İyide kendiside istemediği ortamlara girmek istemiyor kayınvalidem bizi neden zorluyor anlamıyorum kendi eltilerine alınıp.darilinca konuşmuyor bir araya gelmiyor ben kendi eltimden uzak durmak istediğimi söyleyince kıyamet kopuyoryanlış yapmışsınız anne olarak oğullarını ve eşlerini bir arada görmek isteyebilir Ben olsam hiç takmam eltiyi.. konuşmak zorunda değilsin selamlaşıp geçin.. gereksiz anlam yüklüyorsunuz bence
Ama şu saatten sonra yapacak bir şey yok,esiniz yalnız görüssün artık bence
Görümcem yok sadece kaynım var işte kimse yapmaz organizasyon falan eşim dün kayinvalidemle konuşmuş telefonda eşime bundan sonra evinize gelmem etmem sizde gelmeyin demişKesinlikle geri adım atarsan daha da ezecekler seni ayağına asla gitme görümcen vs biri varsa eşine söyle organizasyon yapsın hepiniz yemeğe gidin karşılıklı özür dilerse özür dikeceğini söyle
Evlenene kadar cogu kisi ölüp biterEvlenene kadar olup bitiyordum. Evliliğin ilk senesi onları. Alt katında oturdum o.zamandan beri herşeyi gordum
boşver o özür dilerse dilerim de kocan yapsın dışarıda buluşun kimse kimsenin ayağına gitmez hem böylece geri adım attığın anda hep ezileceksin ayrıca sen mağduru oyna çoçuğumu attı beni kovdu falan de haklısın zaten ama yinede üste lokmaya çalışGörümcem yok sadece kaynım var işte kimse yapmaz organizasyon falan eşim dün kayinvalidemle konuşmuş telefonda eşime bundan sonra evinize gelmem etmem sizde gelmeyin demiş
Her ailenin dinamigi farklidir,her erkek vazgecmez ailesinden bir cirpida.iyi yapmıssın bacım, arkasında dur kararının eşin öyle yada böyle senin dediğini gelecek zaten sakın geri adım atma...
İyide kendiside istemediği ortamlara girmek istemiyor kayınvalidem bizi neden zorluyor anlamıyorum kendi eltilerine alınıp.darilinca konuşmuyor bir araya gelmiyor ben kendi eltimden uzak durmak istediğimi söyleyince kıyamet kopuyor
Aynen,kızlar daha sevgiliyken erkek arkadaşının ailesine girmek için ölüp bitiyorlar,sosyal medyada soyadlarını bile değiştiriyorlar.Evlenene kadar cogu kisi ölüp biter
Her firsatta ailesine gitmek ister, sosyal medya gruplarina dahil olur vs.
Bence hepsi gereksiz.
Evlendikten sonra da herkes gercek yuzlerini görmüş bulunur,nasilsa eş eş olmustur artik.
Sözüm size degil konu sahibi:)
Dedim kocama zaten öyle kendimi haksız görmüyorum kusura bakma özür falan dilemicem ben ne kadar sucluysam annende o kadar suçlu herşey bir yana torunu bir yana olmalıydı dedim hiç bir şey demedi sustu sadeceboşver o özür dilerse dilerim de kocan yapsın dışarıda buluşun kimse kimsenin ayağına gitmez hem böylece geri adım attığın anda hep ezileceksin ayrıca sen mağduru oyna çoçuğumu attı beni kovdu falan de haklısın zaten ama yinede üste lokmaya çalış
Daha oraya gitmeden dedik bunu bir gün önceden de dedik gidincede dedik ama anlamiyorBiz varken kimseyi cagirma demek yerine anneme söz verdik falan deseydiniz bu kadar buyumezdi
Hormonlarıniza baktirin bir kadin doğum doktoruna da gidin benceMerhabalar benim 2 aydır adetin erken geliyor ilk ay 4 gün önce bu ayda 2 gün önce geldi neden acaba bilen varmi
İşte kendine yapılmasını istemedigini başkasına uapmayacaksin ama kime diyorsunki anlamazlarhep öyle oluyor zaten , benım kv dem kocasını bütün kardeşleriyle görüştürmez ama biz gelinleri öyle bir şey yapsak kıyameti koparır ,
Yok atmayacagim eşim de zorlamazsa beni insallahiyi yapmıssın bacım, arkasında dur kararının eşin öyle yada böyle senin dediğini gelecek zaten sakın geri adım atma...
Çok kopma noktasına geldik bizde eşimle ama hep arkamda durmadigi için oluyor bunlarHer ailenin dinamigi farklidir,her erkek vazgecmez ailesinden bir cirpida.
Ne yuvalar bozuluyor boyle baslayan tatsizliklardan,siz de sakin olun konu sahibi...
Bazen gözü kararıyor insanın işte ne olacaksa olsun diyorsun ne bileyimNe gerek var böle şeylere?
Kendi kendinize hayatı zorlaştırıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?