• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir kayinvalide vakası...

Sizi anliyorum
yakın zamanda benzer şeyler yaşadık
Ben nerdeyse 15 yıllık evliyim, birkaç ay öncesine kadar asla sorunum olmadı ne kv ne kp ile.
Çokda severdim ikisini
Severdim diyorum çünkü artık umrumda değiller
Bundan sonra eşimin ailesi olarak saygı gösteririm daha fazlası olmaz
Bizim sorunumuz direk eltimle olmadı, onunda etkisi vardı ama asıl eşim ile kaynım arasında sorun oldu
ki eşim haklıydı hala haklı
Onlarda biliyorlar bunu
Ama ona rağmen sen haklısın onun yaptığı yanlıştı ama sen abisin, affedeceksin tarzında yaklaşımda bulundular
Ve ben olaylar olduktan sonra kv deme dedimki benim için bundan sonra ne kaynım var ne eltim, bu saatden sonra ne evime ne evlerine. Ben birtek kocamı bilirim başkası beni ilgilendirmez.
Onlar altlı üstlü oturuyorlar 7/24 beraberler birde
yani biz oraya gitsek hep görmek zorundayız
son gittiğimizde, büyük tartışma olduğu gün bizi kahvaltıya çağırdılar kv ve kp
Ama onlar (kaynım ve eltim) gelip masaya oturmadılar
Birşeyler alıp evlerine indi elti yüzümüze bakmadan selam vermeden
Kahvaltı faslı bittikten sonra biz tam kalakacaktık kv başladı kendini harap etmeye
ağlanıyor dövünüyor yalandan numaralar falan
eşime sen abisin affedeceksen küslük olmaz diyor
bana dönüyor istersen sen görüşme ama onlar kardeş görüşecekler
Eeee görüşsün banane. Benmi görüşme diyorum dedim. Eşim istemiyor görüşmek. Hem o istese bile kardeşi görüşmek istemiyor belliki abisinin bulunduğu masaya bile teşrif etmiyor.
Kv konuyu uzatıkça bana geldiler malesef bende bayağı ağır şeyler söyledim.
Kp bana ben ona falan bayağı çirkinleşti ortalık
Eşim bizim haklı olduğumuzu bildiği için hiç müdahale etmedi, bayağı sakin kaldı
Ben olsam sen kimsinde benim ailemle böyle konuşuyorsun diye ona trip atardım kesin ama o yapmadı daha sonrada hiç lafını etmedi. Çünkü benimde sabrımın sonuna geldiğimi anladı.
O gündür görüşmüyorum. Evlerine gitmiyorum. Arada onlar geliyorlar çocukları görmeye. Pek muhatap olmuyorum. Onlarda neyin var suratın niye asık demiyorlar zaten.
Yüz göz olduk malesef bikere, artık kolay kolay düzelmez.
Güzel olmadı, keşke yaşanmasaydı. Çünkü silip atamacağın insanlar.
Büyükler hep isitiyorki onların dediği olsun, aslında bi rahat bıraksalar belki kendiliğinden çözülecek sorunlar ama müsade etmiyorlar...
Yerinizde olsam asla özür falan dilemem. Siz söylediyseniz kv de söylemiş. Oda sizden özür dilesin ozaman.
benım demek ıstedıgım buydu ıste karsıda kı ınsanlar art nıyetlıyse bırgun bıyerde patlıyor ben 5 aylık evlıyım sız 15 yıllık bı yerde patlak verıyor bazı seyler

Kusura bakmayın ama haksızsınız eltinizin bir olayını anlatmamışsınız ama şunu yaptı bu kötülüğü yaptı diye sinsi de falan diye neden yargılıyorsunuz ayrıca görüşmek istemeyebilirsiniz ama eşiniz ağabeyi geliyor o geliyorken eşinizin gitmesi çok ayıp siz konuşmayın ama onlar konuşsun geliyorlar deyince sizinde orada olduğunuzu söylemiştir kayınvalidenizin iki kardeşin arasını açmak olur bu. Bence sebebsiz sinir oluyorsunuz eltinize. Hakkınız yok kv haklı sizin de eşiniz ben kardeşinin eşinden hazmetmiyorum deyip kardeşin geleceği zaman sizi annenin evinden çıkarsa kardeşinle görüştürmese ne düşünürsünüz? biz varken kimseyi çağırayın demek ne demek? arayıp geliyoruz diyene gelmeyin mi desin? sizin ne hakkınız var cimriymiş de falan size ne eltinin cimriliğinden? siz konuşmayın eltiyle

