- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.245
- 468
Görüşmemenizi, iletişim kurmamanızı öneririm iki taraf için de en sağlıklısı bu.Yatılı gelmedik günübirlik. Bir kaç saat duracağız d
öneveğiz
Anlaşıldığı kadarıyla kadın kahvaltı hazırlamaya çalışıyormuş, gidip kolay gelsin desen bir ucun işinden tutsan laf sokmandan güzel olurmuş hani.Kızlar merhaba,
Eşim ben ve annem birlikte eşimin ailesinin yanına geldik ziyarete. Eşimin ablaları da köye gelmişler. Biz de 2,5 saatlik yoldan geliyoruz. Eve girdik herkes hoş sohbet karşılama, bir görümcem ne çıktı hoşgeldiniz dedi ne anneme hoş beş etti hiçbir şekilde yarım saat yanımıza dahi çıkmadı mutfakta olduğunu bildiğim halde, kapıdan dahi bakmadı. Yarım saat sonunda geldi sarılmaya “bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla, annem de var” dedim bu direk kendini savunmaya geçti. Ben böyle diyince eşim bana ters ters baktı. Görümcem kahvaltı masasına gelmedi beni prostesto ediyor galiba. Çok sinirlerim bozuk eşime çok öfkeliyim. Annem gelmiş sonuçta çık hoşgeldin de yine git ne yapıyorsan yap. Ben haksız mıyım kızlar, bütün tadım tuzum kaçtı
Aaaa hatırladım hamileyim enfeksiyon kaptım tuvaletten gibi bir şey mi demişti sanki.Konu sahibinin diğer konusunu biliyorum çok haklıydı orada onu hiç sayıp gelmek istiyordu görümceleri ve enfeksiyon kapmisti konusunda herkes ona hak verdi ve kabul etme dendi . Konu bununla ilgili değil birileriyle mesafeliysen onunda sana mesafeli olmasını kabul edersin . Onlar bana ve anneme özel ilgi göstersin diye beklemezsin. Dikkat ederseniz geldi sarıldı demiş kötü bir karşılama yok , saygısızlık yok . Konu sahibi iletişim kurarken bu kadar problem çıkarırsa haklı olduğu noktalarda sesini çıkaramaz
Bende görümcemle yakın değilim bırakın anneme selam vermeye bana bile vermezAçıkcası eve gelen kişiye hoşgeldin dememek ayıptır ama siz zaten öncesinde de sorunlar olduğundan bahsetmişsiniz yani demekki görümceniz sizden hoşlanmıyor ve bilerek yapmış. O zaman niye sorun haline getirip bir de laf sokuyorsunuz annem de burdaydı diyekomik ve gereksiz olmuş zaten arasında sorun olan kişilermişsiniz
Hadi o yanlış yaptı sonunda geçte olsa geldi ama bence sizin tavrınız ve laf sokmanızda yanlışBişey demedim ki. Bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla annemde var dedim aptal aptal konuştu gitti. Protesto etti kahvaltıya annemin yanına bile gelmedi, misafiriz sonuçta
Ya ev benimse misafimi karşılar otururum yanımda ev annemin veya kayinvalideminse mutfaktaki işime bakar karşılarım ki gelen yabancı değil evin gelini . Mutfakta hazırlık varsa yarım saat beklemek yerine annesi de gelmiş bir bakabilirdi. Dediğim gibi samimiyet istemiyorsan mesafe istiyorsan karşındaki de mesafeli olur. Yani mesafeli olan bir durum da yok karsilamis sarılmış kadın . Yabancı ortam değil kayınvalidesinin eviAaaa hatırladım hamileyim enfeksiyon kaptım tuvaletten gibi bir şey mi demişti sanki.
Yani şimdi şöyle, tavır var tavır var. Belki cidden kendince afra tafra yapıp saygı göstermeyip gelmemiştir. Ya da hatırladığım gibi hamileyse çok alıngan olabilir hormonlardan ve dolmuşluğundan dolayı.
Görümce işi yoksa iki dk bi selam verip mutfağa geçebilirdi, ama konu sahibi de keşke tekken söyleseydi. Detay vermediği için anlayamıyorum durumu
Ek olarak evet keşke hiç söylemeseydi öyle bir şey. Çok mu ilgi alaka bekliyor anlamadım çıtkırıldım olabilir tabi.
