İnşallah3 erkek kardeşim bende görümce olacağım ama çok iyi bi görümce olacağım
Amaaan iyi yapmışsın boşverKızlar bu tamamen bam teli oldu benim için. Doldum doldum bunda dayanamadım işte. Eşim de onun yüzünden bana tavır alınca iyice tuhaf oldum
Arasa ne olacak Allah aşkına sankş çok sevgi dolusunda. Bana böyle laf sokanı ben birde nasılsın diye mi arayacağım. daha fazla laf duymak için mi arayacak. nasılsa anlaşamıyorsunuz en iyisi uzak durmakEşinizin kardeşi size ve getirdiğiniz misafire saygı duyup bir hoşgeldin deme zahmetinde dahi bulunmazsa sizin bana önerdiğiniz gibi sakin kalmanızı dilerim. Eşiniz her fırsatta sadece bu konu için değil her konu için açığını kapatmaya çalışıp söylediğiniz her şey havada kalırsa size sakin kalmanızı dilerim. Başka ile tatile sizin evinize geleceğini söylemek için eşinizi ararsa ki 5,5 aylık hamileyim sizin sakin kalmanızı dilerim. Sırf sizi aramamak için eşinize “sevgi nasıl” diye soruyorsa sizin sakin kalmanızı dilerim. Göz göre göre sizi sevmediğini ve saygı duymadığını gördüğünüz halde arkanızda bir destekçi olmaz ise sizin sakin kalmanızı dilerim.Herkese teşekkürler
İlk defa laf söyledim ben. İlk defa bugün ağzımı açtım hanımefendi normalde asla böyle tepkiler veren biri değilim. Ne meraklısınız bilip bilmeden yargılamayaArasa ne olacak Allah aşkına sankş çok sevgi dolusunda. Bana böyle laf sokanı ben birde nasılsın diye mi arayacağım. daha fazla laf duymak için mi arayacak. nasılsa anlaşamıyorsunuz en iyisi uzak durmak
Siz elma ile armudu karıştırıyorsunuz bu yüzden hep eşinizle sıkıntı yaşarsınız. Birincisi benim evime gelecek misafiri eşim benden habersiz kabul etmez . Kimseye hamile hamile hizmet etmem hele ki enfeksiyon kapacagim tekrar eşim kabul edecek ? Mümkün değil .Eşinizin kardeşi size ve getirdiğiniz misafire saygı duyup bir hoşgeldin deme zahmetinde dahi bulunmazsa sizin bana önerdiğiniz gibi sakin kalmanızı dilerim. Eşiniz her fırsatta sadece bu konu için değil her konu için açığını kapatmaya çalışıp söylediğiniz her şey havada kalırsa size sakin kalmanızı dilerim. Başka ile tatile sizin evinize geleceğini söylemek için eşinizi ararsa ki 5,5 aylık hamileyim sizin sakin kalmanızı dilerim. Sırf sizi aramamak için eşinize “sevgi nasıl” diye soruyorsa sizin sakin kalmanızı dilerim. Göz göre göre sizi sevmediğini ve saygı duymadığını gördüğünüz halde arkanızda bir destekçi olmaz ise sizin sakin kalmanızı dilerim.Herkese teşekkürler
Annemin saygısını görümcenin selamına indirgeyecek kadar eğitimsiz, böyle şeylere takılacak kadar boş olmadığım için olabilir mesela. Ve evet birinin bana selam verip vermemesi hayatımdaki en son dert olduğu için kendimle gurur duyuyorum. Size de annenizin değerini yüceltmeniz için daha geniş bir vizyon diliyorumAnnenize saygınız yoksa ben napim hanımefendı
Demekki sizin annenizi yok sayıp selam vermeseler siz gurur duyacaksınız
Hiç sosyal ortamlarda bulunmaz misiniz? Hep böyle başkalarının hareketleri üzerinden kendi öz değerinizi ve ailenizin saygınlığını mi tanimlarsiniz ?Ezik olmaktan iyidir.
Annesinin görmezden gelinmesini yok sayanın kendisine saygısı yoktur.
Herşeyi yuta yuta miğde genişliyo tabi
Hiç sosyal ortamlarda bulunmaz misiniz? Hep böyle başkalarının hareketleri üzerinden kendi öz değerinizi ve ailenizin saygınlığını mi tanimlarsiniz ?
