- 28 Mart 2013
- 12.825
- 17.328
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
babanne sürahi nine gibiymis maşallahağzı cırcır olmuş teyzemin,baban neden uyarmiyor anasini?
Tam sürahi nineymis valla,Allah sabır versinBir şey desek cümleyi bitirmeden benim olmemi istiyorsunuz diye yerden yere atıyor kendini ağlıyor..
Can sıkıcı bir durum.
Babaannenizin huyunu değiştiremeyeceğinize göre, onun yanında daha dikkatli olmak zorundasınız.
Mümkün olduğunca yanında dedikoduya mahal vermeyecek şeyleri konuşup, tartışmanızı yanında yapmayıp, ağzına laf vermemelisiniz. Başka çözümü yok gibi.
Hepimiz olecez de sende bu ayağın çukurda bu kadar dedikodu yalan öbür taraftan hiç mi korkmuyosun de. Hem siz de kalıyor hem sizi kotuluyor olduuu.baban müdehale etsin bak evimizde kalıyorsun vs diye. Bi de ona niyeb duruyorsunuz ki bilekligi gelen parayı nerden biliyor madem kadın böyle sır gibi saklayacaksiniz her seyi, gerekirse ona inat fis fis kapı arkalarında konusacaksinizBir şey desek cümleyi bitirmeden benim olmemi istiyorsunuz diye yerden yere atıyor kendini ağlıyor..
ayy çok güldüm şu senı anca dul bır adam alır demesıne
Standart yaşlı işte evet babaannecim evet de geç :)
Benımkıde böyle yanına giderim gezelim tozarım derım yuruyemem der gelmez.
Ama arkamdan , bı gezmeye bılse göturmedı dıye laf ediyormuş bende gülüp geçiyorum
Hepimiz olecez de sende bu ayağın çukurda bu kadar dedikodu yalan öbür taraftan hiç mi korkmuyosun de. Hem siz de kalıyor hem sizi kotuluyor olduuu.baban müdehale etsin bak evimizde kalıyorsun vs diye. Bi de ona niyeb duruyorsunuz ki bilekligi gelen parayı nerden biliyor madem kadın böyle sır gibi saklayacaksiniz her seyi, gerekirse ona inat fis fis kapı arkalarında konusacaksiniz
Size uzak Allah'a yakın olsun o vakit :)Valla tek kötü huyu bu olsa yine çekilir. Ama kadında iyi huy yok arkadas.
İftira dedikodu tonla masallah
Sorması ayıp neden gelen giden parayı, aldığın çantanın parasını, bilekliğin parasını kadından gizli konuşmuyorsunuz o zaman?
Sen de git milletin onun hakkında çok dedikoducu, ona bişey anlatılmaz, kepçe gibi ortalık karıştırıyormuş dediğini söyle.
Ceylin valla ağlancak haline şuan gülüyorum:)
Yanında bişey konuşmamaya çalışın, huyunu suyunu değişteremezsiniz artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?