Yine bi çıkmaz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum sanki ömür boyu çekmek zorundaymışım gibi geliyor bunları.. Kızımın yaşayacağı muhtemel acıları düşününce çok üzülüyorum beni yıkan bu oluyor. Hiçbir şeye cesaretim yok

Sırf çocuk için evlenin, sonra da o çocuğa sahip çıkmayın. Anne desen anne değil, insan o kadar küçük evladı nasıl azarlar? Baba desen terörist kılıklı herifin teki. Şize o evde kaldığınız için çocuğunuz için gitmediğinizden dolayı müstehak her şey ama ben o evlada acırım. Keşke biri görse de sosyal hizmetlerden falan alsa o çocuğu. Anne olmak doğurma hevesine kapılıp ondan sonra da o hayatı çocuğa zindan etmek mi? Siz ve eşiniz böyle devam edin. İlerde ikinizi de asla sevmeyecek nefret dolu bir evlat yetişsin

Hiç öyle düşünmeyin. Kimseyi ömür boyu çekmek zorunda değilsiniz. Ne güzel lisans mezunusunuz geliştirmem gereken üç dil biliyorum diyorsunuz. Bunların üzerine yoğunlaşın. Sadece bir süre eşinizi ev arkadaşınız olarak düşünüp kendinize ve kızınıza odaklanın, şartlarınızı olgunlaştırmaya çalışın. Sürecin sonunda da boşanırsınız. İnanın kadınlar çok çok güçlü ve ben burdan sizin güçlü enerjinizi alabiliyorum. Yalnızca kendinize inanın.

Keşke şu dili zehir insanları da toplumdan alsa sosyal hizmetler. Yapacak bir şey yok insan insan değilse malesef!

Eşinizin engeli nedir? Evlenmeden önce de var mıydı, sonradan mı oldu? Çalış demişsiniz önceden çalışıyor muydu yoksa hep engelli maaşıyla mı geçiniyordunuz?
Durumunuz çok zor. Çocuk için daha da zor.
Şu an babasıyla gitti yani öyle mi? Yanınızda değil mi orada mı kalacak?
Neden müsaade ettiniz ki görmek istiyorsa gelsin sizin evinizde görsün. Bence alın kızınızı yanınıza size güç verir diye düşünüyorum.

Allah yardımcınız olsun

çok teşekkür ederim.. Her konuda insanlara daha da acı vermek için dilini zehire batırıp kusan insanlardan olmadığınız için.. ben çok güçlüyğm çünkü hayatta hep tek başımaydım şimdi bi de yoldaşım evladım var. Asla geri durmıycam asla pes etmiycem asla yılmıycam..

Sadece evleneyim de bir çocuğum olsun düşüncesiyle olmuyor işte. Şimdi o çocuğun maruz kaldığı psikoloji daha mı iyi. Belki boşanacaksınız ve paramparça bir ailenin evladı olmak zorunda kalacak. Elleri kırılsın pislik kocanızın. Kimse bu adama dur demedi mi ? Ailenizin ne kadarından haberi var ? Destek olup arkanızda duruyorlarsa daha kolay olur bazı şeyler.

Genelde ders çalışmak için kaynanam bakıyodu zaten bu günlerde yani kızımı vermedim bikaç saatliğine oraya gidiyor haftada 4 gün . asla vermem kızımı kimseye.
Doğuştan engelli evlenmeden önce part time gibi işler yapıyordu evlendikten sonra hiç çalışmadı hep evdeydi

İşte evlenmeden önce makul gelmeseydi zaten bi manyakla evlenecek bi insan değilim. İyi anlaşıyorduk gğzel şeylerden konuşuyorduk.. Böyle değildi. Evlendikten sonra ev geçindirmek eş olmak sorumluluklar daha önce yapmadığı şeyler olduğu için anlayamadı ağır geldi ve tamamen değişik bi insan oldu. Evlenmeden önce ağzına kaşıkla yemek tutan insanlar bi anda etrafından çekilince ben de vermeyince ben vatmaya başladım oma

