• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir kayinvalide vakası...

yazdıklarınıza tamamen katılıyorum bende aynı sekıllde kayınvalıdem ve gorumcelerımle araya mesafe koydum altlı ustlu oturmamıza ragmen sureklı bırseylerı bahane edıp gıtmemeye basladım mesafe olsun ıstedım yaptım da ama sonra ne oldu bılıyormusunuz ? ben mesafe koydugum ıcın daha cok bılendıler daha cok bana gelıp gıtmeye herseyıme karısmaya laf etmeye calıstılar ben evımın ısınde vs kendı bıldıgımı okumaya devam ettım ve onların sevıyesıne ınıp tartısmadım gorumcem kapıma dayanıp esım tuttugu engellemeye calıstıgı halde bana saldırmaya kalktı eger karsınızdakı ınsanlar cırkefse kotuyse yapacak bısey olmuyor bazen sabır tamam ama nereye kadar ?

Taşıdınız mi sonra?

Aynen kuzum. Hiç bir zaman ben şu kişiyi sevmiyorum bunu kanım almadı bu bana ters demene gerek yok. Baktın ortam uymuyor bahane bulup kalk git evine. Ve ne olursa olsun cıvık cıvık bir ilişki yaşama. Kayın ailen kendi ailen olsun fark etmez. Kimse cat kapı gelemesin mesela evine. Gerekirse soğuk desinler senin için, benim yapım bu kusura bakmayın de çekil kenara. Ben bir yabancıyla evli oldugum icin şanslıyım ama Türk ailelerin de başarılı bir evlilik sürdürmenin tek yolu mesafeli olmak. Şirin gözükücem diye çaba sarfetme, evinde kendi kocana olursun şirin ☺
anladım bunlar hep tecrube tabii.. yeni evlenecek kişi için de bir taktik :)
ben nişanlımn ailesine pek gitmem öyle arama sorma da olmaz bende.. biri rahatszsa geçmiş olsuna giderim bayram ve kandillerde de ararım yada giderim.. çok sıkı fıkı olmam.. Gittiğimde de öyle yabancı gibi davranmam ama .. hani şu izlenm var sıksık gelmıyorum aramıyorum ama geldiğimde de sorun yok gibisinden takılıyorum.. Mesafe bende de var..

yazdıklarınıza tamamen katılıyorum bende aynı sekıllde kayınvalıdem ve gorumcelerımle araya mesafe koydum altlı ustlu oturmamıza ragmen sureklı bırseylerı bahane edıp gıtmemeye basladım mesafe olsun ıstedım yaptım da ama sonra ne oldu bılıyormusunuz ? ben mesafe koydugum ıcın daha cok bılendıler daha cok bana gelıp gıtmeye herseyıme karısmaya laf etmeye calıstılar ben evımın ısınde vs kendı bıldıgımı okumaya devam ettım ve onların sevıyesıne ınıp tartısmadım gorumcem kapıma dayanıp esım tuttugu engellemeye calıstıgı halde bana saldırmaya kalktı eger karsınızdakı ınsanlar cırkefse kotuyse yapacak bısey olmuyor bazen sabır tamam ama nereye kadar ?
biz her iki tarafa da uzak oturacagız.. yani yakın olmayacak .. zaten ikimiz de çalışıyor olacagız..

biz her iki tarafa da uzak oturacagız.. yani yakın olmayacak .. zaten ikimiz de çalışıyor olacagız..
en guzelı ıkı taraftanda uzak olmak , benım kendı aılemde yakın kv ıse alt katta .. gorumceler kv geldıklerınde her fırsatta benım basımda bıtıyorlar ıgrenc bır durum .

Bunların hepsi 5 aylık evlilikte mi oluyor? Esiniz ne dedi saldiridan sonra?
evet 5 aylık evlılıkde oldu , esım pısırıgın tekı acıkcası bana gelınce cenesı ıyıdır ama ablalarına bırsey dıyemez o gun olay yasandıktan sonra yanı gorumce kv evındeyken asagıda bana hakaret edıyorlar bagırmalar vs vs hepsı bızım evden duyuluyor esıme dedım kı bana gelınce konusuyorsun gıt sıkıyosa onları sustur dedım gıttı o gıdınce daha cok bagırmaya basladılar adamı parcalayacaklardı

evet 5 aylık evlılıkde oldu , esım pısırıgın tekı acıkcası bana gelınce cenesı ıyıdır ama ablalarına bırsey dıyemez o gun olay yasandıktan sonra yanı gorumce kv evındeyken asagıda bana hakaret edıyorlar bagırmalar vs vs hepsı bızım evden duyuluyor esıme dedım kı bana gelınce konusuyorsun gıt sıkıyosa onları sustur dedım gıttı o gıdınce daha cok bagırmaya basladılar adamı parcalayacaklardı

Eşiniz taşınmaya yanaşmıyor mu? Ona da yazık. Delimiler ne

en guzelı ıkı taraftanda uzak olmak , benım kendı aılemde yakın kv ıse alt katta .. gorumceler kv geldıklerınde her fırsatta benım basımda bıtıyorlar ıgrenc bır durum .
ben öyle istedim.. ne benım tarafa yakın olalım ne senın tarafa da dedim.. zaten çalışacagız.. öyle sıksık gelmeleri olmasın dedim. herkesin kendi hayatı dedim.. Fikir almak başka bir şey karışmak baska bir şey dedim.. Nişanlmda bana hak verdi.. hatta bazen benm yanımda kendi annesine de söyluyor.. herkes yerini bilirse kimse kimseye karışmazsa arada saygı olur diyor.. Bende fikrimi açık açık söyleyebiliyorum ama nişanlmn annesinn yanında da..

