Evet her gün yaptırmak istemeyebilirsiniz ama yazıktır kadının sağlığı söz konusu. Eşinizle paylaşın. Hafta sonları ve hafta içi akşam komple o yaptırsın siz de hafta içi eşiniz işteyken yardımcı olabilirsiniz. Her şeyi istediğimiz için yapmıyoruz en nihayetinde hayatta mecburen yapılan şeyler de oluyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yine ben Allah rızası için sadece fikirleriniz lazım
- Konu Sahibi elfshnn8
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?eşim yüz defa günde sürekli arar artık anneme çıktınmı sporunu yaptınız mı diye
Nasıl abartmışsınız. Eşiniz belli ki sizi bildiği için arayıp kadının sporunu yaptırdın mı diye soruyor. Yalnız tekerlekli sandalyeye mahkum olacak bir kadın söz konusu ya. İnsan komşusu olsa yine yardımcı olur. Bir de kayınvalide iyidir diyorsunuz.
Ailenize dert yanmanız, onların çabuk yaşlanırsınız diye istememeleri! O zaman fizyoterapistlerin ömrü çok kısa da biz mi bilmiyoruz.
Kendi hayatınız, aktiviteleriniz tabii ki önemli ama çalışmıyorsunuz, günde yarım saat bir saat başka bir şeye vakit ayırmak sizi bir şeyden alıkoymaz. Çok da merak ettim bütün gün neler yaptığınızı da konu o değil.
Ne diyeyim, Allah vicdan versin.
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.719
- 798
- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
Zaten hiç gitmeyim demiyorum? Yemeğini temizliğini seve seve yaparım ama insan yprulmaz mı arkadaşlar bi süre sonra kendi evim hayatım da var
Yorulur, yoruluyor yani ama hayatta yaşayacaklarımızı kendimiz belirleyemiyoruz maalesef. Hayatınızı kolaylaştırmaya çalışabilirsiniz. Örneğin temizliğe yardımcı alıp halledebilirsiniz.
- 30 Mayıs 2017
- 280
- -14
- 103
- 4 Mayıs 2024
- 128
- 153
- 18
- 34
Üst katinizdaymis kayinvalideniz...
Saatlerinizi oturup, birlikte ayarlarsınız..
İlk başta gidin, yardımcı olun..
Biraz da müzik açın..
Fizik tedavi sırasında, çok iyi oluyor..
Zamanla, kendisinin de yapabileceğini, bazen evde olmadığınız zamanlar da olabileceğini güzellikle söylersiniz..
Araniz iyi sanıyorum. Eski konularınızi bilmiyorum..
Eşinize de, arayıp direktif vermemesini söyleyin.
Bebeğiniz var mı bilmiyorum olunca zaten mecburen öğrenmek zorunda olacağı için sıkmayın kendinizi.
Saatlerinizi oturup, birlikte ayarlarsınız..
İlk başta gidin, yardımcı olun..
Biraz da müzik açın..
Fizik tedavi sırasında, çok iyi oluyor..
Zamanla, kendisinin de yapabileceğini, bazen evde olmadığınız zamanlar da olabileceğini güzellikle söylersiniz..
Araniz iyi sanıyorum. Eski konularınızi bilmiyorum..
Eşinize de, arayıp direktif vermemesini söyleyin.
Bebeğiniz var mı bilmiyorum olunca zaten mecburen öğrenmek zorunda olacağı için sıkmayın kendinizi.
- 18 Ağustos 2016
- 4.877
- 20.139
- 308
- 28 Eylül 2022
- 1.323
- 4.878
- 63
- 37
Elbette yorulur, of der vs. Bunlar gayet insani. Ama siz daha olayın ta en başında inanılmaz yükseliyorsunuz. Eşinizin aklının annesinde olmasına bile bilenmişsiniz. Daha yeni bir durum, normal değil mi merak etmesi. Aklı onda kalacak benle ilgilenemeyecek diye telaşa kapilmişsınız.Zaten hiç gitmeyim demiyorum? Yemeğini temizliğini seve seve yaparım ama insan yprulmaz mı arkadaşlar bi süre sonra kendi evim hayatım da var
Bi sakin olun önce, haftada 3 gün terapist, 2-3 gün eşiniz yaptırsa 1-2 gün de siz idare edebilirsiniz. Temizlik için yardımcı tutabilirsiniz. Bütün gününüz, bütün hayatınız bitmiş gibi davranmanıza gerek yok.
Eşiniz de zamanla alışır düzen kurulunca. İnşallah daha kötüye gidip tamamen bakıma muhtaç hale gelmez.
