Yine ben, yine yine ben

Isin içine girdiysen sonuclarina da katlanicaksin, annesinin abiyi istemedigini biliyomuydun, neden istemiyo
İstemiyor çünkü bekarken doğurmuştu onu ve hemen evlatlık vermişti.
Babası belli değil, utanıyor kadın ve oğlunu istemiyor. Hiç bir zamanda aramadı onu.

İstemiyor çünkü bekarken doğurmuştu onu ve hemen evlatlık vermişti.
Babası belli değil, utanıyor kadın ve oğlunu istemiyor. Hiç bir zamanda aramadı onu.

çok zor bişey anlıyorum ama ne olursa olsun o cocuğun sucu değilki.
babası belli değil ne demek mutlaka bellidir.
ama benim öyle bir evladım olsa ona sarılırım canım derim

Bişey soracam size
Farzedelimki bir yakınınız var, bu yakının bir abisi var ama abisinin varlığından haberi yok. Bi şekilde öğreniyor ve sizen onu bulması için yardım istiyor.
Naparsınız?
Dedektifmiyim ben derdim ne alaka :) muge anliya yonlendir o bulur de

yeminle Carrie dedektif olcak hatunmuşsun vesselam..

herşeyi bulmuşsun DNA yaptırsınlar anası reddediyorsa.

İkiside abi kardeş çok mutlular ama anneleri izin vermiyor anne oğlunu istemiyor
Canım başka babadan mı abisi? Kadın şimdiki eşinden mi çekiniyor?

Ailesinden habersiz görüşecek o zaman, ama kardeşte olsa dikkatli olması lazım. İyice tanımadan güvenilmezki.

Bulmuşsunuz iletmişsinizde,iletişime de gecmişler,sizin yapabileceğiniz başka birşey kalmamış ki. Bu saatten sonra görüşüp görüşmemek onların kararı.

Canım başka babadan mı abisi? Kadın şimdiki eşinden mi çekiniyor?

Ailesinden habersiz görüşecek o zaman, ama kardeşte olsa dikkatli olması lazım. İyice tanımadan güvenilmezki.
Babalar ayrı. Çocuğun babası kim bilinmiyor. Bu çocuk doğduktan 2 3 sene sonra kızın babasıyla tanışıp evlendi bu kız doğdu. Ve eşi vefat etti, yani kızın babası hayatta değil

Bulmuşsunuz iletmişsinizde,iletişime de gecmişler,sizin yapabileceğiniz başka birşey kalmamış ki. Bu saatten sonra görüşüp görüşmemek onların kararı.
Ama kız benim kuzenim baba tarafından çok üzülüyorum ona

Senlik birşey kalmamış ki
zaten kardeşler bir şekilde görüşmüşler.
anneye de avuç yalamak düşer bu saatten sonra.
Annesi tehdit edio onu , damada kötülerim onu seni görüştürmez onla diomuş. Ya seni boşar ya görüştürmez ne işin var o serseri köylüyle diomuş

Babalar ayrı. Çocuğun babası kim bilinmiyor. Bu çocuk doğduktan 2 3 sene sonra kızın babasıyla tanışıp evlendi bu kız doğdu. Ve eşi vefat etti, yani kızın babası hayatta değil
Vay vicdansız, adım çıkacağına evladımı sileyim diyor, bu yaşına rağmen.

Kızın nereden haberi olmuşki bir abinin varlığından? Ne ilginç hayatlar var

Gördü bi kaç gün önce ama çok soğuk davranmış annesi ona
hadi ya sahsen ALLAH korusun benim basima gelse byle bsey bana soguk davransa ben bdha brak konusmayi gorsmem bile sen gerekeni yapmssn artk konusp konsmamak onlara kalms cnm

X