Annemin saygısını görümcenin selamına indirgeyecek kadar eğitimsiz, böyle şeylere takılacak kadar boş olmadığım için olabilir mesela. Ve evet birinin bana selam verip vermemesi hayatımdaki en son dert olduğu için kendimle gurur duyuyorum. Size de annenizin değerini yüceltmeniz için daha geniş bir vizyon diliyorum
Eşinizle ilgili sorunlar bunlar neden böyle size saygısı olmayan birinden hamilesiniz?Eşinizin kardeşi size ve getirdiğiniz misafire saygı duyup bir hoşgeldin deme zahmetinde dahi bulunmazsa sizin bana önerdiğiniz gibi sakin kalmanızı dilerim. Eşiniz her fırsatta sadece bu konu için değil her konu için açığını kapatmaya çalışıp söylediğiniz her şey havada kalırsa size sakin kalmanızı dilerim. Başka ile tatile sizin evinize geleceğini söylemek için eşinizi ararsa ki 5,5 aylık hamileyim sizin sakin kalmanızı dilerim. Sırf sizi aramamak için eşinize “sevgi nasıl” diye soruyorsa sizin sakin kalmanızı dilerim. Göz göre göre sizi sevmediğini ve saygı duymadığını gördüğünüz halde arkanızda bir destekçi olmaz ise sizin sakin kalmanızı dilerim.Herkese teşekkürler
Göz göze gelme diye birşey görmedim . Eğer adetler uzerinden gideceksek evin gelini olarak annesini almış gelmiş mutfakta bir zahmet hazırlığa bakmak lazım. Sonuçta artık o evin insanı oluyor konu sahibi . Yani birde hayatta her yapılanı kişisel algılamamak lazım . Her zaman her yerde bize ters gelen insanlar olacak. Beğenmedigimiz her davranışa laf sokup siz benim istediğim gibi davranacaksınız yoksa bunu saygısızlık adlederim derseniz herkes yüzünüze gulmezse arkanızdan güler böyle sofraya oturmayip ciddiye almaz .Biryere büyük misafirliğe geliyorsa saygıdan hoşgeldin denir
Sonuçta düğün salonu değil 200 kişilik ortam değil ev ziyareti. Göz göze gelip bırakıp gitmek terbiyesizlik.
Ama “miğde” yazıyorsunuz. Türkçe imla kurallarına da biraz bakın naçizaneMesleğinde gayet başaralı bi avukat olarak eğitimi sizden öğrenecek değilim.
Siz biryere misafir olarak gittiğinizde insanlar size hoşgeldin dememesine rağmen rahatsanız bravo. Bu vizyonla heryerde sevilirsiniz zaten
Egitmen bi annenin kizi olarak umarim evinize gelene hosgeldin diyosunuzdur. Yada yarim saat biyere cekilip ondan sonrami diyosunuz. Sonra ertesi gun tavirlar felanGöz göze gelme diye birşey görmedim . Eğer adetler uzerinden gideceksek evin gelini olarak annesini almış gelmiş mutfakta bir zahmet hazırlığa bakmak lazım. Sonuçta artık o evin insanı oluyor konu sahibi . Yani birde hayatta her yapılanı kişisel algılamamak lazım . Her zaman her yerde bize ters gelen insanlar olacak. Beğenmedigimiz her davranışa laf sokup siz benim istediğim gibi davranacaksınız yoksa bunu saygısızlık adlederim derseniz herkes yüzünüze gulmezse arkanızdan güler böyle sofraya oturmayip ciddiye almaz .
Benim annem çevresinde saygı gören bir eğitmen benim onun için insanlardan saygı beklememe gerek yok ki .
Ben evliyim evime gelen misafirimi kapıda karşılar yanında otururum tabi ki . Ama büyüklerin evindeysem ve bana göre ev sahibi olan eltim , görümcem , kardeşlerim anne babaları geldiyse onlara saygı duyup tabi ki karşılarım. O an işim varsa mutfakta karşılama bekleyebilir sonuçta onlara hazırlık yapıyorum aynı gorumcenin yaptığı gibi sarılarak karşılaştığımda bu tepkiyi alırsam bir daha ömür boyu o ve ailesi ortama girdiğinde yerimden kalkmam. Kimse bana yol yordam öğretemezEgitmen bi annenin kizi olarak umarim evinize gelene hosgeldin diyosunuzdur. Yada yarim saat biyere cekilip ondan sonrami diyosunuz. Sonra ertesi gun tavirlar felan
Miğde?Mesleğinde gayet başaralı bi avukat olarak eğitimi sizden öğrenecek değilim.
Siz biryere misafir olarak gittiğinizde insanlar size hoşgeldin dememesine rağmen rahatsanız bravo. Bu vizyonla heryerde sevilirsiniz zaten
Yalnız bu üye milletin anasına takmış. Herkese anneli anneli yürüyor.Göz göze gelme diye birşey görmedim . Eğer adetler uzerinden gideceksek evin gelini olarak annesini almış gelmiş mutfakta bir zahmet hazırlığa bakmak lazım. Sonuçta artık o evin insanı oluyor konu sahibi . Yani birde hayatta her yapılanı kişisel algılamamak lazım . Her zaman her yerde bize ters gelen insanlar olacak. Beğenmedigimiz her davranışa laf sokup siz benim istediğim gibi davranacaksınız yoksa bunu saygısızlık adlederim derseniz herkes yüzünüze gulmezse arkanızdan güler böyle sofraya oturmayip ciddiye almaz .
Benim annem çevresinde saygı gören bir eğitmen benim onun için insanlardan saygı beklememe gerek yok ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?