- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Cok bilmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok bilmis
Bunun adı fedakarlıkmış, gerçekten sevsem gözüm hiçbirini görmezmiş hiç mi beni düşünmüyosun o orda napar ne eder ne yer ne içer diye vayy be diyince kendimi cani gibi hissediyorum
Önceki sorunlarınızı okumadım tam olarak ama sen buraya gel beni beklersin diye diretmesi can sıkıcı. Yoksa gerçekten çok zor şeyler yaşıyorlar normal olmaları mümkün değil bu şartlarda ama ben zorlanıyorum gel sen de benimle sıkıntı çek demeye getiriyor. Seni gerçekten düşünüyorsa ben yapar bitiririm onu buraya sürükleyemem demesi lazım. Aklin yolu bir mantıklı olan taraf sensin burada. Benim eşim bile lojman çıkmamış olsaydi beni getirmiycekti buraya cok dusundu ama ben yanında olmayi tercih ettim. Sen istemiyorken seni buna zorlamamalı. Bana kalırsa sen kesin kararlı olarak tavrini koru. Aynı zamanda ona yanındayım mesajını da vermeye devam et. Eger yine de ben bekleyemem evlenmiceksek soğurum biter diye düşünürse kendin bilirsin de ve yolunuza bakın. Zaten soğumaya meyilli olan adam bugün dediğini yaparsın soğumaz yarın bir dediğini yapmazsın soğur. Bu seninle alakalı bir durum değil. Beni birakir diye düşünüp kendini ezme onun karşısında o yüzdenO fotoğraflardan biri sevgilime ait zaten çok sıkıntılı bi yerde gercekten bliyorum okulda kalıyo harabe de , şuanda kalacak ev bulamıyo ki aynı yazdığınız sorunları yasıyo bende şimdi ev yok seneye nasıl olacak diyince , boşalır illa ki ben 2-3 ay önceden tutarım gerekirse en güvenli yerden sen merak etme, evde oturup beni beklersin diyo
Öncelikle çok teşekkür ederim, ben onu seviyorum ve gercekten değişmesini canı gönülden istiyorum o böyle yaptığı sürece evlenmem zaten ne zaman ki tam anlamıyla birşeyler görürüm değiştiğine dair o zaman olur...Canım daha yeni mezun olmuşsun, ailenle zaman geçir onlara destek ol,
O kadar güzelsin ki maşallah...lütfen çok pişman olacağın bi karar verme..
21 yaş evlilik için çok erken, gez toz, kurslara git, kendini daha çok geliştir.
Sevgilin için söyleyeceğim tek şey gözünde ki perdeyi kaldır ve gerceklerle yüzleş.
Ailesine çok düşkün olan erkekten daima korkacaksın...aç bak konulara aileci erkeklerin eşlerine neler yaptıklarını, hayatlarını nasıl mahvettiklerini..
Taylor'a katılıyorum duygusal bağımlılık var..aslında çok aklı başında bir kızsın olayları ve onun davranışlarını çok iyi analiz edebiliyorsun, farkındasın ailesi için para sorun olmuyorken senin için sorun oluyor, neden.. çünkü kayıtsız şartsız ailesine bağımlı... sen daima ikinci planda olacaksın, neden.. çünkü seni gercekten mutlu etmek isteyebilecek kadar seni sevmiyor ??
Umarım sende bu bağımlılıktan kurtulursun.
Bu kadar borçla istifa etmez, inşallah atlatır kazasız belasız doğu göreviniSürekli seni suçluyor .Bu düzelmez sana söyleyim.
Doğuya sen yollamadın ya sabredecek ya istifa edecek..Bir akrabamız uzman çavuştu evliydi. Doğuda iyide para alıyorlardı.İstifa etti.İstanbula geldi özelde çalıştı.Sonra bir fırsat yakaladı devlete gardiyan olarak geri işe girdi.