Eşiniz taşınmaya yanaşmıyor mu? Ona da yazık. Delimiler ne
evet gercekten manyaklar anlatsam varya roman olur o derece ,
esımde baskalarının ne dedıgını cok onemseyen bırı once tasınırız dedı sonra da evımız varken baska yere gıdersek mıllet arkamızdan ne der dedı en ıyısı ev alalım 2 .3 seneye kadar kendı evımız olunca kımse neden tasındınız demez dedı kafası karısık sanırım .

esımde baskalarının ne dedıgını cok onemseyen bırı once tasınırız dedı sonra da evımız varken baska yere gıdersek mıllet arkamızdan ne der dedı en ıyısı ev alalım 2 .3 seneye kadar kendı evımız olunca kımse neden tasındınız demez dedı kafası karısık sanırım .
ne alaka ya ev benim istediğim yere giderim kim ne derse desin.. Evinizi kiraya verin onun kirası karşılar zaten tuttgnz evi..

Esinize anneme her zaman dediğimi söylemek istiyorum: "Elalemin bize ne faydası oldu? Zor zamanda elalem nerdeydi? Elalem göre yaşamam ben." .o 2 - 3 sene hayatınızdan gidiyor. Heleki evliliğinizin en güzel ilk yıllarından. Şu dünyada iç huzurdan önemli ne var ki?

ben öyle istedim.. ne benım tarafa yakın olalım ne senın tarafa da dedim.. zaten çalışacagız.. öyle sıksık gelmeleri olmasın dedim. herkesin kendi hayatı dedim.. Fikir almak başka bir şey karışmak baska bir şey dedim.. Nişanlmda bana hak verdi.. hatta bazen benm yanımda kendi annesine de söyluyor.. herkes yerini bilirse kimse kimseye karışmazsa arada saygı olur diyor.. Bende fikrimi açık açık söyleyebiliyorum ama nişanlmn annesinn yanında da..
ben kendı hayatımı anlattım herkes aynı olmaz umarım cok coook mutlu olursunuz , bende nısanlıyken pek gıdıp gelmezdım esım aksam benı cagırmıssa oyle gıderdım mesela 8 de ısten gelıyorsa ben 7:30 gıbı onlara gıderdım pek yuz goz olmadım ama ıste olanlar ortada . benım esımde kımse bıze karısmaz herkesın evı ayrı bılmem ne dıyordu ıs cıddıye bınınce ben sımdı ne yapayım bısey desem kuserler vs demeye basladı erkekler degısıyor cok degısıyor ozellıkle evlendıkten sonra

Esinize anneme her zaman dediğimi söylemek istiyorum: "Elalemin bize ne faydası oldu? Zor zamanda elalem nerdeydi? Elalem göre yaşamam ben." .o 2 - 3 sene hayatınızdan gidiyor. Heleki evliliğinizin en güzel ilk yıllarından. Şu dünyada iç huzurdan önemli ne var ki?
bende soyle dedım ; elalem 5 ay oldu evlenelı ne olduda bunlar ayrılma noktasına geldı mı desın dedım ? asırı ozguvensız arabası var ev alalım dedım tamam ama kımseye soyleme dedım cunku ev alındıgını duyarlarsa daha fazla uzerımıze gelıp bızı kacırmaya calısırlar dıye dusundum e sımdı arabayı satmak gerekıyor ev almak ıcın pesınat yok malesef arabayı satarsak mıllet nıye sattın der dıyor borcum vardı sattım dersın dedım ınanmazlar kı dıyor .
sen kendı dedıgıne kendın ınanmıyorsun kı once dedım mılletın parası olsa da yok dıyor herseyını herkese soylemek zorundamısın dedım anlamıyıor .
yoruldum gercekten gıden omurden gıdıyor 5 ay ama o kadar tıksındım kı herseyden .

yeni evliliğe adım atacak kişi olarak soruyorum : Politik olmak , davranmak tam olarak ne demektir ?
Daha sakin olmak görmezden gelmek içine atmak
Aynen kuzum. Hiç bir zaman ben şu kişiyi sevmiyorum bunu kanım almadı bu bana ters demene gerek yok. Baktın ortam uymuyor bahane bulup kalk git evine. Ve ne olursa olsun cıvık cıvık bir ilişki yaşama. Kayın ailen kendi ailen olsun fark etmez. Kimse cat kapı gelemesin mesela evine. Gerekirse soğuk desinler senin için, benim yapım bu kusura bakmayın de çekil kenara. Ben bir yabancıyla evli oldugum icin şanslıyım ama Türk ailelerin de başarılı bir evlilik sürdürmenin tek yolu mesafeli olmak. Şirin gözükücem diye çaba sarfetme, evinde kendi kocana olursun şirin ☺
Bahaneden anlamayan insansa karşındaki malesef oyle olmiyor

