Her şer de bır hayır olduguna ınanıyorum .. en azından kendı olayımda , 2haftadır evıme gelmıyorlar bende hıc asagıya ınmıyorum kafam cok rahatonlar kendince aile birliğini koruyorlar
büyükler olarak haklılar kendilerince
ama bizlerde artık dünkü çocuklar değilliz
neyin ne olduğunu biliyoruz sonuçta
Hayat işte mutlaka iyi kötü birşeyler yaşanıyor
Ama dediğim gibi o günkü gerginlik keşke hiç yaşanmasaydı
Konuyu oraya getirmeselerdi belki daha farklı olacaktı bazı şeyler
sizinle bunları konusunca dun aksam nişanlmla konustuk.. dayanamadım hayatım iyimisin böyle konulara nerden geldik dedi adam :) bir şey demedim tabi.. Ben 39 yasındayım yıllardır annemle kardesımle yasıyorum etrafımda ki herkes evlendi çoluk çocuga karıstı yıllardır yeter annemle .. elbette hayatımz da olacaklar ama herkes yerini bilecek dedi.. Bu durum ikimiz de bitiyor merak etme sende böyle seylerle sıkma canını dedi. . zaten uzak olacagız arada görsek yeter iyi olduklarını bilsek yeter dedi..nasıpden oteye yol yok bosver , ıyı dusun uzak oturacakmıssınız zaten guzel olur hersey
Ben onlara hiç birşey yapmamisken bugüne kadar bana böyle yapıp onu baş tacı edisleri üstüne birde benimle.sorunlar yaşayıp yinede bir araya getirmeye çalışması zorla sinirimi bozdu patladım oda patladı
Eşim surukluyor her defasında ben de hiç alışkın değilim sevmemde benim ailemde akrabalık ilişkileri bu kadar manyakca birbirine bağlı değil arada sırada oturmaya gideriz ayda yılda bir birde bayram seyran doğum günü bitti ama bunlar ellerinde olsa her gün koloni gibi gezip goruseceklerHer yere esinizin yaninda gitmeseniz boyle olmazdi. Kvnize esiniz yalniz gitsin,abisiyle gorussun siz de kendi cocugunuzla baska plan yapin nedir bu ordek ailesi gibi kv gezmeleri hic anlamiyorum daha bir defa gitmemisimdir ben.
Şimdilik öyle birşey yapmayı düşünmüyorum şahsen zaman ne gösterir bilemem tabibu saatten sonra ne yaparsan yap geri adım attı eşek gibi kabul etti diyecekler
Umrumda olmaz ne güzel dertler ya valla derdinizi kıskandım . Bnm eltim yok çünkü tek çocuk eşim ve kayınvalidem eşimi kocası zannediyor :))Ortamda ben bir kek. Börek yapsam dokunmaz yemez.eltime derki kalk hadi tatlı yap . Bu ortama siz dayanabilir misiniz ?
kafanızı karıstırmak ıstemedım kusura bakmayın, ben yasadıklarımı paylasmak ıstemıstım belkı farklı bır fıkır duymak yada anlatıp rahatlamak adına yazdım umarım sızın ıcın guzel olur hersey nısanlınızın boyle konusması cok hossizinle bunları konusunca dun aksam nişanlmla konustuk.. dayanamadım hayatım iyimisin böyle konulara nerden geldik dedi adam :) bir şey demedim tabi.. Ben 39 yasındayım yıllardır annemle kardesımle yasıyorum etrafımda ki herkes evlendi çoluk çocuga karıstı yıllardır yeter annemle .. elbette hayatımz da olacaklar ama herkes yerini bilecek dedi.. Bu durum ikimiz de bitiyor merak etme sende böyle seylerle sıkma canını dedi. . zaten uzak olacagız arada görsek yeter iyi olduklarını bilsek yeter dedi..
Dinlemeyin, sen tek git deyin esinize. Kimse kimsenin annesine babasina ev oturmasi yapmak zorunda degil kiEşim surukluyor her defasında ben de hiç alışkın değilim sevmemde benim ailemde akrabalık ilişkileri bu kadar manyakca birbirine bağlı değil arada sırada oturmaya gideriz ayda yılda bir birde bayram seyran doğum günü bitti ama bunlar ellerinde olsa her gün koloni gibi gezip gorusecekler
Ya evet çıkışım biraz sert oldu belki ama zorla bir araya getirme diyorum istemiyorum onlar yokken yine bir nebze sorun çıkmıyor aramızda ama onlar varken yaptığı her davranış bende sinir yaratiyor suratım asılıyor falan ne bileyim
yoo hayır kusura bakılacak bir durum yok aksine iyi oldu konusmus oldum.. hiç konusmamaktan iyidir..kafanızı karıstırmak ıstemedım kusura bakmayın, ben yasadıklarımı paylasmak ıstemıstım belkı farklı bır fıkır duymak yada anlatıp rahatlamak adına yazdım umarım sızın ıcın guzel olur hersey nısanlınızın boyle konusması cok hos
Kesinlikle geri adım atarsan daha da ezecekler seni ayağına asla gitme görümcen vs biri varsa eşine söyle organizasyon yapsın hepiniz yemeğe gidin karşılıklı özür dilerse özür dikeceğini söyleSelamlar. En son actigim konuda kayınvalide ve eltimden dert yanmistim yinede iki senedir ağzımı açıp birşey diyememistim ama en sonunda bomba patladı.