Esin icin dedim cok bilmis diye sana degil eksik yazmisim
Yorumlarınız için teşeküür ederim Sizin yerinizde ben olsaydım bende giderdim eşimi tek bırakmazdım ama şuanda evli değiliz sizinde dediğinz gibi evlenmek için uygun zaman da değil vs. Yangından mal kaçırır gibi evlenmenin bi anlamı yok zaten seneye istemeye gelmiş olsalar annem babam gidin evlenin demzki o dönsün öyle derler kim olsa öyle der...Önceki sorunlarınızı okumadım tam olarak ama sen buraya gel beni beklersin diye diretmesi can sıkıcı. Yoksa gerçekten çok zor şeyler yaşıyorlar normal olmaları mümkün değil bu şartlarda ama ben zorlanıyorum gel sen de benimle sıkıntı çek demeye getiriyor. Seni gerçekten düşünüyorsa ben yapar bitiririm onu buraya sürükleyemem demesi lazım. Aklin yolu bir mantıklı olan taraf sensin burada. Benim eşim bile lojman çıkmamış olsaydi beni getirmiycekti buraya cok dusundu ama ben yanında olmayi tercih ettim. Sen istemiyorken seni buna zorlamamalı. Bana kalırsa sen kesin kararlı olarak tavrini koru. Aynı zamanda ona yanındayım mesajını da vermeye devam et. Eger yine de ben bekleyemem evlenmiceksek soğurum biter diye düşünürse kendin bilirsin de ve yolunuza bakın. Zaten soğumaya meyilli olan adam bugün dediğini yaparsın soğumaz yarın bir dediğini yapmazsın soğur. Bu seninle alakalı bir durum değil. Beni birakir diye düşünüp kendini ezme onun karşısında o yüzden
Yok yok ben anladım haklısınız bendecede çok bilmiş o yuzden o ifadeyi kullandım bıktım dercesine :)Esin icin dedim cok bilmis diye sana degil eksik yazmisim
Öncelikle çok teşekkür ederim, ben onu seviyorum ve gercekten değişmesini canı gönülden istiyorum o böyle yaptığı sürece evlenmem zaten ne zaman ki tam anlamıyla birşeyler görürüm değiştiğine dair o zaman olur...
O zaman son önerim, aileci erkekle evlilik nasıl olur, gerçekten değişebiliyorlarmı diye bi konu açın, o zaman karar verin evlenmeye anlaştık mıÖncelikle çok teşekkür ederim, ben onu seviyorum ve gercekten değişmesini canı gönülden istiyorum o böyle yaptığı sürece evlenmem zaten ne zaman ki tam anlamıyla birşeyler görürüm değiştiğine dair o zaman olur...
2 ay önce arkadasım evlendi evlenmeden öncede çalıştığı iş yerine gittim ziyaretine sevgilimle birlikte, orda gelinliğinden bahsederken fiyatını sordum. Gelinlik kiralık sıfır kınalık da aynı şekilde bide kuaför hepsi içinde 4.000 tl ayrıca oturduğu şehirde adı olan bi yerden aldı hepsini hem kuaför hemde gelinlik fatan satılıyor. Her neyse bende ooo çok iyiymiş dedim 4.000 tl yi duyunca uygun geldi bana. Sevgilim de ne uygunu ya batırırsınız siz adamı falan dedi gülerek bende hemen niye ben istesem bana almıcak mısın diyince askım param olursa alırım tabi yokken nasıl alayım dedi. Arkadasın yanından çıkınca bende 4.000 ne ki ya senin bir maaşın iki ayda ödersin istesen aşk olsun sana hepsi çok yakısır hayatım yeterki ogün gelsin sen en iylerine layıksın vs diyeceğin yerde dediğine bak dedim çok kavga ettik herseye para gözüyle bakıyomuşum sonrada özür diledi gelinlik her genç kızn hassas konusudur sen iyi misin diyince haklısın ama aşkım bende de yok işte özür dilerim diyip ağlamaya başladı ben istemez miyim sana en iyisini almak ama yok işte dedi
Tamamdır sizi mi kırcam :)O zaman son önerim, aileci erkekle evlilik nasıl olur, gerçekten değişebiliyorlarmı diye bi konu açın, o zaman karar verin evlenmeye anlaştık mı
Farkındayım yalnız hissettiğinin ben olsam bende aynı boşluğa düşerdim ama ne onun imkanları evlenmeye yeterli nede benim...Sevgiliniz kendi yalnız hissediyor. Başka bir şehire alışmak ailesinden sevdiğinden ayrılmak zor olmalı.