benım demek ıstedıgım buydu ıste karsıda kı ınsanlar art nıyetlıyse bırgun bıyerde patlıyor ben 5 aylık evlıyım sız 15 yıllık bı yerde patlak verıyor bazı seyler

aslında kv ve kp art niyetli insanlar değiller asla
çok iyilerdir gerçekten
Ama dengeyi koruyamadılar
Suçluya sen suçlusun diyemediler
Sen büyüksün ne yaparsa yapsın affedeceksin dediler
öyle olmuyor işte
bizde kaç yaşında insanlarız yani

umarım değişmez evlilik kumar gbidir diyorlr ya bakalım hayırlısı..
39 yaşında adam bu saatten snra da adama öle böle demek garip olur.. ben istediklerimi söyluyorum o da anlıyo gibi gözukuyor.. yani elbette değişr huy vs umarım dusunceleri ve karekteri değişmez..
bende soyluyordum tamam dıyordu en son dugune az bır zaman kala tartıstık bana baskalarının agzıyla konusacaksan olmasın bu ıs dedım tamam dedı ozurler yemınler evlendık daha beter oldu . benım sansım yok galıba umarımm sızınkı cok olur cunku cok zor sorun yasamak aynı evın ıcın de bırakıp gıdılmıyorda

Arabamiz ortakti eskiden kardeşler ortak almış sonra eşimin dedesi bunlardan hangisi önce ev alırsa ona nakit paara verecekti . Bunlar ev aldı nakiti aldılar bizede araba kaldı aldıkları nakit kadar.etmiyordu bile. Bunlar arabayı kullanmak istedi esimin işleri benim işleri. Oluyor araba hep binlarda eşim hiç birşey diyemez kimseye benim . Ben patladım bir gün nakit aldınız artık arabayi saticaz çok acil.olmadikca almayın diye büyük olaylar çıktı . Ayrıca eltim ben evlenmwden önce kayinvalidemi şikayet ederdi hep bana şunu yaptı bunu yaptı bana boyeo davrandı bıktırdı çok üzdü falan diye hatta arada giderdim hala evinin düzenini bozdugundan falan şikayet ederdi şimdi ne olduysa canciger birde sürekli laf sokmalar var . Ha bide hamilelik süreci hiç çocuk düşünmeyen eltim ben hamile kalır kalmaz hamile kaldı bunda fesatlık olmaz diyeceksiniz belki ama ben folik asit falan kullanırken bana kullanma bence gerek yok diyen kız kwndi kutu kitu iciyormus içi kötü aslında ama gören yok

kutu kutu içiyormuş falanmış filanmış, size haset olsun diye hamile kalır mı insan allahaşkına.
kimin içi kötü acaba bu durumda?
kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bana inat hamile kaldı diye.

aslında kv ve kp art niyetli insanlar değiller asla
çok iyilerdir gerçekten
Ama dengeyi koruyamadılar
Suçluya sen suçlusun diyemediler
Sen büyüksün ne yaparsa yapsın affedeceksin dediler
öyle olmuyor işte
bizde kaç yaşında insanlarız yani
ama ıste ortada bır sıkıntı var ve adaletlı davranılmamıs netıcede olaylar kotu noktalara gelmıs ,
bılmıyorum benım sansım yok galıba ben kotu aıleye dustum

bende soyluyordum tamam dıyordu en son dugune az bır zaman kala tartıstık bana baskalarının agzıyla konusacaksan olmasın bu ıs dedım tamam dedı ozurler yemınler evlendık daha beter oldu . benım sansım yok galıba umarımm sızınkı cok olur cunku cok zor sorun yasamak aynı evın ıcın de bırakıp gıdılmıyorda
korkmaya başladım . .

