- 3 Şubat 2018
- 25.512
- 109.879
- 598
Hayır ben hepimizin yaşlanacağının farkındayım Allah hiçbirimizi ele ayağa düşürmesin demek istediğimi anlatamıyorum, soruyorum sizlere hepiniz bunu normal mi buluyorsunuz gerçekten özel hayatımız kalamayacak tahmin edersiniz şuan bile haklı olarak annesinde tüm gün aklı yüzü hep asık bana ilgisi hiç yok bu günler geçer diye elbet beklerim hastalıkta sağlıkta diyoruz sonuçta ama ömür boyunca ben her gün her gün nasıl bakayım hanginiz bi gün artık of çekmez?
Konu sahibi ısrarla kira sorularına, çalışma konusuna cevap vermiyor.Çalışmıyorsan,apartman da adamın ailesinden kalma ise bu işin sana kalması normal.
Gulu seven dikenine katlanır.
Kira derdi yok,çalışmak yok.
Kocan da en azından 1 saat annesine yardımcı olmani istiyor.
Bana makul geldi.
Zaten bu konuyu dillendirirsen kocan da sana bilenecek,çok net.
Yardımcı olsanız o zaman günde 1 saat size bir şey kaybettirmez. Bir hafta siz yardımcı olun, bir hafta eşiniz ilgilensin. Annesi tek kalmasın diye düşünüyor ilgilenmenizi istiyor olabilirŞimdi şöyle özetleyim kv çok iyi biri onla problemim yokken eşim durduk yerde şey diyor bazen işte annemi günde kaç defa aradın kaç defa çıktın ( üst katta ) kaç kere görüştün carr curr bende irreti oluyorum beni yönlendirmesini istemiyorum , günde kaç dk konuştuğum mu kanıt oluyor onu sevip sevmediğime? Kırk dk konuşunca seviyor beş dk konuşunca annesini sevmiyor mu olacağım ? Üstüme bazen çok geliyor o yüzden irreti oluyorum üzülüyorum artık, tek çocuk babası yok
Özel hayatınız neden kalmayacak ki? Size mi yerleşecek? Yada artık tamamen mi bakıma muhtaç? Yemek yapamaz yiyemez banyo yapamaz vs.?Hayır ben hepimizin yaşlanacağının farkındayım Allah hiçbirimizi ele ayağa düşürmesin demek istediğimi anlatamıyorum, soruyorum sizlere hepiniz bunu normal mi buluyorsunuz gerçekten özel hayatımız kalamayacak tahmin edersiniz şuan bile haklı olarak annesinde tüm gün aklı yüzü hep asık bana ilgisi hiç yok bu günler geçer diye elbet beklerim hastalıkta sağlıkta diyoruz sonuçta ama ömür boyunca ben her gün her gün nasıl bakayım hanginiz bi gün artık of çekmez?
Peki şöyle dusunelim..Konu sahibi ısrarla kira sorularına, çalışma konusuna cevap vermiyor.
Tabi ki kadınların misyonu kayinvalide bakmak değil, yapmak zorunda da değil kimse. Ama konu sahibi hiçbir emek koymak istemiyor ortaya sorun orda.
Haftasonu dışında terapist tutulsa 30 bini geçer masraf. E eş ne kadar kazanıyor da bu yükü kaldırabilecek? Bu sefer maddi sıkıntılarımız var geçinemiyoruz diye dert yanacak. İşe girip çalışacak o zaman paşa paşa. Hem kadının evinde oturalım kira vermeyelim, hem ben çalışmayayım, hem günde 1 saat fedakarlık yapmayayım, eşim annesini düşünmesin/dertlenmesin... Yani yetişkin istekleri değil bunlar. Çocuk gibi sadece kendini düşünüyor.
Kayinvalide ile mesafeli olmak isteyen sağlıklı iken de gidip aynı binada, kadının evinde oturmayacak.