O da doğru. Kadın kendi hazırladığı sofraya gelmemiş demek ki darılmış. Valla konu sahibi detay vermeden üstten anlatıyor dediğim gibi. Demek ki kendi küstüm çiçekliği yaptı görümceye. Kadını da darılttı bizden destek bekliyorYa ev benimse misafimi karşılar otururum yanımda ev annemin veya kayinvalideminse mutfaktaki işime bakar karşılarım ki gelen yabancı değil evin gelini . Mutfakta hazırlık varsa yarım saat beklemek yerine annesi de gelmiş bir bakabilirdi. Dediğim gibi samimiyet istemiyorsan mesafe istiyorsan karşındaki de mesafeli olur. Yani mesafeli olan bir durum da yok karsilamis sarılmış kadın . Yabancı ortam değil kayınvalidesinin evi
Ben hazırladığım kahvaltıyı yerdim o kadar emek vermişim some şişko problemsO da doğru. Kadın kendi hazırladığı sofraya gelmemiş demek ki darılmış. Valla konu sahibi detay vermeden üstten anlatıyor dediğim gibi. Demek ki kendi küstüm çiçekliği yaptı görümceye. Kadını da darılttı bizden destek bekliyor
Ben gelinin hazırladığını da yerdim hiç farketmezdiBen hazırladığım kahvaltıyı yerdim o kadar emek vermişim some şişko problems
Ay kavga etsem azcik utanır yemezdim herhalde çok açsam kalanları sonradan artık yerimBen gelinin hazırladığını da yerdim hiç farketmezdihahahashhd
Kavgalı olduğu birine sofra hazırlatma keyfini düşün bir daha karar verAy kavga etsem azcik utanır yemezdim herhalde çok açsam kalanları sonradan artık yerim
Aile olarak hissetmediği kişinin annesine selam vermesi, vermemesi niye umrunda o zaman. Bu iki yüzlülük değil mi? Hem ben onu sevmemeyim, hem biz gelir gelmez selam vermedi diye kızıp laf sokayım. Saçma değil mi bu durum. Görümce de sevmemekte haklı o zaman.aile olarak hissetmiyorlar ki?
Birbirlerini sevmiyorlar?
Havanın sicak olmasi/soguk olmasi onemli değil, görümce bunlara siz kimsiniz sanki mesaji vermek icin çıkmamış işte, anlamasi zor değil.
Zıkkım yesin der yaKavgalı olduğu birine sofra hazırlatma keyfini düşün bir daha karar ver
Ben eşimin kuzenlerini falan çok severim, gittiğimizde önce ben odalarına dalarım mesela. Kikirder, konuşuruz. Hiç de kim selam vermiş kim vermemiş takmam. Sevmediğim insansa da niye selam vermedi diye dert etmem. Konu sahibi sırf bir görümcesi GEÇ selam verdi diye annesine rezil olduğunu düşünüyor. Benim annem gelmiş, nasıl yarım saat geç kalır (süre tuttu sanırım) diye içerlemiş ve laf sokmuş. Kocası dik dik bakarak gereken cevabı vermiş zatenAynen kayılıyorum demek ki konu sahibi de görümceyi çok sevmiyor ki bir bakıyım ne yağıyor dememiş,ben olsam giderdim dediğiniz gibi
Ben de onu düşündüm,sevmediğin gelin geliyor annesiyle,sofra hazırlayıp işten anca çıkabiliyorsun gidiyorsun hoşgeldine sarılmaya,pat gelin laf sokuyorKavgalı olduğu birine sofra hazırlatma keyfini düşün bir daha karar ver
Birkaç saatliğine gittin madem niye burda takılıyorsun elinden telefon düşmüyor bence ayıp,bi yardım falan et sohbet et insanlarlaYatılı gelmedik günübirlik. Bir kaç saat duracağız d
öneveğiz
Tadına bağlı zoruma gitmesi : dZıkkım yesin der ya
Bir de burda konu açıp senin haberin bile yokken jüriye sunuyor aghdjdBen de onu düşündüm,sevmediğin gelin geliyor annesiyle,sofra hazırlayıp işten anca çıkabiliyorsun gidiyorsun hoşgeldine sarılmaya,pat gelin laf sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?