Sizi anliyorum
yakın zamanda benzer şeyler yaşadık
Ben nerdeyse 15 yıllık evliyim, birkaç ay öncesine kadar asla sorunum olmadı ne kv ne kp ile.
Çokda severdim ikisini
Severdim diyorum çünkü artık umrumda değiller
Bundan sonra eşimin ailesi olarak saygı gösteririm daha fazlası olmaz
Bizim sorunumuz direk eltimle olmadı, onunda etkisi vardı ama asıl eşim ile kaynım arasında sorun oldu
ki eşim haklıydı hala haklı
Onlarda biliyorlar bunu
Ama ona rağmen sen haklısın onun yaptığı yanlıştı ama sen abisin, affedeceksin tarzında yaklaşımda bulundular
Ve ben olaylar olduktan sonra kv deme dedimki benim için bundan sonra ne kaynım var ne eltim, bu saatden sonra ne evime ne evlerine. Ben birtek kocamı bilirim başkası beni ilgilendirmez.
Onlar altlı üstlü oturuyorlar 7/24 beraberler birde
yani biz oraya gitsek hep görmek zorundayız
son gittiğimizde, büyük tartışma olduğu gün bizi kahvaltıya çağırdılar kv ve kp
Ama onlar (kaynım ve eltim) gelip masaya oturmadılar
Birşeyler alıp evlerine indi elti yüzümüze bakmadan selam vermeden
Kahvaltı faslı bittikten sonra biz tam kalakacaktık kv başladı kendini harap etmeye
ağlanıyor dövünüyor yalandan numaralar falan
eşime sen abisin affedeceksen küslük olmaz diyor
bana dönüyor istersen sen görüşme ama onlar kardeş görüşecekler
Eeee görüşsün banane. Benmi görüşme diyorum dedim. Eşim istemiyor görüşmek. Hem o istese bile kardeşi görüşmek istemiyor belliki abisinin bulunduğu masaya bile teşrif etmiyor.
Kv konuyu uzatıkça bana geldiler malesef bende bayağı ağır şeyler söyledim.
Kp bana ben ona falan bayağı çirkinleşti ortalık
Eşim bizim haklı olduğumuzu bildiği için hiç müdahale etmedi, bayağı sakin kaldı
Ben olsam sen kimsinde benim ailemle böyle konuşuyorsun diye ona trip atardım kesin ama o yapmadı daha sonrada hiç lafını etmedi. Çünkü benimde sabrımın sonuna geldiğimi anladı.
O gündür görüşmüyorum. Evlerine gitmiyorum. Arada onlar geliyorlar çocukları görmeye. Pek muhatap olmuyorum. Onlarda neyin var suratın niye asık demiyorlar zaten.
Yüz göz olduk malesef bikere, artık kolay kolay düzelmez.
Güzel olmadı, keşke yaşanmasaydı. Çünkü silip atamacağın insanlar.
Büyükler hep isitiyorki onların dediği olsun, aslında bi rahat bıraksalar belki kendiliğinden çözülecek sorunlar ama müsade etmiyorlar...
Yerinizde olsam asla özür falan dilemem. Siz söylediyseniz kv de söylemiş. Oda sizden özür dilesin ozaman.
O ağladı ya mağdur o dilermi hiç kötü birşey istemiyor ona göre herkes bir arada olsun istiyor bir araya gelince farklı davranıyor ama

ama ıste ortada bır sıkıntı var ve adaletlı davranılmamıs netıcede olaylar kotu noktalara gelmıs ,
bılmıyorum benım sansım yok galıba ben kotu aıleye dustum

onlar kendince aile birliğini koruyorlar
büyükler olarak haklılar kendilerince
ama bizlerde artık dünkü çocuklar değilliz
neyin ne olduğunu biliyoruz sonuçta
Hayat işte mutlaka iyi kötü birşeyler yaşanıyor
Ama dediğim gibi o günkü gerginlik keşke hiç yaşanmasaydı
Konuyu oraya getirmeselerdi belki daha farklı olacaktı bazı şeyler

Gelir
kutu kutu içiyormuş falanmış filanmış, size haset olsun diye hamile kalır mı insan allahaşkına.
kimin içi kötü acaba bu durumda?
kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bana inat hamile kaldı diye.
Benimde aklıma gelmezdi ama belli oluyor şuan hiç çocuk düşünmüyorum ben derken bir anda düşünmesi falan kötü niyet bu ben değilim kötü niyetli ben ondan sonra hamile kalsam o bana neler derdi kimbilir