Hayır ben hepimizin yaşlanacağının farkındayım Allah hiçbirimizi ele ayağa düşürmesin demek istediğimi anlatamıyorum, soruyorum sizlere hepiniz bunu normal mi buluyorsunuz gerçekten özel hayatımız kalamayacak tahmin edersiniz şuan bile haklı olarak annesinde tüm gün aklı yüzü hep asık bana ilgisi hiç yok bu günler geçer diye elbet beklerim hastalıkta sağlıkta diyoruz sonuçta ama ömür boyunca ben her gün her gün nasıl bakayım hanginiz bi gün artık of çekmez?
Kesinlikle.Ben de ömür boyu böyle bir şey yapmam, arada yardımcı olurum vaktim olursa sadece. Ama hem aile apartmaninda ücretsiz oturup hem de çalışmayan birisi de biraz mecbur bence. Bence siz bir işe girin maaşınızı kira niyetine kv verin o da kendine hareket yaptıracak birini bulsun, haftada birkaç gün de oğlu yaptırır idare edersiniz.
Kibar cevabınız ve tavsiyeniz için teşekkür ediyorumBirincil sorumluluk eşinizde sizde değil. Eğer kvnin size karşı olumsuz bir tavrı tarzı yoksa geçmişten gelen ve çok kırıcı olaylar yasanmadiysa ( her ailede olan ufak tefek surtusmelerden gıcık kapmalardan bahsetmiyorum- borç altın alıp vermeme /iftira/hakaret gibi büyük şeylerden bahsediyorum) ben yardımcı olurdum şayet eşim müsait değilse . Ben çalışan kadınım zamanım kısıtlı bundan dolayı kısıtlı zamanimi kime hsrcayacagima dair insiyatif bende ama calismiyorsaniz biraz el atmanız yapıcı bir harekettir
Ev kimin tam olarak? Aileden kalma değil mi eşinize?Herkes evde ücretsiz oturmak demiş pardon her şey para üstğne yani karşılıklı mı? Eviniz kendi evimiz iş bulmak sihirli değnekle olmuyor malesef ne kolay söylüyorsunuz
Herkes evde ücretsiz oturmak demiş pardon her şey para üstğne yani karşılıklı mı? Eviniz kendi evimiz iş bulmak sihirli değnekle olmuyor malesef ne kolay söylüyorsunuz
Babası döverken, baskı yaparken, parasını elinden almak isterken kızının erken yaşlanabileceğini düşünmemiş, eşi ölmüş bakıma muhtaç kadının evinde oturmasına sesini çıkarmamış işine gelmiş ama söz konusu kayınvalideye 1 saat ilgi göstermek olunca kızım erken yaşlanırsın demiş.Aileniz hastane sürecinde de kayinvalidenizin yanına gitmenizi istemiyormuş. Ne biçim insanlar? Bunun kızını düşünmekle alakası yok. Eşinizin yerinde olsam bakmam ikisinin de yüzüne. Sizde bu kafa ve aile oldukça çok sorun yaşarsınız evliliğinizde.
Sonra gider bekarken olduğu gibi paşa paşa çalışırsınız, erken mi yaşlanırsın genç mi görürsünüz.
Eşiniz yapsın. Ben olsam ben de yapmak istemem. Eşinin niye yaptırmıyorkiMerhaba daha önce konumdan bilebilirsiniz belki eşimle babam arası bi tartışma olmuştu sonra düzeldi çok şükür ailem arasında problemler yok ve aksine bize maddi manevi çok destek oluyorlar Problemim şu kv hastanede fizik alıyor bikaç sağlık sorunu var tekerlekli sandalye yaşamaya mahkum gibi bişey doktor dediki günlük işlerini kendin yapabileceksin ama her gün boyun bacak basit hareketleri yapman ve birinin sana yaptırması lazım dedi ben her gün gidip yapamam siz olsanız yapar mıydınız düşünün gençsiniz kendi hayatınız sporunuz eşiniz yaşantınız dertleriniz varken her gün her gün kv bakacaksınız .. terapist tutsak çok pahalıymış eşimle sanki yakında yine bu kv konuları nedeniyle kavga çıkacak gibi hissediyorum sanki içimden bi şekilde boşanacaz gibi düşünceler geçiyor neden böyle bilmiyorum siz olsanız ne fikir veirrdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?