ben de öyle dedim zaten, sevmedigi birinin yaptigina üzülmek gereksiz. Kadin hemen çıkıp hosgeldin deseydi de baska bir sey bulup yine olay çıkarırdi gibime geliyor konu sahibi.Aile olarak hissetmediği kişinin annesine selam vermesi, vermemesi niye umrunda o zaman. Bu iki yüzlülük değil mi? Hem ben onu sevmemeyim, hem biz gelir gelmez selam vermedi diye kızıp laf sokayım. Saçma değil mi bu durum. Görümce de sevmemekte haklı o zaman.
Cikaracak olsam bir önceki konum için cikarırsım inanın ki.ben de öyle dedim zaten, sevmedigi birinin yaptigina üzülmek gereksiz. Kadin hemen çıkıp hosgeldin deseydi de baska bir sey bulup yine olay çıkarırdi gibime geliyor konu sahibi.
yok yani ben de oyleyim, sevmediğimin her seyi batarOlag
Cikaracak olsam bir önceki konum için cikarırsım inanın ki.
Kızlar merhaba,
Eşim ben ve annem birlikte eşimin ailesinin yanına geldik ziyarete. Eşimin ablaları da köye gelmişler. Biz de 2,5 saatlik yoldan geliyoruz. Eve girdik herkes hoş sohbet karşılama, bir görümcem ne çıktı hoşgeldiniz dedi ne anneme hoş beş etti hiçbir şekilde yarım saat yanımıza dahi çıkmadı mutfakta olduğunu bildiğim halde, kapıdan dahi bakmadı. Yarım saat sonunda geldi sarılmaya “bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla, annem de var” dedim bu direk kendini savunmaya geçti. Ben böyle diyince eşim bana ters ters baktı. Görümcem kahvaltı masasına gelmedi beni prostesto ediyor galiba. Çok sinirlerim bozuk eşime çok öfkeliyim. Annem gelmiş sonuçta çık hoşgeldin de yine git ne yapıyorsan yap. Ben haksız mıyım kızlar, bütün tadım tuzum kaçtı
Bu detay değil farkındalık.Nasil Boyle detayli dusunuyorsunuz. Hic yorulmuyormusunuz?
Ya siz muhteşemsiniz. Yemin ederim bu işte buBu detay değil farkındalık.
Sizin annenizi görmezden gelince insanlar siz tepki göstermeyin
Çok teşekkür ediyorum beni anladığınız içinCok iyi yapmissin bence. Eve misafir gelince yarım.saat çıkmamak.bildigin tavır yapmaktır. Dumduz bozulduğu şeyleri söyleyen insanlara bayılırım ben takdir ettim sizi
Hayır aramız iyi değil fakat konuşulmuş bir konu da yok aramızda. Yani hani içten içe bir sıkıntı vardır ama yüzlerine gülerler ya birbirlerinin, aynen böyle. Gelip direk bana bişey yapmıyor ama küçük küçük şeytanlıklar yapıyor hep böyle artık sabredemedimSizin zaten gorumcelerinizle araniz iyi degilmis. Bir onceki konunuzdan o anlasiliyor. Ben sahsen aramin iyi olmadigi birinden ne hizmet beklerim ne de guleryuz. Siz niye boyle bir beklentiye girdiniz? Hic beklemiyormussunuz gibi tepki vermissiniz niye sasirdiniz ki? Anneniz yaninizda diye farkli tepki verir mi sandiniz?
Abartma yaGeldiğimizi görüyor çıksa ne olurdu, elinde iş felan yoktu. Bu sadece bu mevzu değil genel anlamda bana karşı bir garezi var. Madem işi var diye çıkmadı kahvaltıya niye gelmiyor o zaman
Ne farkindalik amaBu detay değil farkındalık.
Öyle deme çok büyük farkındalık hatta bir bakmışsın alnında 3. Gözün çıkmışNe farkindalik ama
Konu gorumce oldugu icindir tepkiler.
Boyle ufak seyleri taka taka hasta olun siz
Fenalığın adı farkındalık mı oldu ajajshshsBu detay değil farkındalık.
Ne farkindalik ama
Konu gorumce oldugu icindir tepkiler.
Boyle ufak seyleri taka taka hasta olun siz
Fenalığın adı farkındalık mı oldu ajajshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?