Sizi anliyorum
yakın zamanda benzer şeyler yaşadık
Ben nerdeyse 15 yıllık evliyim, birkaç ay öncesine kadar asla sorunum olmadı ne kv ne kp ile.
Çokda severdim ikisini
Severdim diyorum çünkü artık umrumda değiller
Bundan sonra eşimin ailesi olarak saygı gösteririm daha fazlası olmaz
Bizim sorunumuz direk eltimle olmadı, onunda etkisi vardı ama asıl eşim ile kaynım arasında sorun oldu
ki eşim haklıydı hala haklı
Onlarda biliyorlar bunu
Ama ona rağmen sen haklısın onun yaptığı yanlıştı ama sen abisin, affedeceksin tarzında yaklaşımda bulundular
Ve ben olaylar olduktan sonra kv deme dedimki benim için bundan sonra ne kaynım var ne eltim, bu saatden sonra ne evime ne evlerine. Ben birtek kocamı bilirim başkası beni ilgilendirmez.
Onlar altlı üstlü oturuyorlar 7/24 beraberler birde
yani biz oraya gitsek hep görmek zorundayız
son gittiğimizde, büyük tartışma olduğu gün bizi kahvaltıya çağırdılar kv ve kp
Ama onlar (kaynım ve eltim) gelip masaya oturmadılar
Birşeyler alıp evlerine indi elti yüzümüze bakmadan selam vermeden
Kahvaltı faslı bittikten sonra biz tam kalakacaktık kv başladı kendini harap etmeye
ağlanıyor dövünüyor yalandan numaralar falan
eşime sen abisin affedeceksen küslük olmaz diyor
bana dönüyor istersen sen görüşme ama onlar kardeş görüşecekler
Eeee görüşsün banane. Benmi görüşme diyorum dedim. Eşim istemiyor görüşmek. Hem o istese bile kardeşi görüşmek istemiyor belliki abisinin bulunduğu masaya bile teşrif etmiyor.
Kv konuyu uzatıkça bana geldiler malesef bende bayağı ağır şeyler söyledim.
Kp bana ben ona falan bayağı çirkinleşti ortalık
Eşim bizim haklı olduğumuzu bildiği için hiç müdahale etmedi, bayağı sakin kaldı
Ben olsam sen kimsinde benim ailemle böyle konuşuyorsun diye ona trip atardım kesin ama o yapmadı daha sonrada hiç lafını etmedi. Çünkü benimde sabrımın sonuna geldiğimi anladı.
O gündür görüşmüyorum. Evlerine gitmiyorum. Arada onlar geliyorlar çocukları görmeye. Pek muhatap olmuyorum. Onlarda neyin var suratın niye asık demiyorlar zaten.
Yüz göz olduk malesef bikere, artık kolay kolay düzelmez.
Güzel olmadı, keşke yaşanmasaydı. Çünkü silip atamacağın insanlar.
Büyükler hep isitiyorki onların dediği olsun, aslında bi rahat bıraksalar belki kendiliğinden çözülecek sorunlar ama müsade etmiyorlar...
Yerinizde olsam asla özür falan dilemem. Siz söylediyseniz kv de söylemiş. Oda sizden özür dilesin ozaman.