Yine bir kayinvalide vakası...

Her şer de bır hayır olduguna ınanıyorum .. en azından kendı olayımda , 2haftadır evıme gelmıyorlar bende hıc asagıya ınmıyorum kafam cok rahat

nasıpden oteye yol yok bosver , ıyı dusun uzak oturacakmıssınız zaten guzel olur hersey
sizinle bunları konusunca dun aksam nişanlmla konustuk.. dayanamadım hayatım iyimisin böyle konulara nerden geldik dedi adam :) bir şey demedim tabi.. Ben 39 yasındayım yıllardır annemle kardesımle yasıyorum etrafımda ki herkes evlendi çoluk çocuga karıstı yıllardır yeter annemle .. elbette hayatımz da olacaklar ama herkes yerini bilecek dedi.. Bu durum ikimiz de bitiyor merak etme sende böyle seylerle sıkma canını dedi. . zaten uzak olacagız arada görsek yeter iyi olduklarını bilsek yeter dedi..

Hatalisiniz. Sizin eltinizle anlasamamanizdan ona ne. Elbette iki oğlunu da torunlarını da birlikte ağırlamak isteyecek. Cimriliği sizi hiç ilgilendirmez. Ayrımcılığına gelince kimse sevgi konusunda eşitlik aramasın. Ki sizden once eltiniz varmis.

Eltinle anlaşamıyor olabilirsin , söylediğin her şeyde haklı olabilirsin ama şöyle düşün ne kadar kötü de olsa kayınvalidem bir anne. İki tane oğlu var ve gelinleri yüzünden iki oğlunu aynı ands göremiyor. Çok saçma bir durum . Kayınvalide in tarzı yanlış da olsa gorusunde hakli. İkinizi aynı anda cagiramayacak miyim derken çok hakli. Sizi biraz vicdansız buldum.
Onla geliyor diye alelacele de kalkmaniza gerek yokmuş. Bir saat dayansaniz ne olur sanki birlikte mi yasiyorsunuz . Çok bencilce

bu saatten sonra ne yaparsan yap geri adım attı eşek gibi kabul etti diyecekler

Her yere esinizin yaninda gitmeseniz boyle olmazdi. Kvnize esiniz yalniz gitsin,abisiyle gorussun siz de kendi cocugunuzla baska plan yapin nedir bu ordek ailesi gibi kv gezmeleri hic anlamiyorum daha bir defa gitmemisimdir ben.

Her yere esinizin yaninda gitmeseniz boyle olmazdi. Kvnize esiniz yalniz gitsin,abisiyle gorussun siz de kendi cocugunuzla baska plan yapin nedir bu ordek ailesi gibi kv gezmeleri hic anlamiyorum daha bir defa gitmemisimdir ben.
Eşim surukluyor her defasında ben de hiç alışkın değilim sevmemde benim ailemde akrabalık ilişkileri bu kadar manyakca birbirine bağlı değil arada sırada oturmaya gideriz ayda yılda bir birde bayram seyran doğum günü bitti ama bunlar ellerinde olsa her gün koloni gibi gezip gorusecekler

Annemlere gidecektik zaten diyerek kalkabilirdiniz.O zaman kimse kalkmayın etmeyin demezdi kalkmanıza değil söylediğin lafa sinirlenmiş kayınvaliden.Biz varken kimseyi çağırma demek pek yerli yerinde bir laf olmamış bence.Kadın evlatlarını bir araya getirmek istemiş belli ki.Hepimizin eşinin ailesinde sevmediği insanlar var ama eşlerimizin hatrına katlanmak zorunda kalıyoruz, herkese rest çekersek eşlerimiz zor durumda kalır.

Ortamda ben bir kek. Börek yapsam dokunmaz yemez.eltime derki kalk hadi tatlı yap . Bu ortama siz dayanabilir misiniz ?
Umrumda olmaz ne güzel dertler ya valla derdinizi kıskandım . Bnm eltim yok çünkü tek çocuk eşim ve kayınvalidem eşimi kocası zannediyor :))

kafanızı karıstırmak ıstemedım kusura bakmayın, ben yasadıklarımı paylasmak ıstemıstım belkı farklı bır fıkır duymak yada anlatıp rahatlamak adına yazdım umarım sızın ıcın guzel olur hersey nısanlınızın boyle konusması cok hos

Dinlemeyin, sen tek git deyin esinize. Kimse kimsenin annesine babasina ev oturmasi yapmak zorunda degil ki

yanlış yapmışsınız anne olarak oğullarını ve eşlerini bir arada görmek isteyebilir Ben olsam hiç takmam eltiyi.. konuşmak zorunda değilsin selamlaşıp geçin.. gereksiz anlam yüklüyorsunuz bence

Ama şu saatten sonra yapacak bir şey yok,esiniz yalnız görüssün artık bence

yoo hayır kusura bakılacak bir durum yok aksine iyi oldu konusmus oldum.. hiç konusmamaktan iyidir..

Kesinlikle geri adım atarsan daha da ezecekler seni ayağına asla gitme görümcen vs biri varsa eşine söyle organizasyon yapsın hepiniz yemeğe gidin karşılıklı özür dilerse özür dikeceğini söyle

Benim gibi yapin mesafeyi koyun bitti..esimi herzaman yollarım o senin annen gidip goruceksin ama ben gelmiycem derim..çok yaptilar ve hamileyken de yaptı annesi tamam bitti benim için 5 kere oluyorsa artik bir yerde dur diyorsun ve dedim..hiç pişman degilim esimin abisiyle esiyle de gorusmuyoruz oda sizinki gibi sinsi..annemin yaninda bana laf sokmaya kalkmiştı bende ağzinin payinı verip susturmustum..hiç ezdiremiycem kendimi kendi ailem bile bana hakaret etmiyor onlar mı edecekler..sizde mesafenizi koyun keyfinize bakin..ama esinizi annesine gitmesi icin soyleyin dolduracaklar doldurmayacaklar değil ama siz halledin..tartişmayin hakliyken haksız olmayin

Biliyordu daha ertesi günden söyledik hatta gidince gene söyledik bilmesine rağmen böyle yapıyor işte sorun o

Gitsin valla gitmesin demiyorum ben istediği kadar gidebilir bu saatten sonra bende ezdirmeyecegim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…