• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir babaanne sorunu.

yanında hıcbırsey konusmayın asla bırseyınızı paylasmayın en guzel cozum bu sanırım bellıkı kım ne dese boş anlatacak sız dıkkatlı olun ortada hıcbır seyınızı konusmayın gunluk olagan seyler dısında baska bır yol yok gıbı

Offf çekilir mi bu kadın ya.. Çözüm yok galiba birde evde kendini diktatör belletmiş, ters davransan daha beter davranıyor galiba..

Filmlerde vardır ya, vurdukça daha da büyüyen canavarlar filan.. Yok olmuyorlar gittikçe büyüyorlar :KK43:Muhattap olmasan da çatıyor, muhattap olsan daha beter çatıyor..

Biraz benim babanemin huylarina benziyor. Babamla annem kendi arasında birsey konusurken yatak odasinda baska odada konuşurlardi ama babanem gelip kapı önünden gecerdi yine dinlerdi. Cok zor böyle insanlara sabretmek

Valla onun utanması gibi bir ihtimal yok. Kadın utanmaz. Çok acayip biri.
Çevreye yaşlı olduğunu her dediğine inanmamaları gerektiğini yayarsanız belki işe yarar. Yada her dışarı çıkışında dul kadınsın adın çıkar çok gezme diye üzerine gidin :KK53:. Belki utanırda fazla gezemez.

Canim yaşlı kadin bu saatten sonra degismez. Huzur evi falan dusunmeyin hepimiz bigun yaslanicaz evlatlarimin beni oraya birakmasini istemem. Sadece islerini gizli yapmya çalış. İnternetten alisveris yapiyosan haberi olmasin, erkek arkadasini bilmesin vs vs

Sinir bozucu olsa gerek
Para, ask gibi konulari ya da dertlerinizi yanında konuşmayın. Ne bileyim anneni baska odaya çağır orada konuşun.
Sert bir dille uyarabilirsiniz. Degismez ama belki durulur.

Merhaba hanımlar.
Aslında buraya babaannemle ilgili konu acmayacaktim ama artık birilerinin fikirlerini almam gerek bu konuda.

Evin içinde olan evde kalmıyor bizde. Ne olursa olsun birilerinden duyuyoruz. Nerden alışveriş yaptigimi, çantamı ne kadara aldigimi, babamla yaptığımız tartışmaları, yedigimizi ictigimizi ne haltimiz varsa komşulara akrabalara anlatıyor.
Cildiracagim vallahi.
Uzun süreli bir iliskim oldu nişan arefesinde ayrıldık. Komşularla benim artık dul birinden farkim olmadığını onca sene gezip durdugumu artık beni anca dul yasli bir adamın alacağını konusuyorlarmis. Utanmadan kendi söylüyor birde.
Evin içinde ne varsa anlatıyor. Diyorum iyilikle babaanne lütfen anlatma bir seyimizi. Bak sana da laf söylüyorlar sen uzuluyorsun yine. Bana karışma herseyinizi anlatacam herkese yoldan geçene bile anlatacam dedi.
Artık ne yapacağız bilmiyorum.

Geçenlerde anneme baba tarafından bir para geldi. Hani çok yüksek bir meblağ değil ama toplu bir para . Gidecek yerleri vardı biraz sağa sola gitti. Bir kısmını altin yaptı annem ufak bir miktarını da bana verdi istersen harca istersen sakla diye.
Geçen sene bir bileklik begenmistim vitrinde gordugum farklı bir şeydi. 1200 liraydi fiyatı. Annem dedi onu al çok begenmistin diye. Bende almadim. Altın falan değil gümüş tasarım bir bileklikti. O para çok fazla onu almam dedim. Annemde sen bilirsin dogumgunun yaklaştı hrdiyem olsun o para dedi geçti.

Dün aksam bir akraba aradı size geleceğiz diye. Buyrun dedik. 10 dakikaya geldiler. Durdular oturdular sonra kadın mutfağa geldi yanımıza anneme döndü "canım eğer varsa bize su kadar ( tam bende ki para) verseniz. Sabahtan beri Ahmet anlatamiyor bana bakıyor o isteyecekte" dedi. Annemde de hiç para kalmadı. Geçen hafta gelseydin valla vardı abla ama şimdi inan yok altın var acildr onu veriyim dedi. Kadın da hiç mi para yok falan dedi zorladı baya.
Bu akrabalar da nasıl.diyeyim aldığı borçları katiyen vermezler.
Böyle konuşuldu falan derken konu kapandı kadın dedi ki geçen günde Yengem geldi bize ( yenge babaannem oluyor ) oturmadı çok gitti . haah dedik bunlara da anlatmış.
Çok gıcık oldum cook. Akşam onlar gitti annem dedi anne onlara ne zaman gittin babannem parladi size ne istediğim yere gidecem koca kariyim diye bağırmaya başladı.
Her neyse az önce komşu geldi bana bagiriyor ceyliin bilekligin nerde diye. Ne bilekligi teyze dedim 1 buçuk milyara almissin ya dedi. Al ikinci şok.
Ayy cildiracam. Sağa dola gidip evde ki her olayı niye anlatır bir insan. Birde gidip yalanlar uydurmuş. Vallahi Delirdim...
Benim kv de öle Allah'tan artık uzağız ama kendi evinde ne oluyorsa gider anlatır cok sinir bozucu bişey Allah sabır versin size cünkü bu öyle gider değişmez

Babannenizin yanında kimse ağzını acmasa yeri valla
özel bir şey konuşulcaksa başka odada fln konuşun yada onun yatmasını bekleyin yada telefondan haberleşin mesajla
baya bi çare bulamadım :KK43:

babaannemi hatirladim....topragi bol olsun, benzerdi babaannenize ;) .... ama özledigimi söyleyebilirim. Biz dikkat ediyorduk gerci , hos oda art niyetinden yapmiyordu eminim ama engel olamiyordu kendine bence, yaslilikta var nede olsa.
ondan sakli yapmalisiniz ne yapiyorsaniz .... bilmesede olur . (bir evin icinde her ne kadar zor olsada ;) )

Ayrı eve cıkın diye tavsiye vermişler ama bu kadın siz ayrı eve cıkarsanız arkanızdan neler neler söyler daha kötü olur
Bence krizi fırsata cevirin yayılmasını istediğiniz seyleri yanında konuşun diğerlerini de gizli gizli konuşun

Back