Yine ben, yine yine ben

Eeeee damat istemiyor kadının yarası bundan kızına da.
yazık ya insan evladının hanesini bozmakla tehdit eder mi?
Şuana dek bakarlarken iyidi ama.
Çocuğunda hayalleri yıkıldı. Annesinin sesini duyunca ilk dea telefonda ağlamıştı ve teşekkür etmişti ona. Hayatta olmama izin verdiğin için ve güzel bir aileye verdiğin için çok tşk ederim başka anneler gibi kürtaj yapmadın sokaklarda terketmedin beni demişti

Çocuğunda hayalleri yıkıldı. Annesinin sesini duyunca ilk dea telefonda ağlamıştı ve teşekkür etmişti ona. Hayatta olmama izin verdiğin için ve güzel bir aileye verdiğin için çok tşk ederim başka anneler gibi kürtaj yapmadın sokaklarda terketmedin beni demişti
tüylerim diken diken oldu :KK14::KK14::KK14:

ne mutlu ki yaşamdan tat alabilen biri.
başkası ola isyan eder,küfür eder.

Zouma gitti onu büyüten anneside vefat etmiş p küçükken tek baba büyütmüş ( evlatlık alan baba) ne günahı vardı bunun
Bebekten annesini kaybettti evlatlık verilince
2 ci defa büyüten anne ölünce 2 ci defa annesiz kaldı
Şimdi 3 cü kez benim uüzümden annesiz kaldı, hiç deşmeseydim görmesydi bu vicdansızı
cocugun kaderi demek cnm kendini suclama sen iyi yapmssn enazndn gercek yuzunu ogrenms oldu

Sanki çocuk onu terketti, sanki tam tersi hem suçlu hem güçlü

aynen öyle ne akla hizmet böyle diyebiliyor anlamadim. sanki düzeni bozulacak hem eside bisey demiyormus.
asil kadinin cocuguna sahip cikip babasinida bulmasini saglamasi gerekmiyormu.
bilmiyorum kafam basmiyor cocuk yapmak böyle bisey olmamali iste.

Sizde aynısını yapardınız değilmi
Bazen diyorum hiç karışmasaydım kıza yada oğlana bişi olsa vicdan azabı çekerim
cok yaknmsa sevdgm biriyse yapardm tabi ama nyle olmasi senin sucun değil kadinin vicdanszlgi cocukta ona gore bdha sormasn bile emazndn dedgm gbi gerck yuznu ogrenmesne vesile olmussunz iyi olmus

aynen öyle ne akla hizmet böyle diyebiliyor anlamadim. sanki düzeni bozulacak hem eside bisey demiyormus.
asil kadinin cocuguna sahip cikip babasinida bulmasini saglamasi gerekmiyormu.
bilmiyorum kafam basmiyor cocuk yapmak böyle bisey olmamali iste.
Eşi vefat etti zaten. Annesi babasıda vefat etti.
Babası belli değil , annesi bir isim öne sürmüş ama o hamile kaldığı zamanlarda o adam evli bir adamdı ve yaptığım araştırmalara göre babası olmadığı ıspatlanmış adam kısırmış.karısı çok uğraşmış hatta gerçekten kocamın çocuğuysa ben büyütürüm demiş

cok yaknmsa sevdgm biriyse yapardm tabi ama nyle olmasi senin sucun değil kadinin vicdanszlgi cocukta ona gore bdha sormasn bile emazndn dedgm gbi gerck yuznu ogrenmesne vesile olmussunz iyi olmus
İki çocukta anladı işte annelerini

Eşi vefat etti zaten. Annesi babasıda vefat etti.
Babası belli değil , annesi bir isim ne sürmüş ama o hamile kaldığı zamanlarda evli bir adamdı ve yaptığım araştırmalara göre babası olmadığı ıspatlanmış adam kısırmış.

yazik gercekten cok üzüldüm.

X