Aynen bu durum oliyor birde

Sizi anliyorum
yakın zamanda benzer şeyler yaşadık
Ben nerdeyse 15 yıllık evliyim, birkaç ay öncesine kadar asla sorunum olmadı ne kv ne kp ile.
Çokda severdim ikisini
Severdim diyorum çünkü artık umrumda değiller
Bundan sonra eşimin ailesi olarak saygı gösteririm daha fazlası olmaz
Bizim sorunumuz direk eltimle olmadı, onunda etkisi vardı ama asıl eşim ile kaynım arasında sorun oldu
ki eşim haklıydı hala haklı
Onlarda biliyorlar bunu
Ama ona rağmen sen haklısın onun yaptığı yanlıştı ama sen abisin, affedeceksin tarzında yaklaşımda bulundular
Ve ben olaylar olduktan sonra kv deme dedimki benim için bundan sonra ne kaynım var ne eltim, bu saatden sonra ne evime ne evlerine. Ben birtek kocamı bilirim başkası beni ilgilendirmez.
Onlar altlı üstlü oturuyorlar 7/24 beraberler birde
yani biz oraya gitsek hep görmek zorundayız
son gittiğimizde, büyük tartışma olduğu gün bizi kahvaltıya çağırdılar kv ve kp
Ama onlar (kaynım ve eltim) gelip masaya oturmadılar
Birşeyler alıp evlerine indi elti yüzümüze bakmadan selam vermeden
Kahvaltı faslı bittikten sonra biz tam kalakacaktık kv başladı kendini harap etmeye
ağlanıyor dövünüyor yalandan numaralar falan
eşime sen abisin affedeceksen küslük olmaz diyor
bana dönüyor istersen sen görüşme ama onlar kardeş görüşecekler
Eeee görüşsün banane. Benmi görüşme diyorum dedim. Eşim istemiyor görüşmek. Hem o istese bile kardeşi görüşmek istemiyor belliki abisinin bulunduğu masaya bile teşrif etmiyor.
Kv konuyu uzatıkça bana geldiler malesef bende bayağı ağır şeyler söyledim.
Kp bana ben ona falan bayağı çirkinleşti ortalık
Eşim bizim haklı olduğumuzu bildiği için hiç müdahale etmedi, bayağı sakin kaldı
Ben olsam sen kimsinde benim ailemle böyle konuşuyorsun diye ona trip atardım kesin ama o yapmadı daha sonrada hiç lafını etmedi. Çünkü benimde sabrımın sonuna geldiğimi anladı.
O gündür görüşmüyorum. Evlerine gitmiyorum. Arada onlar geliyorlar çocukları görmeye. Pek muhatap olmuyorum. Onlarda neyin var suratın niye asık demiyorlar zaten.
Yüz göz olduk malesef bikere, artık kolay kolay düzelmez.
Güzel olmadı, keşke yaşanmasaydı. Çünkü silip atamacağın insanlar.
Büyükler hep isitiyorki onların dediği olsun, aslında bi rahat bıraksalar belki kendiliğinden çözülecek sorunlar ama müsade etmiyorlar...
Yerinizde olsam asla özür falan dilemem. Siz söylediyseniz kv de söylemiş. Oda sizden özür dilesin ozaman.

İste asil mesele iki sene biriktirdiginix icin boyle. Zamaninda az az eltiye haddini bildirseydiniz daha iyi olurdu. Malesef insanlar bunu ogretiyor bize
Evet çok zayıf gördüler beni ama kendi başıma laf etsem caresi olmazdiki eşim hiç arkamda durmadan nasıl olacak

ben kendı hayatımı anlattım herkes aynı olmaz umarım cok coook mutlu olursunuz , bende nısanlıyken pek gıdıp gelmezdım esım aksam benı cagırmıssa oyle gıderdım mesela 8 de ısten gelıyorsa ben 7:30 gıbı onlara gıderdım pek yuz goz olmadım ama ıste olanlar ortada . benım esımde kımse bıze karısmaz herkesın evı ayrı bılmem ne dıyordu ıs cıddıye bınınce ben sımdı ne yapayım bısey desem kuserler vs demeye basladı erkekler degısıyor cok degısıyor ozellıkle evlendıkten sonra
umarım değişmez evlilik kumar gbidir diyorlr ya bakalım hayırlısı..
39 yaşında adam bu saatten snra da adama öle böle demek garip olur.. ben istediklerimi söyluyorum o da anlıyo gibi gözukuyor.. yani elbette değişr huy vs umarım dusunceleri ve karekteri değişmez..

Back
X