Ne diyeyim, ne desem kırılırsınız en iyisi susayım.. O zaman iyi yapmışsınız göndermekle, bir süre dinlenin kafanızı toplayın. Belki ciddi anlamda boşanma fikrini ortaya atarsanız eşinize de birseyler dank eder de çalışmaya başlar, olmaz mı?
En azından gerçekten boşanana kadar oyalarsiniz bir sekilde, maddi sıkıntı azalirsa evde durmazsa size de bulasmaz fazla.
Kendinizi toplayıp isinizi gücünüzü kurup bosanirsiniz yine.
Kendinize de iş bulun mutlaka engelli raporunuz var mi sizin rahatsızliginizdan dolayi?
Mesela bazi iletisim sirketleri evden çağrı merkezi kuruyorlar engeli olan calismak isteyenlere. Hem kendi engelli personel istihdam etme zorunluluklari var onu dolduruyorlar hem de siz evden çalışmış oluyorsunuz. Bi arastirin bakalım.

Bazı insanlar evliliği deneme tahtası olaram görüyor. Kocanız da öyleymiş. Bir bakayım alışırsam ne ala alışamazsam eşime dünyayı zehir ederim mantık bu herhalde. Katlanılacak gibi değil yaşanılanlar. Ailenizih durumdan haberi var mı?

Abimin hberi var ama eve gelmemesinden falan değil diğerleri üstün körü biliyor. Ama annemlerin bilmesinin bana bi faydası yok ki onlara sığınmam ya da kapılarına gitmem. Sadece dille desteklerler beni

Eşinizin engeli bedensel değil mi? Bana bu hareketleri yapan insanın zihinsel engeli var gibi geldi. 4 yaşındaki kızım tuvalete girince sifonu çeker, çıkınca kapıyı kapatır. En çok buna takıldım ben. Tuvaletin kapısını kapatmamak da nedir? Sizin hareketleriniz de fevri olabilir ama eşiniz bana hiç normal gelmedi.

Bi arkadaşımla buluşucam yarın iş konusunda yardımcı olabilir diye düşünüyorum.. Ben ne okursa olsun bu gğne kadar evi terk etmedim ailemi ayağa kaldırmadım ailesine hiçbir şey anlatmadım. Her tartışmada annesini babasını teyzssini kim varsa eve doldurdu gitmiş abimi aramış eve gelmedi. Bunların artık yönü değişmeli. Evde koca yolu gözlemem artık ya da beni şikayet edip insanlara açıklama yapmam

Raporunda %25 yazıyor ama o ve ailesi kesinlikle dr un bi hatası olduğunu söylüyor. Yani kimse benim yoğurdum ekşi demiyor

Sorun da orada ya zaten sizin anlatmanız gerekirdi. Siz anlatmayınca demek ki suçlu diyordur herkes. İşinizi ayarlayın öncelikle evet, sinirlerinize hakim olmaya çalışın, üstünüze sıçratmayın yani onu. Bir süre idare edin işinizi hayatınızı yoluna koyana kadar.

Öyle yapmak zorundayım malesef

3 dil biliyorsanız iş özel sektörde çok rahat bulursunuz. Hem de iyi maaşlara.
Akıcı mı yoksa sadece kendinizi ifade edebilecek düzeyde mi ?
Istanbulda iseniz bence ilanlara başvurun. O arada kızınıza da anneniz bakar.
Atama için KPSS den kaç almanız gerekiyor ?

Sifonu cekmeyen ınsan, klozettekı bokla esdegerdır gozumde.
Devlete sırtını dayayan engelliyim ayagi yapıp, karısını Bı saat kesintisiz döven saglıklı insanlar da kımıl zararlısıdır gozumde.
Engelin varsa, calısmıyorsan kadını nasıl dövuyorsun?

Onca eziyet gorup alırım basımı gıderım efeler gibi hey diyen ama ses cıkarmayan ailesiyle dertlesmeyen, oturup ceken insanlarla empatim sıfır.
Evdekı cocuk dısında uzuldugum hıcbısey yok bu konuda. Rabbım ona saglık mutluluk huzur versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…