Öncelikle senin adına çok sevindim maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın Bana gelecek olursak zaten ne benim ailemden nede onun ailesinden hiç bir destek beklemiyorum istemiyorum , tek istediğim şey kendi kendimize çalışıp kazanıp bişeylerin öyle üstesinden gelmekti. Kendi yağımızla kavrulmak istiyorum kısacası ama bize fırsat gelmiyor bi türlü nasıl olacak napıcam hiç bilmiyorum ayrıl diyosunuz yazılanları okuyunca bi başkası olsa bende sizin yazdıklarınızı yazardım ama kolay olmuyor öyle, hele de o orda görevdeyken böyle bişey yapmam yapamam. Tek istediğim şey herseyin yoluna girmesi ya evlilikten gözüm çok fena korkmuş derecede sürekli hesap kitap yapıyorum şu şöyle olsa bu böyle mi olur diye daha simdiden bunları düşünmek istemiyorum ama düşünmek zorunda kalıyorum sevgilimin maaşının üstünden hesaplar yapıyorum kendi kafamda şunu krediye verse şu kadarını sagara ihtiyaçları flan tutsa kalanıyla da birikim yapsa diye amaa yook . Bunları ona söylemiyorum tabi kendi kendime düşünüp duruyorumKelebek ben mi kendime çok değer veriyorum sen mi kendine hiç değer vermiyosun bilmiyorum..Nişanlıma babası ev verdi oturmamız için ama evin tadilata ihtiyacı vardı babasının da işleri bi dönem bozuktu bize yardım edemiceğini söyledi nişanlımda kredi çekerim borç harç hallederim dedi,bende hayır seneye evleniriz geciktiririz yinede borçla evlenmem dedim burdada konu açmıştım,neyse nişanlım başladı tadilata maaşıda 3500 bu arada,ben borçla evlenmiceğimi belirtiyorum bu sırada sevsen kabul ederdin tepkisiylede karşılaşmadım,babasının işleride düzeldi bu arada sağolsun yardım etti 35bin tadilat tuttu,yatak odasıyla oturma odasını biz aldık salonla yemek odasını onlar aldı halılar perdeler derken eve toplam 70 bin tutmuştur tahmini söylüyorum,bilezikleride babası aldı şuan evlenince tek borcumuz tv ve avizelerin taksidi olucak onları nişanlım aldı aylık 500-600 bişeye denk geliyo 9 ay ödücez..Benim işim yok herşey istediğimiz gibi oldu şükür ama ben hala ev uzak oldu annemlerden uzaklaşıyorum diye nazlanıyorum yarım saat uzak biyere taşınıyoruz..
Sen sen ol ilk önce kendine değer ver kimse seni senin kadar düşünmez çünkü,seni tam anlamıyla sefalete sürüklemeye çalışan bi insan gördüm ben..Evimiz bi sitede çevrede park alanları var nişanlım içim rahat bi şekilde seni bırakıp gidebilirim çıkarsın spor yaparsın alışveriş yaparsın diyor,seninki sana bunu diyebilecekmi eve hapsedip gidicek kendi bencilliğini düşünüyor sadece sana hep ayrıl dedik dinlemedin ilerde çok pişman olcaksın inşallah bi sebepten soğur ve uzaklaşırsın bu kadar insan seni düşünüyor erkek arkadaşın seni düşünmüyor..
Dediğim gibi sizin yernizde ben olsam eminim ki aynı yorumları yazardım ama kendi açımdan bakınca hiç de kolay bişey değilGerçekten yapılan bu kadar yorumdan hiçmi bir anlam çıkarmıyorsunuz merak ediyorum. Bu adamın evlenilecek bir adam olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba? Umarım çok geç olmaz.
