• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir görümce konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sevgdmr

💙👶🏼
Kayıtlı Üye
11 Mart 2023
1.096
1.260
53
Kızlar merhaba,
Eşim ben ve annem birlikte eşimin ailesinin yanına geldik ziyarete. Eşimin ablaları da köye gelmişler. Biz de 2,5 saatlik yoldan geliyoruz. Eve girdik herkes hoş sohbet karşılama, bir görümcem ne çıktı hoşgeldiniz dedi ne anneme hoş beş etti hiçbir şekilde yarım saat yanımıza dahi çıkmadı mutfakta olduğunu bildiğim halde, kapıdan dahi bakmadı. Yarım saat sonunda geldi sarılmaya “bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla, annem de var” dedim bu direk kendini savunmaya geçti. Ben böyle diyince eşim bana ters ters baktı. Görümcem kahvaltı masasına gelmedi beni prostesto ediyor galiba. Çok sinirlerim bozuk eşime çok öfkeliyim. Annem gelmiş sonuçta çık hoşgeldin de yine git ne yapıyorsan yap. Ben haksız mıyım kızlar, bütün tadım tuzum kaçtı

Kızlar merhaba,
Eşim ben ve annem birlikte eşimin ailesinin yanına geldik ziyarete. Eşimin ablaları da köye gelmişler. Biz de 2,5 saatlik yoldan geliyoruz. Eve girdik herkes hoş sohbet karşılama, bir görümcem ne çıktı hoşgeldiniz dedi ne anneme hoş beş etti hiçbir şekilde yarım saat yanımıza dahi çıkmadı mutfakta olduğunu bildiğim halde, kapıdan dahi bakmadı. Yarım saat sonunda geldi sarılmaya “bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla, annem de var” dedim bu direk kendini savunmaya geçti. Ben böyle diyince eşim bana ters ters baktı. Görümcem kahvaltı masasına gelmedi beni prostesto ediyor galiba. Çok sinirlerim bozuk eşime çok öfkeliyim. Annem gelmiş sonuçta çık hoşgeldin de yine git ne yapıyorsan yap. Ben haksız mıyım kızlar, bütün tadım tuzum kaçtı
Haklısınız adı üstünde görümce işte bisey yapmadan duramıyor

Belki kadının işi o an bitti? Hemen çıkmayınca ne olur ki kadın gelmiş yani. Çıkmayabilirdi, sonuçta ev sahibi değil.
Geldiğimizi görüyor çıksa ne olurdu, elinde iş felan yoktu. Bu sadece bu mevzu değil genel anlamda bana karşı bir garezi var. Madem işi var diye çıkmadı kahvaltıya niye gelmiyor o zaman

Bişey demedim ki. Bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla annemde var dedim aptal aptal konuştu gitti. Protesto etti kahvaltıya annemin yanına bile gelmedi, misafiriz sonuçta
Tamam iste neden cikmasin ki belki kizartma yapıyordu bırakamadi sonucta sonrasinda gelmis yaniniza keske catmasaydıniz kasıtli yaptıysa bile onun ayıbi olsaydi

Kızlar merhaba,
ben olsam hic takmazdim bosverin cokda lazim degil siz laf soktugunuz zmn onun dahada hosuna gitmistir belli etmemeniz gerekirdi adi ustunde gorumce iste

Kızlar merhaba,

İyi yapmışsın, hemen laf sokarak, ortamı gererek. Dakika 1 gol 1 olmuş.

Çok sinirlerinin bozulacağı, çok öfkeleneceğin bir şey yok ama istersen şöyle bir bayıl.

Haklısınız adı üstünde görümce işte bisey yapmadan duramıyor
Ahhaahaah ama abla bende gorumceyim yengem bana bayiliyo valla böyle yapmiyorum hic deme böyle hahahaha konu sahibi haklısın bende olsam gücüme gider ama keşke sende alttan alttan deseydin bu erkeklere dank söylemek asla yaramiyoo

Geldiğimizi görüyor çıksa ne olurdu, elinde iş felan yoktu. Bu sadece bu mevzu değil genel anlamda bana karşı bir garezi var. Madem işi var diye çıkmadı kahvaltıya niye gelmiyor o zaman
Siz mutfağa, her işe burnunuzu soktuğunuz gibi kafanızı sokup BİZ GELDİİİİK, YÜCE ANNEM AYAĞINIZA GELDİİİİ diye niye bağırmadınız? Ne var siz biz geldik diye kafanızı uzatıp konuşsanız. Belki mutfakta iş yapmaktan bunaldı kadın. Hava zaten sıcak. Kendinizi bu kadar sevmeyin. İnsansınız sonuçta

Ahhaahaah ama abla bende gorumceyim yengem bana bayiliyo valla böyle yapmiyorum hic deme böyle hahahaha konu sahibi haklısın bende olsam gücüme gider ama keşke sende alttan alttan deseydin bu erkeklere dank söylemek asla yaramiyoo
3 erkek kardeşim bende görümce olacağım ama çok iyi bi görümce olacağım😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back