Yine bir kayinvalide vakası...

benım demek ıstedıgım buydu ıste karsıda kı ınsanlar art nıyetlıyse bırgun bıyerde patlıyor ben 5 aylık evlıyım sız 15 yıllık bı yerde patlak verıyor bazı seyler

Kusura bakmayın ama haksızsınız eltinizin bir olayını anlatmamışsınız ama şunu yaptı bu kötülüğü yaptı diye sinsi de falan diye neden yargılıyorsunuz ayrıca görüşmek istemeyebilirsiniz ama eşiniz ağabeyi geliyor o geliyorken eşinizin gitmesi çok ayıp siz konuşmayın ama onlar konuşsun geliyorlar deyince sizinde orada olduğunuzu söylemiştir kayınvalidenizin iki kardeşin arasını açmak olur bu. Bence sebebsiz sinir oluyorsunuz eltinize. Hakkınız yok kv haklı sizin de eşiniz ben kardeşinin eşinden hazmetmiyorum deyip kardeşin geleceği zaman sizi annenin evinden çıkarsa kardeşinle görüştürmese ne düşünürsünüz? biz varken kimseyi çağırayın demek ne demek? arayıp geliyoruz diyene gelmeyin mi desin? sizin ne hakkınız var cimriymiş de falan size ne eltinin cimriliğinden? siz konuşmayın eltiyle

benım demek ıstedıgım buydu ıste karsıda kı ınsanlar art nıyetlıyse bırgun bıyerde patlıyor ben 5 aylık evlıyım sız 15 yıllık bı yerde patlak verıyor bazı seyler

aslında kv ve kp art niyetli insanlar değiller asla
çok iyilerdir gerçekten
Ama dengeyi koruyamadılar
Suçluya sen suçlusun diyemediler
Sen büyüksün ne yaparsa yapsın affedeceksin dediler
öyle olmuyor işte
bizde kaç yaşında insanlarız yani

bende soyluyordum tamam dıyordu en son dugune az bır zaman kala tartıstık bana baskalarının agzıyla konusacaksan olmasın bu ıs dedım tamam dedı ozurler yemınler evlendık daha beter oldu . benım sansım yok galıba umarımm sızınkı cok olur cunku cok zor sorun yasamak aynı evın ıcın de bırakıp gıdılmıyorda

kutu kutu içiyormuş falanmış filanmış, size haset olsun diye hamile kalır mı insan allahaşkına.
kimin içi kötü acaba bu durumda?
kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bana inat hamile kaldı diye.

ama ıste ortada bır sıkıntı var ve adaletlı davranılmamıs netıcede olaylar kotu noktalara gelmıs ,
bılmıyorum benım sansım yok galıba ben kotu aıleye dustum

korkmaya başladım . .

O ağladı ya mağdur o dilermi hiç kötü birşey istemiyor ona göre herkes bir arada olsun istiyor bir araya gelince farklı davranıyor ama

ama ıste ortada bır sıkıntı var ve adaletlı davranılmamıs netıcede olaylar kotu noktalara gelmıs ,
bılmıyorum benım sansım yok galıba ben kotu aıleye dustum

onlar kendince aile birliğini koruyorlar
büyükler olarak haklılar kendilerince
ama bizlerde artık dünkü çocuklar değilliz
neyin ne olduğunu biliyoruz sonuçta
Hayat işte mutlaka iyi kötü birşeyler yaşanıyor
Ama dediğim gibi o günkü gerginlik keşke hiç yaşanmasaydı
Konuyu oraya getirmeselerdi belki daha farklı olacaktı bazı şeyler

Gelir
kutu kutu içiyormuş falanmış filanmış, size haset olsun diye hamile kalır mı insan allahaşkına.
kimin içi kötü acaba bu durumda?
kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bana inat hamile kaldı diye.
Benimde aklıma gelmezdi ama belli oluyor şuan hiç çocuk düşünmüyorum ben derken bir anda düşünmesi falan kötü niyet bu ben değilim kötü niyetli ben ondan sonra hamile kalsam o bana neler derdi kimbilir

O ağladı ya mağdur o dilermi hiç kötü birşey istemiyor ona göre herkes bir arada olsun istiyor bir araya gelince farklı davranıyor ama

bazı kadınların tek silahı gözyaşıdır
çünkü sözel olarak kendilerini yeterince ifade edemezler
siz siz olun konuyu daha fazla dalanıp budaklandırmayın
özür falan dilemeyin, hiç olmamış gibi davranın
özür dilerseniz bak gördünmü sen suçlusun, sen kötüsün diye üstüne daha fazla gelirler
eşinizde kızıyorsa kızsın bikaç güne geçer hırsı

Şuan zaten konuşmak bile istemiyorum kayinvalidemle falan kaldık özür falan dileyecegim

şu zihin yapısı bana çok uzak asla anlayamam, iyiki de anlayamam.

Şuan zaten konuşmak bile istemiyorum kayinvalidemle falan kaldık özür falan dileyecegim

sizinde hırsınız geçer elbet
neler geçmiyorki bumu geçmeyecek
ilaki yüz yüze geleceksiniz, ama özür dilemeyin
o gün söylediklerinizin arkasında durun
bu saate kadar size saygı göstermemişler bundan sonra daha dikkatli olurlar emin olun

Umarım

bende böyle bir şey yaşasam özür dilemezdim bi nevi geri adım atmalık atmam yani gerçi bende biraz inatta var..
bir araya geldiğimde hiç bir şey olmamış gibi davrandım siz de bir şey yapmadınız demedinz bende yapmadım demedim gibi..

buna bende inanmam
inat veya nispet olsun diye çocuk yapılmaz
kimse yapmaz
şuan o çocuğa o bakıyor sonuçta siz değil
bende ikinci çocuğumu düşünmüyordum, 1 tane yeter diyordum kesinlikle 2.i istemem diyordum
ama fikrimi biranda değiştim
bir konuda dün başka düşünüp bugün fikirimi değişebilirim bu çok doğal
bu onu sinsi veya fesat elti yapmaz

Hamile kalmasıda değil mesele bana kullanma dediği ilacı kendi kullanmis olması kötü niyet

Hamile kalmasıda değil mesele bana kullanma dediği ilacı kendi kullanmis olması kötü niyet

hayır değil
belki o ilacın ne için olduğunu bilmiyordu
sonra kendisi hamile kalınca araştırınca, dr.uda tavsiye edince kullandı
çok normal
sizde sanki size kullanma dedi diye kullanmayı kesmişsiniz gibi anlatıyorsunuz
Ayrıca hamile kalıpda herhangi bir ilaç kullanmayan okadar insan varki. Yani bu dediğiniz çok önemsiz bir ayrıntı
Siz eltinize takmıssınız, haklı veya haksız kendinize göre sebebleriniz vardır kimse birşey diyemez.
Ama bu dedikleriniz hiç biri fesat olduğunu göstermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…