eşim yüz defa günde sürekli arar artık anneme çıktınmı sporunu yaptınız mı diye
Zaten hiç gitmeyim demiyorum? Yemeğini temizliğini seve seve yaparım ama insan yprulmaz mı arkadaşlar bi süre sonra kendi evim hayatım da var
Elbette yorulur, of der vs. Bunlar gayet insani. Ama siz daha olayın ta en başında inanılmaz yükseliyorsunuz. Eşinizin aklının annesinde olmasına bile bilenmişsiniz. Daha yeni bir durum, normal değil mi merak etmesi. Aklı onda kalacak benle ilgilenemeyecek diye telaşa kapilmişsınız.Zaten hiç gitmeyim demiyorum? Yemeğini temizliğini seve seve yaparım ama insan yprulmaz mı arkadaşlar bi süre sonra kendi evim hayatım da var
O halde ailenizde ciddi bir empati sorunu var kusura bakmayın. Bugün babanız olmasa ve anneniz sandalyeye mahkum olsa size yine de gençliğin gidecek gibi bir yorum yaparım merak ettim doğrusu. Aramızda bir sorun yok demişsiniz , demekki size değer veriyor veya seviyor . Ben hayatta karma denen şeye inanırım, eşiniz de bir gün kendi ailenizde doğacak bir ihtiyaç için size sen anneme baktın mı ki derse tek bir cümle edemezsiniz. Veya ben mecburmuyum dese siz nasıl bir savunma düşünüyorsunuz. Sizde hasta olduğunuzda kocanız da eşek değilse bugün ben ilgilenirim diyecektir . Veya paylaşımlı günlere bölüp arada beni dinlendir diyebilirsiniz .Günde en fazla bir saat ama düşünsenize bazen yorgun oluyoruz kendimiz bazen günde yarım saat yürümeye erinebiliyoruz doğrumu ben her gün kadına çıkıp nasıl belim yanım ağrıyarak yaptıracağım siz olsanız düşünün? Ayrıca haklı olarak kendi ailemde istemiyor kızım gençsin çabuk yaşlanırsın diyor ben kızım olsa bende böyle düşünürüm
Siz hergün kv ile olmak istemiyorduysanız neden aile apartmanında yaşıyorsunuz?bakın ben fikir almak için düzgünce konuşmak için yazdım ne insanlığım kaldı ne vicdanım, hepiniz her gün kv ile baş başasınız demekki yoksa ordan öyle düşünmek laf atmak kolayınıza geliyor
Sürekli sizinle olmaz. Başka biriyle daha desteklenmeli.Merhaba daha önce konumdan bilebilirsiniz belki eşimle babam arası bi tartışma olmuştu sonra düzeldi çok şükür ailem arasında problemler yok ve aksine bize maddi manevi çok destek oluyorlar Problemim şu kv hastanede fizik alıyor bikaç sağlık sorunu var tekerlekli sandalye yaşamaya mahkum gibi bişey doktor dediki günlük işlerini kendin yapabileceksin ama her gün boyun bacak basit hareketleri yapman ve birinin sana yaptırması lazım dedi ben her gün gidip yapamam siz olsanız yapar mıydınız düşünün gençsiniz kendi hayatınız sporunuz eşiniz yaşantınız dertleriniz varken her gün her gün kv bakacaksınız .. terapist tutsak çok pahalıymış eşimle sanki yakında yine bu kv konuları nedeniyle kavga çıkacak gibi hissediyorum sanki içimden bi şekilde boşanacaz gibi düşünceler geçiyor neden böyle bilmiyorum siz olsanız ne fikir veirrdiniz
O zaman eşinizle halledin sorununuzu önce. Hallolmuyorsa da çözüm belli.Sorun şu ki kv zaten yanında kimseyi istemiyor oğlum kızın evinize gidin diyor kendini yük hissediyor onu gerçekten çoks eviyorum ama eşim aylarca durduk yere annemi aradın kaç dk konuştun, bugün kaç defa gittin ettin diye diye soğutuyor beni anlamıyor
Siz çalışıyor musunuz ?Merhaba daha önce konumdan bilebilirsiniz belki eşimle babam arası bi tartışma olmuştu sonra düzeldi çok şükür ailem arasında problemler yok ve aksine bize maddi manevi çok destek oluyorlar Problemim şu kv hastanede fizik alıyor bikaç sağlık sorunu var tekerlekli sandalye yaşamaya mahkum gibi bişey doktor dediki günlük işlerini kendin yapabileceksin ama her gün boyun bacak basit hareketleri yapman ve birinin sana yaptırması lazım dedi ben her gün gidip yapamam siz olsanız yapar mıydınız düşünün gençsiniz kendi hayatınız sporunuz eşiniz yaşantınız dertleriniz varken her gün her gün kv bakacaksınız .. terapist tutsak çok pahalıymış eşimle sanki yakında yine bu kv konuları nedeniyle kavga çıkacak gibi hissediyorum sanki içimden bi şekilde boşanacaz gibi düşünceler geçiyor neden böyle bilmiyorum siz olsanız ne fikir veirrdiniz
Evinde oturup rahat ettiğiniz şöyle bir kayinavdeyle ilgilenmeyeceksiniz, eşinizle o ilgilense bile rahatsız olacaksınız ama evliliğinizde sorun olmayacak. Başka isteğiniz var mi?Sorun şu ki kv zaten yanında kimseyi istemiyor oğlum kızın evinize gidin diyor kendini yük hissediyor onu gerçekten çoks eviyorum ama eşim aylarca durduk yere annemi aradın kaç dk konuştun, bugün kaç defa gittin ettin diye diye soğutuyor beni anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?