O ağladı ya mağdur o dilermi hiç kötü birşey istemiyor ona göre herkes bir arada olsun istiyor bir araya gelince farklı davranıyor ama

bazı kadınların tek silahı gözyaşıdır
çünkü sözel olarak kendilerini yeterince ifade edemezler
siz siz olun konuyu daha fazla dalanıp budaklandırmayın
özür falan dilemeyin, hiç olmamış gibi davranın
özür dilerseniz bak gördünmü sen suçlusun, sen kötüsün diye üstüne daha fazla gelirler
eşinizde kızıyorsa kızsın bikaç güne geçer hırsı

bazı kadınların tek silahı gözyaşıdır
çünkü sözel olarak kendilerini yeterince ifade edemezler
siz siz olun konuyu daha fazla dalanıp budaklandırmayın
özür falan dilemeyin, hiç olmamış gibi davranın
özür dilerseniz bak gördünmü sen suçlusun, sen kötüsün diye üstüne daha fazla gelirler
eşinizde kızıyorsa kızsın bikaç güne geçer hırsı
Şuan zaten konuşmak bile istemiyorum kayinvalidemle falan kaldık özür falan dileyecegim

Gelir

Benimde aklıma gelmezdi ama belli oluyor şuan hiç çocuk düşünmüyorum ben derken bir anda düşünmesi falan kötü niyet bu ben değilim kötü niyetli ben ondan sonra hamile kalsam o bana neler derdi kimbilir

şu zihin yapısı bana çok uzak asla anlayamam, iyiki de anlayamam.

Şuan zaten konuşmak bile istemiyorum kayinvalidemle falan kaldık özür falan dileyecegim

sizinde hırsınız geçer elbet
neler geçmiyorki bumu geçmeyecek
ilaki yüz yüze geleceksiniz, ama özür dilemeyin
o gün söylediklerinizin arkasında durun
bu saate kadar size saygı göstermemişler bundan sonra daha dikkatli olurlar emin olun

sizinde hırsınız geçer elbet
neler geçmiyorki bumu geçmeyecek
ilaki yüz yüze geleceksiniz, ama özür dilemeyin
o gün söylediklerinizin arkasında durun
bu saate kadar size saygı göstermemişler bundan sonra daha dikkatli olurlar emin olun
Umarım☹️

bende böyle bir şey yaşasam özür dilemezdim bi nevi geri adım atmalık atmam yani gerçi bende biraz inatta var..
bir araya geldiğimde hiç bir şey olmamış gibi davrandım siz de bir şey yapmadınız demedinz bende yapmadım demedim gibi..

Gelir

buna bende inanmam
inat veya nispet olsun diye çocuk yapılmaz
kimse yapmaz
şuan o çocuğa o bakıyor sonuçta siz değil
bende ikinci çocuğumu düşünmüyordum, 1 tane yeter diyordum kesinlikle 2.i istemem diyordum
ama fikrimi biranda değiştim
bir konuda dün başka düşünüp bugün fikirimi değişebilirim bu çok doğal
bu onu sinsi veya fesat elti yapmaz

buna bende inanmam
inat veya nispet olsun diye çocuk yapılmaz
kimse yapmaz
şuan o çocuğa o bakıyor sonuçta siz değil
bende ikinci çocuğumu düşünmüyordum, 1 tane yeter diyordum kesinlikle 2.i istemem diyordum
ama fikrimi biranda değiştim
bir konuda dün başka düşünüp bugün fikirimi değişebilirim bu çok doğal
bu onu sinsi veya fesat elti yapmaz
Hamile kalmasıda değil mesele bana kullanma dediği ilacı kendi kullanmis olması kötü niyet

Hamile kalmasıda değil mesele bana kullanma dediği ilacı kendi kullanmis olması kötü niyet

hayır değil
belki o ilacın ne için olduğunu bilmiyordu
sonra kendisi hamile kalınca araştırınca, dr.uda tavsiye edince kullandı
çok normal
sizde sanki size kullanma dedi diye kullanmayı kesmişsiniz gibi anlatıyorsunuz
Ayrıca hamile kalıpda herhangi bir ilaç kullanmayan okadar insan varki. Yani bu dediğiniz çok önemsiz bir ayrıntı
Siz eltinize takmıssınız, haklı veya haksız kendinize göre sebebleriniz vardır kimse birşey diyemez.
Ama bu dedikleriniz hiç biri fesat olduğunu göstermez.

Back
X