- 19 Şubat 2021
- 4.966
- 12.086
- 158
- 38
- 28 Haziran 2022
- 307
- 336
- 33
- 32
O halde ailenizde ciddi bir empati sorunu var kusura bakmayın. Bugün babanız olmasa ve anneniz sandalyeye mahkum olsa size yine de gençliğin gidecek gibi bir yorum yaparım merak ettim doğrusu. Aramızda bir sorun yok demişsiniz , demekki size değer veriyor veya seviyor . Ben hayatta karma denen şeye inanırım, eşiniz de bir gün kendi ailenizde doğacak bir ihtiyaç için size sen anneme baktın mı ki derse tek bir cümle edemezsiniz. Veya ben mecburmuyum dese siz nasıl bir savunma düşünüyorsunuz. Sizde hasta olduğunuzda kocanız da eşek değilse bugün ben ilgilenirim diyecektir . Veya paylaşımlı günlere bölüp arada beni dinlendir diyebilirsiniz .Günde en fazla bir saat ama düşünsenize bazen yorgun oluyoruz kendimiz bazen günde yarım saat yürümeye erinebiliyoruz doğrumu ben her gün kadına çıkıp nasıl belim yanım ağrıyarak yaptıracağım siz olsanız düşünün? Ayrıca haklı olarak kendi ailemde istemiyor kızım gençsin çabuk yaşlanırsın diyor ben kızım olsa bende böyle düşünürüm
- 30 Mayıs 2017
- 280
- -14
- 103
- 18 Ağustos 2016
- 4.877
- 20.139
- 308
Bu arada tek çocukla evlenenlerin bunun bilincinde olması lazım.
Elden ayaktan düşünce o sana kalacak yani farkında olmanız lazım.
Tek çocuğum, eşim ileride birini almamız gerekirse seninkileri alıcaz mecbur diyor. Ben onu da istemiyorum, E kendi ana babama bakmam derken eşiminkine zaten bakmam mesela. Tabi büyük konuşmamak lazım, hayat.
Ek olarak ben mesela kimsenin verdiği evde oturmuyorum. Bir şeylerin karşılığını vermem gerekmiyor. Ama sizin vermeniz lazım.
Yazılı olmayan ama cayır cayır var olan bazı kurallar.
Elden ayaktan düşünce o sana kalacak yani farkında olmanız lazım.
Tek çocuğum, eşim ileride birini almamız gerekirse seninkileri alıcaz mecbur diyor. Ben onu da istemiyorum, E kendi ana babama bakmam derken eşiminkine zaten bakmam mesela. Tabi büyük konuşmamak lazım, hayat.
Ek olarak ben mesela kimsenin verdiği evde oturmuyorum. Bir şeylerin karşılığını vermem gerekmiyor. Ama sizin vermeniz lazım.
Yazılı olmayan ama cayır cayır var olan bazı kurallar.
- 28 Eylül 2022
- 1.323
- 4.878
- 63
- 37
Siz hergün kv ile olmak istemiyorduysanız neden aile apartmanında yaşıyorsunuz?bakın ben fikir almak için düzgünce konuşmak için yazdım ne insanlığım kaldı ne vicdanım, hepiniz her gün kv ile baş başasınız demekki yoksa ordan öyle düşünmek laf atmak kolayınıza geliyor
Ben istemem mesela her gün görüşmek ve farklı şehirdeyim. Ama ihtiyacımız olduğunda yanıma geldi bana destek oldu sağolsun.
Eğer o da hasta olursa yapacağım şey bakacak birini bulup kendim de elimden geldiğince destek olmak olur.
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.706
- 78
Sürekli sizinle olmaz. Başka biriyle daha desteklenmeli.Merhaba daha önce konumdan bilebilirsiniz belki eşimle babam arası bi tartışma olmuştu sonra düzeldi çok şükür ailem arasında problemler yok ve aksine bize maddi manevi çok destek oluyorlar Problemim şu kv hastanede fizik alıyor bikaç sağlık sorunu var tekerlekli sandalye yaşamaya mahkum gibi bişey doktor dediki günlük işlerini kendin yapabileceksin ama her gün boyun bacak basit hareketleri yapman ve birinin sana yaptırması lazım dedi ben her gün gidip yapamam siz olsanız yapar mıydınız düşünün gençsiniz kendi hayatınız sporunuz eşiniz yaşantınız dertleriniz varken her gün her gün kv bakacaksınız .. terapist tutsak çok pahalıymış eşimle sanki yakında yine bu kv konuları nedeniyle kavga çıkacak gibi hissediyorum sanki içimden bi şekilde boşanacaz gibi düşünceler geçiyor neden böyle bilmiyorum siz olsanız ne fikir veirrdiniz
- 28 Eylül 2022
- 1.323
- 4.878
- 63
- 37
O zaman eşinizle halledin sorununuzu önce. Hallolmuyorsa da çözüm belli.Sorun şu ki kv zaten yanında kimseyi istemiyor oğlum kızın evinize gidin diyor kendini yük hissediyor onu gerçekten çoks eviyorum ama eşim aylarca durduk yere annemi aradın kaç dk konuştun, bugün kaç defa gittin ettin diye diye soğutuyor beni anlamıyor
- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.933
- 63
Siz çalışıyor musunuz ?Merhaba daha önce konumdan bilebilirsiniz belki eşimle babam arası bi tartışma olmuştu sonra düzeldi çok şükür ailem arasında problemler yok ve aksine bize maddi manevi çok destek oluyorlar Problemim şu kv hastanede fizik alıyor bikaç sağlık sorunu var tekerlekli sandalye yaşamaya mahkum gibi bişey doktor dediki günlük işlerini kendin yapabileceksin ama her gün boyun bacak basit hareketleri yapman ve birinin sana yaptırması lazım dedi ben her gün gidip yapamam siz olsanız yapar mıydınız düşünün gençsiniz kendi hayatınız sporunuz eşiniz yaşantınız dertleriniz varken her gün her gün kv bakacaksınız .. terapist tutsak çok pahalıymış eşimle sanki yakında yine bu kv konuları nedeniyle kavga çıkacak gibi hissediyorum sanki içimden bi şekilde boşanacaz gibi düşünceler geçiyor neden böyle bilmiyorum siz olsanız ne fikir veirrdiniz
- 18 Eylül 2013
- 1.521
- 3.127
- 333
Canınız çok mu tatlı ?
