Yine ben, yine yine ben

Vay vicdansız, adım çıkacağına evladımı sileyim diyor, bu yaşına rağmen.

Kızın nereden haberi olmuşki bir abinin varlığından? Ne ilginç hayatlar var
Öğrenmiş işte çünlü aileden hemen hemen herkew biliyordu ama kız bilmiyordu
Kızında başka kardeşi yok, tek çocuk

Anladım ama inanin fazlası sizi aşacak bir durum bu sanki. İsrar edemezsiniz ki kocaman insanlara görüş diye. Arada yıpranan siz olursunuz.
2 kardeş görüşüyor zatende anne köstek oluyor. Ve şimdilik aileden bi tek ben o çocuğun bulundğunu biliyor annesi söyletmedi kimseye kızda bi tek benle dertleşio
İçim şişti

kotu laf sahibinindir salla boyle annemi olurmus vicdansza bak. oteki dunyada nasl hesap verck cok merk edyorm
Zouma gitti onu büyüten anneside vefat etmiş p küçükken tek baba büyütmüş ( evlatlık alan baba) ne günahı vardı bunun
Bebekten annesini kaybettti evlatlık verilince
2 ci defa büyüten anne ölünce 2 ci defa annesiz kaldı
Şimdi 3 cü kez benim uüzümden annesiz kaldı, hiç deşmeseydim görmesydi bu vicdansızı

kadının işine gelmedi tabi bıldır hurmalar.
ayıbı çıkdı meydana.
valla saydırmak istiyorum ama tutuyorum kendimi

kadının işine gelmedi tabi bıldır hurmalar.
ayıbı çıkdı meydana.
valla saydırmak istiyorum ama tutuyorum kendimi
Kız yurtdışından annesini gönderdi absinin yanına gönderdiği hediyeleri bile vermemiş çocuğa, bi kısmını saklamış herhalde kardeşlerinin çocuklarına vermek için

Kadının bedduası sana dolanmaz bence bunu düşünme vicdan da yapma.
Sonuçta kız demiş abimi bulmama yardım et diye sen de etmişsin yardımını.
Eeeee kardeşler pek mutlu.
Bence kuzenin-kız olan eşine kendi anlatsın.
Annesi anca konuşur bişi yapamaz.
Bir laf var havlayan köpek ısırmaz diye. Sanmıyorum ki herkes biliyormuş zaten.

Bir de ne olursa olsun evlat o ya. o zamanlar aşk yediği kimse kadına iyi kazık atmış belli ki acısını evlattan çıkarmış.

Sen hem gayrimseru cocuk yap evlatlik ver hem cocugu begenme. Yok arkadas ya anneligi haketmiyo bunlar

Kadının bedduası sana dolanmaz bence bunu düşünme vicdan da yapma.
Sonuçta kız demiş abimi bulmama yardım et diye sen de etmişsin yardımını.
Eeeee kardeşler pek mutlu.
Bence kuzenin-kız olan eşine kendi anlatsın.
Annesi anca konuşur bişi yapamaz.
Bir laf var havlayan köpek ısırmaz diye. Sanmıyorum ki herkes biliyormuş zaten.

Bir de ne olursa olsun evlat o ya. o zamanlar aşk yediği kimse kadına iyi kazık atmış belli ki acısını evlattan çıkarmış.
Bende söyledim eşinle konuş. Eşine sölemiş abisini buldığunu falan ama annem acayip yalancıdır diyor acaba nası doldurur eşimi bilmiyoum diyor. Bu arda kadın kızıyla yaşıyır damat bakıo ona, damatta ben onu artık istemiyorum bizde kalmasın demiş. Ona kuduruyor kadın

konuya yorumdan önce çok kısa az ve öz olmuş uzun uzun yazılara alışıktık

tabiki yardım ederim diye bende kısa cevap vereyim

Bende söyledim eşinle konuş. Eşine sölemiş abisini buldığunu falan ama annem acayip yalancıdır diyor acaba nası doldurur eşimi bilmiyoum diyor. Bu arda kadın kızıyla yaşıyır damat bakıo ona, damatta ben onu artık istemiyorum bizde kalmasın demiş. Ona kuduruyor kadın
Eeeee damat istemiyor kadının yarası bundan kızına da.
yazık ya insan evladının hanesini bozmakla tehdit eder mi?
Şuana dek bakarlarken iyidi ama.

X