz organizasyon falan eşim dün kayinvalidemle konuşmuş telefonda eşime bundan sonra evinize gelmem etmem sizde gelmeyin demiş
boşver o özür dilerse dilerim de kocan yapsın dışarıda buluşun kimse kimsenin ayağına gitmez hem böylece geri adım attığın anda hep ezileceksin ayrıca sen mağduru oyna çoçuğumu attı beni kovdu falan de haklısın zaten ama yinede üste lokmaya çalış

iyi yapmıssın bacım, arkasında dur kararının eşin öyle yada böyle senin dediğini gelecek zaten sakın geri adım atma...
Her ailenin dinamigi farklidir,her erkek vazgecmez ailesinden bir cirpida.
Ne yuvalar bozuluyor boyle baslayan tatsizliklardan,siz de sakin olun konu sahibi...

hep öyle oluyor zaten , benım kv dem kocasını bütün kardeşleriyle görüştürmez ama biz gelinleri öyle bir şey yapsak kıyameti koparır ,

Şu durumda iki seçeneğiniz var gibi duruyor. İlki özür dilemek ve huzura kavuşmak ama ömür boyu ezik kalmak.
İkincisi eşinizin ilk bağırışında hüngür şakır ağlayarak neler çektiğinizi ama vicdansız bir şekilde cezalandırıldığınızı söyleyip, katlanamıyorum artık deyip, bir süre ailenizin evine gitmek. (Suçlamadan, mağdur dili kullanarak) Eğer bu blöfünüz tutarsa eşiniz bir daha üzerinize gelemez. Kaynananızın da ağzını kapatır çünkü erkekler kolay kolay boşanmıyor, ev ortamları bozulunca aptala dönüyorlar.

Aynen,kızlar daha sevgiliyken erkek arkadaşının ailesine girmek için ölüp bitiyorlar,sosyal medyada soyadlarını bile değiştiriyorlar. 2 erkek annesi olarak hikayeler çok bende

Merhabalar benim 2 aydır adetin erken geliyor ilk ay 4 gün önce bu ayda 2 gün önce geldi neden acaba bilen varmi

Dedim kocama zaten öyle kendimi haksız görmüyorum kusura bakma özür falan dilemicem ben ne kadar sucluysam annende o kadar suçlu herşey bir yana torunu bir yana olmalıydı dedim hiç bir şey demedi sustu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…