Pazar günü kayinvalidemlere gittik gündüzden akşamda kendi annemlere gececektik. Biz tam.cikarken eltimler geliyormuş onlara bende eltimle bir araya gelmek istemiyorum. Kendisini samimi bulmuyorum ekstra sinsi bu durum sinirlerimi bozuyor . Özel günlerde görüşmeyi tercih ediyorum sadece doğum günü aile yemeği vs. Anlaşamıyoruz kısaca yüzüne gülerek laf sokmaya çalışan tipler vardır ya aynen öyle biri.
Her neyse kayınvalidem biz onlar gelince gidiyoruz diye bozuldu kayinpederime telefonda hep işleri var zaten bunlarin falan dedi. Bende şaka yollu bizi yalnız agirla kimseyi çağırma biz varken daha sık gelelim dedim . Bir başladı bağırmaya ilk defa bagirdi bana o kadar . Ben oğullarımi bir araya getiremeyecek miyim sende gitme o zaman kardeşine eşime diyorki gitmeyeceksin onun kardesinede falan da filanda. Neyse dedim ki anne biz anlaşamıyoruz eltimle birbirimize gıcık gidiyoruz çok sinsi geliyor bana ayrıca sen ikimiz arasında kıyas yapiyorsun birde kırgınım ben onlara . Diyorki ne kıyas yapicam oda sana kırgın sinsi değil hiçte falan diye bağırıyor. Benim kayinvalidecigim benim yemeğimi yemez eltime bir makarna yaptirir yere göğe sigdiramaz herşeye heryere berqber giden tiplerdir. Eltim ben evlenmeden önce evlerine adım.atmazmis ben evlendim evlerinden çıkmaz oldu neyse detaylar çok ta uzun olacak toparlayayim.
Velhasıl kelam kayınvalidem parladikca parladı bana bende inceldiği yerden kopsun dedim artık herşeyi döktüm . Beni kabul edemeyislerini torunları olmasa umurlarinda olmayisimi beni bir türlü sevemediklerini bana danistigi şeyleri tekrar eltime danışıp salak yerine koyusunu cimriligini herşeyi söyledim oda bana yazıklar olsun sana diyip o sırada kucağında olan çocuğumu al şu çocuğunu diyerek fırlatarak ağlaya ağlaya gitti.
Eşimle birbirimize girdik . Eşim arayı duzeltmemi istiyor annesi ağladı ya kıyamet koptu çünkü . Ne yalan söyleyeyim.kimseyle aram düzelsin istemiyorum sadece eşimle tartismaktan bıktım. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim lütfen bana akıl verin . Uzun olduysa kusura bakmayın baya doluyum çünkü .
Biliyordu daha ertesi günden söyledik hatta gidince gene söyledik bilmesine rağmen böyle yapıyor işte sorun oAnnemlere gidecektik zaten diyerek kalkabilirdiniz.O zaman kimse kalkmayın etmeyin demezdi kalkmanıza değil söylediğin lafa sinirlenmiş kayınvaliden.Biz varken kimseyi çağırma demek pek yerli yerinde bir laf olmamış bence.Kadın evlatlarını bir araya getirmek istemiş belli ki.Hepimizin eşinin ailesinde sevmediği insanlar var ama eşlerimizin hatrına katlanmak zorunda kalıyoruz, herkese rest çekersek eşlerimiz zor durumda kalır.
Gitsin valla gitmesin demiyorum ben istediği kadar gidebilir bu saatten sonra bende ezdirmeyecegim kendimiBenim gibi yapin mesafeyi koyun bitti..esimi herzaman yollarım o senin annen gidip goruceksin ama ben gelmiycem derim..çok yaptilar ve hamileyken de yaptı annesi tamam bitti benim için 5 kere oluyorsa artik bir yerde dur diyorsun ve dedim..hiç pişman degilim esimin abisiyle esiyle de gorusmuyoruz oda sizinki gibi sinsi..annemin yaninda bana laf sokmaya kalkmiştı bende ağzinin payinı verip susturmustum..hiç ezdiremiycem kendimi kendi ailem bile bana hakaret etmiyor onlar mı edecekler..sizde mesafenizi koyun keyfinize bakin..ama esinizi annesine gitmesi icin soyleyin dolduracaklar doldurmayacaklar değil ama siz halledin..tartişmayin hakliyken haksız olmayin
Bunu birde eşim anlasa anlamıyor yok diyorum sende benimkiler gelmek zorunda değilsin ama yok olurmu öyle şey diyorDinlemeyin, sen tek git deyin esinize. Kimse kimsenin annesine babasina ev oturmasi yapmak zorunda degil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?