Söyleme zaten ne maddiyatcıymışsın der anlamazki :)) o kadar naif ve mantıklı bi kızsınki şöyle adamların elinde harcanmamanı istiyorum,ailesine kredi borcu olmasa herşey dört dörtlük olmadan evlenirsiniz nolcakki derim ama durum çok farklı,evlenince ailesine yaptığı herşey öyle zoruna gidecekki ben burda neler çekiyorum onlar sefasını sürüyo diceksin,bizim bi tanıdıkta şırnakta sivil polis olarak görev yapıyodu eşini gönderdi izmire,kadın altı ay kaldı sonra eşide geldi birlikte istanbula gittiler şimdi bu adam eşini sevmeyip izmire gönderiyoda seninkimi seni çok seviyoda çağırıyo lütfen iyi düşünÖncelikle senin adına çok sevindim maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın Bana gelecek olursak zaten ne benim ailemden nede onun ailesinden hiç bir destek beklemiyorum istemiyorum , tek istediğim şey kendi kendimize çalışıp kazanıp bişeylerin öyle üstesinden gelmekti. Kendi yağımızla kavrulmak istiyorum kısacası ama bize fırsat gelmiyor bi türlü nasıl olacak napıcam hiç bilmiyorum ayrıl diyosunuz yazılanları okuyunca bi başkası olsa bende sizin yazdıklarınızı yazardım ama kolay olmuyor öyle, hele de o orda görevdeyken böyle bişey yapmam yapamam. Tek istediğim şey herseyin yoluna girmesi ya evlilikten gözüm çok fena korkmuş derecede sürekli hesap kitap yapıyorum şu şöyle olsa bu böyle mi olur diye daha simdiden bunları düşünmek istemiyorum ama düşünmek zorunda kalıyorum sevgilimin maaşının üstünden hesaplar yapıyorum kendi kafamda şunu krediye verse şu kadarını sagara ihtiyaçları flan tutsa kalanıyla da birikim yapsa diye amaa yook . Bunları ona söylemiyorum tabi kendi kendime düşünüp duruyorum
Haklısın homeostas, ne diyim ki... Bende direkt beni sevsen oraya çağırmak istemezsin ,kendin o şartları yaşarken kelebeki nasıl getirirm ben buraya o ne yapacak ya başına bişey gelirse ya ben evde yokken zarar veren olursa hiç mi düşünmeyeceksin diyemedim aslında aklımdan gecenler bunlar ama ben kibarca birazda saf ayağına yatarak herkes eşini çocuklarını memlekete gönderiyo sen hiç mi korkmcaksın hayatım ben orda evde yalnızken biliyosun ben köydeki evimizde bile korkuyorum yalnız kalmaya orda panik atak falan geçiririm bi ses duysam diyince saçmalama kelebek senin dört bir yanın güvenlikli olacak karsında egm sağında tim solunda nöbette polisler...Ama anlıyorum senide canını kendii düşünmek zorundasın diye acitasyyon yapıyor. Ya gercekten benim onu anladığım kadar beni anlasa hersey güllük gülistanlık olacak da anlamıyo adam .Söyleme zaten ne maddiyatcıymışsın der anlamazki :)) o kadar naif ve mantıklı bi kızsınki şöyle adamların elinde harcanmamanı istiyorum,ailesine kredi borcu olmasa herşey dört dörtlük olmadan evlenirsiniz nolcakki derim ama durum çok farklı,evlenince ailesine yaptığı herşey öyle zoruna gidecekki ben burda neler çekiyorum onlar sefasını sürüyo diceksin,bizim bi tanıdıkta şırnakta sivil polis olarak görev yapıyodu eşini gönderdi izmire,kadın altı ay kaldı sonra eşide geldi birlikte istanbula gittiler şimdi bu adam eşini sevmeyip izmire gönderiyoda seninkimi seni çok seviyoda çağırıyo lütfen iyi düşün