Aileniz yapma çabuk yaşlanırsın gibi bir şey demiş ya yapmasanız da gene yaşlanacaksınız haberiniz olsun
Çok abartmıssınız , hayat sizin dediğiniz gin günlük gülistanlık değil maalesef.
İnsanın insana ihtiyacı var , o hareketleri yapmazsa yatalak kalabilir ve yükünüz daha da artar.
Eşiniz tek çocuk mu ?
Sağlık konusunda eşe destek olmak şart diye düşünenlerdenim.
Aile binasında otururken biraz minnet duymak gerek diye düşünüyorum.
Şahsi fikrim bu.
Siz kendi ailenizin dediklerine değil bu saatten sonra çekirdek ailenize odaklanın.
El ele yapar inanın.
Aileniz yapma çabuk yaşlanırsın gibi bir şey demiş ya yapmasanız da gene yaşlanacaksınız haberiniz olsun
Çok abartmıssınız , hayat sizin dediğiniz gin günlük gülistanlık değil maalesef.
İnsanın insana ihtiyacı var , o hareketleri yapmazsa yatalak kalabilir ve yükünüz daha da artar.
Eşiniz tek çocuk mu ?
Sağlık konusunda eşe destek olmak şart diye düşünenlerdenim.
Aile binasında otururken biraz minnet duymak gerek diye düşünüyorum.
Şahsi fikrim bu.
Siz kendi ailenizin dediklerine değil bu saatten sonra çekirdek ailenize odaklanın.
El ele yapar inanın.
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Çalışmıyorsan,apartman da adamın ailesinden kalma ise bu işin sana kalması normal.
Gulu seven dikenine katlanır.
Kira derdi yok,çalışmak yok.
Kocan da en azından 1 saat annesine yardımcı olmani istiyor.
Bana makul geldi.
Zaten bu konuyu dillendirirsen kocan da sana bilenecek,çok net.
Gulu seven dikenine katlanır.
Kira derdi yok,çalışmak yok.
Kocan da en azından 1 saat annesine yardımcı olmani istiyor.
Bana makul geldi.
Zaten bu konuyu dillendirirsen kocan da sana bilenecek,çok net.
- 29 Mayıs 2021
- 13.494
- 87.506
- 548
- 36
Tamam siz ilgilenmeyin, eşiniz birini tutsun o ilgilensin ona da yok diyeceksiniz maddi sebeplerden değil mi?
Akşam işten gelip hergun annesiyle ilgilense o da dert olacak.
Sizin gün icinde bir saatlik vaktiniz olmayacak tabi artık neler yapıyorsanız, ne olsun istiyorsunuz tam olarak?
Akşam işten gelip hergun annesiyle ilgilense o da dert olacak.
Sizin gün icinde bir saatlik vaktiniz olmayacak tabi artık neler yapıyorsanız, ne olsun istiyorsunuz tam olarak?
Evinde oturup rahat ettiğiniz şöyle bir kayinavdeyle ilgilenmeyeceksiniz, eşinizle o ilgilense bile rahatsız olacaksınız ama evliliğinizde sorun olmayacak. Başka isteğiniz var mi?Sorun şu ki kv zaten yanında kimseyi istemiyor oğlum kızın evinize gidin diyor kendini yük hissediyor onu gerçekten çoks eviyorum ama eşim aylarca durduk yere annemi aradın kaç dk konuştun, bugün kaç defa gittin ettin diye diye soğutuyor beni anlamıyor