Yine bir babaanne sorunu.

Onun ne olduğunu bence herkes biliyordur hiç üzülme. Ben en çok neye üzüldüm biliyo musun o yaştan sonra insanlar ölüm korkusuna namaza adeste sarıyor hacı hoca oluyor kadın hepten zivanadan çıkmış ahireti de kayıyor ayağının altından...

Soruyor. Cevap vermesek daha fena tepki veriyor. Bilekligi de parası çok fazla almam dedim ne kadar dedi 1200 dedim gitmiş bir buçuk.milyara aldı demiş millete.
Yalan ya..
Bence sen git o bilekligi al bak kadına tam da 1200 lira istemiş bugün o ister yarın başkası ister.

İnşallah

. Halamlarla aramızi bozdu kaç kere. İftira yalan ne bileyim.. Ben onu dovmusum bicaklamisim bi vurmusum yere yığılmış kalkamamis. Ağzı yüzü mosmor olmuş falan. Bunları halamlara anlatıyor halamlaeda inanıyor.
Bicaklamisim nerde bıçak yarası o zaman. Vurup yere yigacak kadar gucluymusum falan. Ne bileyim herkese bunu anlatiyor

Babaanne değil 2 ayaklı gazete mübarek

İşin kötü yanı borç isteyenleri gidip sağda solda bizden para istiyorlar. Sunun su kadar borcu var bunun bu kadar diye tüm sülaleye anlatması.
Ay cildiracam
Bence sen git o bilekligi al bak kadına tam da 1200 lira istemiş bugün o ister yarın başkası ister.

Bende babaannemi hic ama hic sevmiyorum zatan görüsmüyoruzda. Yillardir yüzünü görmedim. Kadin benim arkamdan konusuyor. Ekmegimi, suyumu vermiyor. Rabbim bizi ona, onu bize muhtac etmesin. Sizin sanirim görüsmeme gibi bir sansiniz yok.

Babaannende aynı kaynanam gibiymiş eltimdeki özelini gelip bize anlatır bizim özelimizide onların kesinlikle ağzı sıkı değil
, kızmaktan başka yapacak bulacak çözüm yok , kızdığındada yine gerçi kendini suçlu bulmuyor
onun yanında eniyisi özelinizi konuşmamak olur herhalde çözümü

millet bilmiyomu onun boş boş konuştuğunu, yalan söylediğini. inanıyolarmı ona. baban ona laf söyletmediği için, babana güveniyo belkide ondan bu kadar abartıyo.

Valla en yakın halamlar onlar tabii ki biliyordur ama bana gelip annemi bicaklamissin sen diye artistlik yapıyorlar
Canım kızlarım diye diye gitti başka şehire 2 hafta sonra kovuldu aglaya aglaya geldi.
Onlar biliyor da catacak yer arıyorlar
millet bilmiyomu onun boş boş konuştuğunu, yalan söylediğini. inanıyolarmı ona. baban ona laf söyletmediği için, babana güveniyo belkide ondan bu kadar abartıyo.

Aynen. Bakacak kimse yok. Halamlar da bir hafta kaldı kovuldu. Diğerine gitti orada da bir hafta sonra kovuldu tekrar geldi bize.
Ama hala onlar değerli.

Mümkün olduğunca öyle yapıyoruz ama illa ki duyuyor.
Hele 1-2 kelime duyup onun hakkında uydurup anlatması ayrı bela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…